Şimdi Ara

Beyler bende site yapmak istiyorum !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar site yapmak istiyorum ama hazır site olmalı, yani kodtu tasarımdı olamamlı hemde böyle az yaygın ve güzel bişi olmalı, pro gözükmeli..

Birde reklamı varsa küçük olmalı mesela DONANIMHABERinki gibi küçük oldun, forum eklenebilmeli... Forum nasıl eklenir bilmiyem ama... Daha sonra hazır forum koyarız belki...

Ya kendi sitemi açmak istiyorum da. Belki BLOG falan olur ama resimlerim falan olacak işte benle ilgili bilgiler, yani sitem olsun...

İşte belgeler koyacağım. Araştırmalar önemli bir site olacak yani...

Yardım edebilir misiniz?

Ne önerrirsiniz? HAzır mı yapsam kendim mi kassam?

Bu işlerle 7-8 yıldır urağşamdım, o zaman frontpage, dreamweaver falan vardı ama geçti bizden bu saatten donra Flash la tasarım falan...

• Dostum sende bir anda çok fazla şey istemişsin. Bunların hepsini bi sitede yaparsan çok büyük bi site lazım sana. Ve zaten form koyarsan büyük olmak zorundasın. Onun için de 10 larca admine site yöneticisine ve yardımcılarına ihtiyacın olacaktır. Neyse benim tavsiyem hazır bir portal bulup onu türkçeye çevirmendir. Tabi ingilizceden anlıyorsan. Yok ingilizceyle uğraşmayım daha kolay bişey dersen o zaman ******** linkini dene. orada bulacağın şeyleri kullanarak profosyonel siteler kurabilirsin. Hemde fazla uğraşmadan....
  • ne kadar emek, o kadar profesyonel iş...

yaptığın site harcadığın emek ile doğru orantılıdır bunu unutma...
  • Eyvallah....Aslında forum olmasada olur hazır bir portal olsun , ingilizcede var çevireyim,linki koyayım yeter

Linki ekledim yarın uzun uzadıya inceleyeceğim...
    Mambo ismini duymuştum daha öncede eyvallah
  • Yaww uğraşma boşver,fatura adresini ver ben sana yapiim bi site:)
  • arkadaşlar verdiğiniz linkhttp://www.sancos.somee.com/ tamam da burdakilerin hepsini indirip mi site yapımına başlıyoruz yoksa mambo site türkçeyi indirince mi oluyor bunu açıklarsanız sevinirim yarımlarınızı bekliyorum.
  • ARKADASIM SEN ANLADIGIM KADARI ILE TEMPLATE SITE ARIOYORSUN!

O ZAMAN SANA BIR KACTANE TEMPLATE SITE SAYFASI VERIM
    www.zymic.comwww.templatehunter.comwww.templatebox.com

----------------------------------
    bu da bizim fakirhanehttp://gcweb.somee.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Site bir bende mi açılmıyor?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ucretlı iyi bi site istiosan sana yardımcı olabılırım ucretsız sıteler ve bloglar ın bı getırısı olmuo + onların eklentısını kullanmak zorunda kalıosun

mail adresim wonderboy_346@hotmail.com
  • eğer msn eklersen konuşuruz fiyatlarımız uygun
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

test test
    test test

test test
    test test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 22 Ocak 2021; 1:3:50 >
  • bi tane host alacaksın
    ortalama bi 100 ila 500 mb alan olsa yeter amatör ve kişisel bir site için
    sonra fantasticodan bi tane site tasarımı seçip yükleyeceksin
    joomla olabilir
    php nuke olabilir
    blog olabilir vs
    sonra bir kaç düzenleme
    işlem tamam
  • Yaw baba seni uzaklarda gördüm.

Öyle bi site istiyon ve hemde hazır olsun diyon yaw. site hazır olursa 3-5 gün sonra çöker yaw

Gönder bi PM sana ücretleri yazayım ben aynı zamanda TurkTicaret bayisiyim kardeş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.