Şimdi Ara

beyler askerde ne *ok yiyiycem pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bana yardım edin
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Askerde Badi Ne Demektir ve Ne Yapmalısın?

Askerlik görevine başlayacaklar için en merak edilen konulardan biri de "badi" kavramıdır. Badi, askerlik jargonunda "asker arkadaşı" anlamına gelen bir kelimedir. Askerde badi, aynı bölük veya takımda hizmet veren ve birlikte vakit geçiren askerlere denir.

Askerlikte badilik ilişkisi oldukça önemlidir. Birliktelik, dayanışma ve yardımlaşma, askerlik hayatının zorluklarını aşmada büyük rol oynar. Badi, zor zamanlarında sana destek olacak, sana yardım edecek ve birlikte eğlenceli vakitler geçirebileceğin bir dosttur.

Askerde iyi bir badi olmak için bazı temel kurallara uyman gerekir:

• Birbirinize saygı gösterin.
    • Yardımlaşın ve destek olun.
    • Birlikte vakit geçirin ve eğlenin.
    • Birbirinizin sırlarını saklayın.
    • Zor zamanlarda birbirinize destek olun.

Badilik ilişkisi, askerlik hayatını daha yaşanabilir ve anlamlı kılar. Birlikte mücadele ettiğiniz, zorlukları paylaştığınız bir badiye sahip olmak, askerlik görevini daha kolay ve keyifli hale getirebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: morbid

Bu mesaj silindi.
    walla 24 saat buradayım naedense askerlik böyle deil ne edicem bı sınav bile zor çekıyoz orda sx1 de yasak nme edicem ana yok baba yok ew yok baş cavuş var ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkan1216

walla 24 saat buradayım naedense askerlik böyle deil ne edicem bı sınav bile zor çekıyoz orda sx1 de yasak nme edicem ana yok baba yok ew yok baş cavuş var ??

Alıntıları Göster
    hayret bişeysin ya askerlikten neden bukadar nefret ediyorsunuz ömrünüz boyunca 1 kere , tadını çıkarmaya baksanayız valla ben sabırsızlıkla bekliyorum , hatta 6 ay değilde uzun dönem yapacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker

hayret bişeysin ya askerlikten neden bukadar nefret ediyorsunuz ömrünüz boyunca 1 kere , tadını çıkarmaya baksanayız valla ben sabırsızlıkla bekliyorum , hatta 6 ay değilde uzun dönem yapacam.

Alıntıları Göster
    gittiğin zaman görürsün

quote:

Orjinalden alıntı: darker

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

gittiğin zaman görürsün

quote:

Orjinalden alıntı: darker

Alıntıları Göster
    neyi görecez?, dayakmı, açlıkmı, dağlarda yatmayımı, karda gece 03-05 nöbetinimi, teröristlerimi,bunlarmı adamı korkutacak yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: darker

neyi görecez?, dayakmı, açlıkmı, dağlarda yatmayımı, karda gece 03-05 nöbetinimi, teröristlerimi,bunlarmı adamı korkutacak yaa

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar korkutmayın beni ne pok yiyecem kara kara duşunuyom ben bilgisayarsız duramam o nu duşunuyom sx1 de yasak orda
  • quote:

ya arkadaşlar korkutmayın beni ne pok yiyecem kara kara duşunuyom ben bilgisayarsız duramam o nu duşunuyom sx1 de yasak orda

Alıntıları Göster
    Bu foruma b.k gibi kelimeler yakısmıyor arkadaslar. Dikkat edelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler bunlar ne ?
    12 yıl önce açıldı
    Beyler bi toplanın hele ya
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    bende 15 ay yapıcam dahada kotu
  • quote:

Alıntıları Göster
    Fazla kafana takma.Yemekte yiyeceksin dayakta
  • quote:

Alıntıları Göster
    bittin abicim sen bittin yandın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dardo

bittin abicim sen bittin yandın

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben bilgisayarsız bı bok edemem orada ne edicem intr cafe varmıdır acaba orada
  • quote:

arkadaşlar ben bilgisayarsız bı bok edemem orada ne edicem intr cafe varmıdır acaba orada

Alıntıları Göster
    ne tırsıyon tırsma bu kadar yaw bak teğmen de olmuşun oh mis
  • quote:

Orijinalden alıntı: nakata_nakmat

ne tırsıyon tırsma bu kadar yaw bak teğmen de olmuşun oh mis

Alıntıları Göster
    yan topictensana bi binbaşı ayarlarız keyfine bakarsın artık he

(anaaa bu arada bizim postlarda eşitmiş ha.)

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: serkan1216

Büyük ihtimalle var ama orada senin görebileceğin en ileri teknoloji; odun sobası olacaktır.

/>
    />
    />
    />

Takma kafana askercilik oynuyormuşsun gibi davran.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Turco

quote:

Büyük ihtimalle var ama orada senin görebileceğin en ileri teknoloji; odun sobası olacaktır.

/>
    />
    />
    />

Takma kafana askercilik oynuyormuşsun gibi davran.

Alıntıları Göster
    çok sağolun ilginize arakdaşalar

• quote:

çok sağolun ilginize arakdaşalar

Alıntıları Göster
    çok komık siniz sobayla teknoloji ne alaka
  • quote:

çok komık siniz sobayla teknoloji ne alaka

Alıntıları Göster
    askerde en çok zorluğu çekenler ...büyükşehirlerde yaşamaya alışık olanlar , masabaşı iş yapanlar , uzun süredir spor yapmayanlar , gururlu kişilikler , yaşı büyük olanlar , üniversiteyi yarıda bırakmış olanlar , içine kapanık olanlar , duygusal kişilikliler , evli olanlar (çocuğu varsa daha kötü) , uykusuzluğa dayanamayanlar , ailesine çok bağlı olanlar , yemeğe çok önem verenler , temiz giyinmeyi önemseyenler , maddi durumu kötü olanlar ...vs vs... ve daha birsürü şey..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Olum dedelerimiz kaç sene yaptı 15 ay nedir ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkadaş

askerde en çok zorluğu çekenler ...büyükşehirlerde yaşamaya alışık olanlar , masabaşı iş yapanlar , uzun süredir spor yapmayanlar , gururlu kişilikler , yaşı büyük olanlar , üniversiteyi yarıda bırakmış olanlar , içine kapanık olanlar , duygusal kişilikliler , evli olanlar (çocuğu varsa daha kötü) , uykusuzluğa dayanamayanlar , ailesine çok bağlı olanlar , yemeğe çok önem verenler , temiz giyinmeyi önemseyenler , maddi durumu kötü olanlar ...vs vs... ve daha birsürü şey..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

kusura bakmada hojam geriye ne kaldı zaten ... kısaca herkes deseydin olmaz mıydı

• quote:

Orijinalden alıntı: mythief

quote:

Orjinalden alıntı: Arkadas

kusura bakmada hojam geriye ne kaldı zaten ... kısaca herkes deseydin olmaz mıydı

Alıntıları Göster
    ewet arkadaşlar bi tane cep bilgisayarı alıcam anasayfadakı asus bitane alıcam askerde gizli gizli kulanıcam bide deniz gözluyu ve bide soğan soyacağı alıcam nasıl fikir ama

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.