Şimdi Ara

Beyler ben şizofren miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 olay yaşadım. Birincisinde; bir arkadaşımla arabadan inmistik. Arkadaşım arabada sigarasını unuttuğu için, sigarayı almaya gittim. Çok eminim pakette 2 tane sigara tek gordum. Hatta elimle dokundum bile. Arkadaşıma "çok fazla sigara iciyorsun olum 1 saatte paketi bosalttin dedim" o da "ne boşaltması olum 2 tane tek ictim" dedi, ki paketi açtığında paket doluydu.

İkincisinde, birkaç yıl evel köy evimizdeyken, evin kapısından iceri siyah bir kedi kuyruğu gordum. 5 snye yakın sabit durduğunu farkettim. Pisi pisi deyince ortadan kayboldu. İçeri girdiğini sandım ama evi didik didik aradigimda bulamadım. Zaten Ev kucuktu.

Diğer hadise ise evden çıkarken kapıyı kapatmayı unutmusum. Ama ben ne zaman kapatsam arkasından bir iki kere kapıyı ittiririm. Hatta açıp tekrar kapatirim. Bu sefer de aynısını yaptığıma eminim. Sağolsun ben gittikten hemen sonra yan evdeki arkadaşım kapıyı açık gorup kapatmış.

Birkaç kere buna benzeyen küçük olaylar yaşıyorum ama en ilginç olanları yukarıda yazdıklarım. Sizce doktorluk bir şey var mı? Dikkatsizlik ten felan mı oluyor yoksa Şizofren miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapmayaww.d -- 11 Temmuz 2015; 1:51:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olur öyle arada takam kafana

• yapma yaw

• Yapmayaww.d kullanıcısına yanıt
    Kardeşim kimyasal kullanıp bıraktıysan yan etkileri olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ByPozitif

Kardeşim kimyasal kullanıp bıraktıysan yan etkileri olabilir

Yok hocam öyle şeylerle işim olmaz.

• Sen şizorfrene bağlamak için cabalamışsın.

Şizofren olsan bunu anlayabilecek zekada olma ihtimalin yok gibi.
  • Yapmayaww.d kullanıcısına yanıt
    Bi arkadaşım esrar içtiğinde böyle şeyler yaptığını anlattı oradan biliyorum.Doktora gidebilirsiniz devam ederse.Önemli bişey olduğunu pek sanmıyorum.Dikkat bozukluğu olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yapmayaww.d

Csb değildir arkadaşlar.

3 olay yaşadım. Birincisinde; bir arkadaşımla arabadan inmistik. Arkadaşım arabada sigarasını unuttuğu için, sigarayı almaya gittim. Çok eminim pakette 2 tane sigara tek gordum. Hatta elimle dokundum bile. Arkadaşıma "çok fazla sigara iciyorsun olum 1 saatte paketi bosalttin dedim" o da "ne boşaltması olum 2 tane tek ictim" dedi, ki paketi açtığında paket doluydu.

İkincisinde, birkaç yıl evel köy evimizdeyken, evin kapısından iceri siyah bir kedi kuyruğu gordum. 5 snye yakın sabit durduğunu farkettim. Pisi pisi deyince ortadan kayboldu. İçeri girdiğini sandım ama evi didik didik aradigimda bulamadım. Zaten Ev kucuktu.

Diğer hadise ise evden çıkarken kapıyı kapatmayı unutmusum. Ama ben ne zaman kapatsam arkasından bir iki kere kapıyı ittiririm. Hatta açıp tekrar kapatirim. Bu sefer de aynısını yaptığıma eminim. Sağolsun ben gittikten hemen sonra yan evdeki arkadaşım kapıyı açık gorup kapatmış.

Birkaç kere buna benzeyen küçük olaylar yaşıyorum ama en ilginç olanları yukarıda yazdıklarım. Sizce doktorluk bir şey var mı? Dikkatsizlik ten felan mı oluyor yoksa Şizofren miyim?

Şizofrenler şizofren olduğunu anlamazlar değilsin

• Değilsin
  • Hocam illaki uyusturucu kullanmana gerek yok uyarici ilaclar veya tantumu normal sekilde kullanirken bile gorebilirsin bunyeye gore duzenli alkol kullanimi sonucu psikoz gorulebilir kafaya takma herkese olabilcek seyler halisinasyon dopaminin asiri yukselmesinden olusur

• Yorgunluk buna sebep olabilir

• Bildiğim kadarıyla şizofrenler ben şizofrenim diye kendine tanı koyamıyor

• senin şizo olman için kapıyı açık bırakman değil kapıyla arkadaş olman lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: ByPozitif

Bi arkadaşım esrar içtiğinde böyle şeyler yaptığını anlattı oradan biliyorum.Doktora gidebilirsiniz devam ederse.Önemli bişey olduğunu pek sanmıyorum.Dikkat bozukluğu olabilir

Esrar kimyasal mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ara diş ağrısından 1 hafta kadar öyle bir acı çektim ki günde 2-3 saat felan uyuyabiliyordum 2 dişim birden ağrıyordu. O sıralar yatılı okuldaydım ygs stresi de vardı zaten neyse maç vardı galatasarayın şampiyonlar liginde ilk yarıyı izledim yukarıya tuvalete gidecektim merdivenlerden çıkarken bir küçük kız gördüm hayatımda görmediğim birisi böyle takip ettim ne kafadaysam kız at gibi koştu kaçtı benden normalde o tarz bir şey olsa altıma mıçardım ama hiç korkmamıştım gittim tuvalete mıçtım Ertesi gün de diş hastanesine gidiyorum yalnız başıma saat sekiz buçuk civarıydı yoldan karşıya geçeceğim hemen 15 metre yanımda da bir ara parketmişler yola paralel içinde kimse yok ama 2 dakika felan arabanın hareket ettiğini sanıp bekledim

• ■■■■■■■■■■■
    ■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
    ■■■■■■■■■■■

bana sorarsan sen kendini şizofren göstermeye çalışıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana uğramışlar kardeş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.