Şimdi Ara

Beyler Anasayfamı Yandex yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Ben de yaptım. Maksat yenilik olsun. Daha iyi sonuçlar için google'ı kullanıyorum. Opera'da arama motorları arasında geçiş yapmak kolay oluyor.
  • Google
  • Google amcayı üzdün.
  • Görsel arama motoru Google'dan şu an bir gömlek üstün durumda.
  • panorama harita dışında google daha üstün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 2 hafta önce geçmiştim.
  • +1

bende Yandex'e geçtim. Maksat yeşillik olsun...
  • google'in gizlilik seysinden sonra google'i biraktim bazi hesaplarimi da sildim.
  • Valla bünye o kadar alışmış ki Google'a döndüm tekrardan.

Hem arkadaş ben sadece arama yapmak için kullanıcam, gözüme gözüme niye haberleri veya hava durumunu sokuyorsun. Öğrenmek istemiyorum belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Valla bünye o kadar alışmış ki Google'a döndüm tekrardan.

Hem arkadaş ben sadece arama yapmak için kullanıcam, gözüme gözüme niye haberleri veya hava durumunu sokuyorsun. Öğrenmek istemiyorum belki.

Opera kullanıyorsan adres kısmına özel atadığın harfi yazıp boşluk bırakarak direk arama sonuçlarını görebilirsin. Arama motorlarının anasayfalarıyla muhatap olmamak iyi oluyor.
  • Yandex kullanıyorum bende.
  • Onu bende denedim ama her açtığımda yandexe tekrar google yazmak hem onun grurunu incitiyordu hemde beni yoruyordu.Geri döndüm google'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıvan Ç -- 26 Temmuz 2012; 0:43:52 >
  • 1 ay ceza verdim sana bu sebepten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ignite -- 26 Temmuz 2012; 0:45:31 >
  • Anasayfa yapmadım ama günde bir kez giriyorum, googleye kesinlikle rakip olmalı özellikle webmasterlara çok vurgun yaptılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.