Şimdi Ara

beyler askerde ne *ok yiyiycem pls (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazıcı olmak istiyosan ve 10 parmak yazamıyosan F klavye öğrenmeye çalış
  • benim babamda asker. 21 yıldır askeriyenin içindeyim. Çok yakınanlar oluyor. Fakat acısıyla tatlısıyla askerlik mükemmel bi olay. İnşallah doğuda yaparsın. En güzeli orası.
  • alah korusun kardeş azından yel alsın istanbul ankara felan olsun istıyom

ama bilgisayar da olsun

• MİLLETE NE OLUYOSA SANADA OLUR.boşver
  • Kısa dönem kısa uzun dönem uzun askerlik yapar
  • eğirdir dağ komado kurslar taburu 285. dönem y.subay kursiyer :)) gidin de görün askerliğin kralını anlatılmaz yaşanır şimdi orda bulunmuş arkadaşlar eminim gülümsüyorlardır :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: brute_force

eğirdir dağ komado kurslar taburu 285. dönem y.subay kursiyer :)) gidin de görün askerliğin kralını anlatılmaz yaşanır şimdi orda bulunmuş arkadaşlar eminim gülümsüyorlardır :)

Burasını çok meth ediyolar gerçektende askerlik yaptırıyolarmış...İki tane BESYO cu arkadaşım abim gitti ikiside aynı dönemde anlattılar işin aslı gözüm korktu....30 kilo çantayla dağa tımnanmasından tutunda Taburlar arası sawaş tatbikatından bi çok hikayesini dinledim...Alllah kolaylık wersin...
    Kaldı okulun bitmesine bir yıl aslanar gibi gidecem aslanlar gibi askerliğimi yapacam askerliğimi yapayım ki askerlik muhabbetleri olduğunda KONU DIŞI kalmayayım
  • aga ben 21 gün yaptım..
    hayatımın en berbat günlerindendi diyebilirim..
  • daaa var benim askerliğe
  • quote:

Orjinalden alıntı: otuzbeşbuçuk

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

arkadaşlar ben bilgisayarsız bı bok edemem orada ne edicem intr cafe varmıdır acaba orada

Büyük ihtimalle var ama orada senin görebileceğin en ileri teknoloji; odun sobası olacaktır.

/>
    />
    />
    />

Takma kafana askercilik oynuyormuşsun gibi davran.

Birlikleri bir çoğunda internet bağlantısı vardır .Adsl dir ve de Yalnızca er erbaşlar yararlanmaktadır.

Bu topiği açan arkadaşı şiddetle kınıyorum ve yöneticilerden bu topiğin kaldırmasını istiyorum.
    Askere gidenler bi .. yemiyorlar adamın asabını bozmayın.Siz bu kafayla gidin askere size iyi b.. yedirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarin -- 25 Ocak 2005, 21:19:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: darker

neyi görecez?, dayakmı, açlıkmı, dağlarda yatmayımı, karda gece 03-05 nöbetinimi, teröristlerimi,bunlarmı adamı korkutacak yaa

umarım bu saydıklarını yaşarsın. askere gidince hep böyle şeyler yaşamak istediğini, kışın dağlarda yatmayı, teröristlerle çatışmayı istediğini söyleyeceksin. ama büyük bir ihtimalle bunlardan çok farklı bir askerlik yapıp, bunalmış vaziyette geri dönecek ve birkaç ayda herşeyi unutup eski hayatına devam edeceksin (genelde böyle olur).

orada yaşayacakların için sana baştan bir tavsiye: aklının yanında gururunu da nizamiye kapısında bırak!
    sen bırakmazsan onlar alıp dışarı atarlar...gururunu! seni asla dışarı salmazlar

• ne alak bisarin arkadaşım kere ben o anlamda demedim teknoloji anlamında dedim bide yeni nesil ler sizin gibi sıkya gelemıyo yediği çnünde yemediği arkasında ben bilgisayarsız orada ne yaparım + 10 parmak iyi dir benim baya

• www.çanakkalesehitleri.org bunlar vatan için öldü.... benim asker olmama inşallah 1 sene gibi kısa zaman kaldı..... ben korkuyormuyum
  • www.canakkalesehitleri.org
    Çok kaliteli bi site buraya gir arkadaşım...
    Askerlik kolaymı zormu gör..Bu siteye girdikten sonra hala askerlikten yakınıyosan...
    Askerlik şubesine git ve bu siteyi ziyeret ettiğini söyle...Zaten bu siteye girdikten sonra bu ülke için hala fedakarlık yapmaktan korkuyorsan onlar zaten seni askere almazlar...
    Dert etme...
  • abi lafını bile duyunca tüylerin diken diken oluyor.ben 6 ay piyade olarak yaptım hiç bişey zoruma gitmedi ama 18 yaşında yeni yetme bir astsubay çavuş bozuntusu beni 20 metre yerde süründürdü.bide bunun üstüne sizin gibi üniversite okuyanlar hep ukala oluyor nasıl yerde sürünmek okumaya benziyor mu dedi en çokta bu kaldı aklımda diger zorluklar gelip geçici
  • askerlik gibisi varmı be şuan askeriyedeki ortamıma dönmek için neler vemezdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarin

quote:

Orjinalden alıntı: otuzbeşbuçuk

quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

arkadaşlar ben bilgisayarsız bı bok edemem orada ne edicem intr cafe varmıdır acaba orada

Büyük ihtimalle var ama orada senin görebileceğin en ileri teknoloji; odun sobası olacaktır.

/>
    />
    />
    />

Takma kafana askercilik oynuyormuşsun gibi davran.

Birlikleri bir çoğunda internet bağlantısı vardır .Adsl dir ve de Yalnızca er erbaşlar yararlanmaktadır.

Bu topiği açan arkadaşı şiddetle kınıyorum ve yöneticilerden bu topiğin kaldırmasını istiyorum.
    Askere gidenler bi .. yemiyorlar adamın asabını bozmayın.Siz bu kafayla gidin askere size iyi b.. yedirirler.

haklısın kardeş bu topic kaldırılmalı sen insan ewladısında biz insan ewladı değilmiyiz askerliğmizi yaptık HERKES BU ÜLKEYE BORCUNU ÖDEMELİ YA SEV YA TERKET İŞİNE GELİRSE!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• Herkesin dirsek çürüttüğü yerler var, Kimisi okul sıralarında, kimisi askeriyede....
    Akıllı olan her yerde rahat eder...
  • askere gidecek arkadaşlar ciddi olarak sabahları koşmaya başlayın ama nasıl...ayağınıza bulabildiğiniz en dandik botu geçirin üstünüze mont ayağınıza kot giyin sırtınıza 8-10 kiloluk çanta elinizede 1,2 mt lik bir metal su borusu alın tercihen güneşli bir günde taşlık bir yolda koşmaya başlayın..tahmin edebilirseniz 2400 metre uzaklığa koşun ,
    biliyorum çoğunuz tahmin edemez bir taksiye binin 5-6 dakikada arabayla 2400 gidip inin tekrar başladığınız noktaya dönün...bitti mi hayır tüm bu mesafeyi 10 dakikada koşacaksınız...

askerlik işte budur yazıcıda olsan bu sınavdan geçeceksiniz kaçış yok
    ciddi olarak enazından bi kere deneyin kendinizi hazırlayın...
    birde askerde sorumluluk almaktan korkmayın ne kadar sorumluluk sahibi olursanız o kadar değeriniz olur komutanlarınızın gözünde
    hayırlı teskereler

• Ben askerim bak. İzine geldim. Daha 110 gün var. Zor cidden zor. Zaman geçmiyor sadece yoksa bi şey yok askerlikte.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.