Şimdi Ara

beyler babam aile koruma şifresi koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
4.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç birşeye giremiyorum .var mı bir yolu bunu kaldırmak veya aşmak için ?
    hotmail.com a dahi giremiyorum arkadaşlar.

• Hahahaha :D

Pedere koz vermeyecektin. Merak etme sen giremezsen o da giremez. Yakinda kaldirir. :D
  • Bir şekilde şifreyi tekrardan girmesini sağla ama keylogger kurulu olsun. Bunun dışında Hotspot shield kurup girmeyi deneyebilirsin.
  • zamunda ya giriyosa gerisini salla :)
  • ultrasorf
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bir şekilde şifreyi tekrardan girmesini sağla ama keylogger kurulu olsun. Bunun dışında Hotspot shield kurup girmeyi deneyebilirsin.

ha aynen .keylogger işimi görür.hotspot shield vardı zaten pcde onu denedim açmıyor .
    edit : dostum bende indirmiyor çoğu şeyi.bana bulabilirsen keylogger download linki pmden atabilir misin ?
    basit birşey bulbilirsen yeterli. klavyede bastığımız her tuşu not defterine kaydeden gibi.
    wardomdan felan baktımda siteyi açmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 18 Nisan 2012; 17:58:13 >
  • kaç yaşındasın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Byfe

kaç yaşındasın ?

16.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Bir şekilde şifreyi tekrardan girmesini sağla ama keylogger kurulu olsun. Bunun dışında Hotspot shield kurup girmeyi deneyebilirsin.

ha aynen .keylogger işimi görür.hotspot shield vardı zaten pcde onu denedim açmıyor .
    edit : dostum bende indirmiyor çoğu şeyi.bana bulabilirsen keylogger download linki pmden atabilir misin ?
    basit birşey bulbilirsen yeterli. klavyede bastığımız her tuşu not defterine kaydeden gibi.

Millet keylogger'dan kaçmak için bir yerini yırtar, bu adam pm'den keylogger atarmısınız diyor.

• 18'i doldur.
  • Aile koruma şifresi ttnet güvenli internet mi ? Öyleyse ttnet online işlemlerden değiştirebilirsin.
  • Demekki babanda gerekli güveni sağlayamamışsın. Bu arada keyloggerla yazılımcıya banka hesabınızı bile kaptırabilirsiniz.
  • Kolay gelsin benimki de yaptıydı da hiçbir site açılmayınca mecburen kapattı.
  • baba ödevim var koydugun şifre yüzünden şu ödev konularını alabilceğim sitelere giremiyorum de. tabi bundan önce keylogger koy bilgisayarına yada tuşları nasıl kaydedebileceğini öğren.
  • BEN babama koydurtma e okula girmiyormuş dedim koydurmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RussianClassic

Demekki babanda gerekli güveni sağlayamamışsın. Bu arada keyloggerla yazılımcıya banka hesabınızı bile kaptırabilirsiniz.

sigara felan içiyordum bıraktım .sigara içmem yüzünden bu yapılmaz ki .dolabımda felan votka felan bulmuştu bir keresinde .normal şeyler bunlar deyip geçmesi lazım.
    log gönderen filan değil .tuşları not defterine kaydeden programlar vardı bir ara .onları kullanacağım .

quote:

Orijinalden alıntı: SiCreAM

ultrasorf

denedim işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 18 Nisan 2012; 18:07:12 >
  • quote:

quote:

Demekki babanda gerekli güveni sağlayamamışsın. Bu arada keyloggerla yazılımcıya banka hesabınızı bile kaptırabilirsiniz.

sigara felan içiyordum bıraktım .sigara içmem yüzünden bu yapılmaz ki .dolabımda felan votka felan bulmuştu bir keresinde .normal şeyler bunlar deyip geçmesi lazım.
    log gönderen filan değil .tuşları not defterine kaydeden programlar vardı bir ara .onları kullanacağım .

quote:

ultrasorf

denedim işe yaramıyor.

len bak normal şeyler gibi konuşma daha 16 yaşında veletsin sinirlerimi bozuyon. walla şurda iyi bir saydırırdım da bi 15 gün daha yemek istemiyorum. eğer bu mesaja da ban verirlerse helal olsun dh adminlerine

• quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

quote:

quote:

ultrasorf

denedim işe yaramıyor.

len bak normal şeyler gibi konuşma daha 16 yaşında veletsin sinirlerimi bozuyon. walla şurda iyi bir saydırırdım da bi 15 gün daha yemek istemiyorum. eğer bu mesaja da ban verirlerse helal olsun dh adminlerine

ya dostum konumu kirletme lütfen.

• proxy switcher standart yükle kardeşim ip değiştirme programı başka ülkelerin ip lerine bağlanıp istediğin siteye girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pyrhon

proxy switcher standart yükle kardeşim ip değiştirme programı başka ülkelerin ip lerine bağlanıp istediğin siteye girebilirsin

abi ya denedim ben bunları .aile koruma şifresi bir program .onun için ne yaparsam yapayım olmuyor .uzaktan erişimle kısılanmladı yani anlayacağın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.