Şimdi Ara

Beyler Ağlamak Üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce minecraft oynarken öyle bir mağara buldum ki mağara değil Erabor. Her taraf altın demir redstone kaynıyor artık maden almaktan bıkmıştım ama ileriyi düşünerek devasa mağarayı turluyordum ve birden lav akıntısına denk geldim kaçayım derken başka bir lav ve ölüm... Üzerimde oyun hayatımda görmediğim kadar çok maden vardı. Ve turlarken kordinatlarada bakmadım. Ayrıca mağarayı yeniden bulmamda imkansız. Yani tek çare ölüyken kordinatları görmek veya öldüğüm yerde doğmak veya yeni bi çare önerin lütfen. Yardımlarınızı bekliyorum.

Edit. Şu an You died ! ekranında bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qatar Foundation -- 5 Şubat 2013; 22:20:43 >

• Lütfen yardım edin arkadaşlar
  • Yazık la Ben de bilmiyorum maalesef kardeş
  • Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence26

Yazık la Ben de bilmiyorum maalesef kardeş

Galiba yok bi seçenek tabi doğup o mağarayı aramak var..
  • Maden kazıyorsam yanımda mutlaka bir adet su kovası bulundururum. Bu arada geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcetinsav

Geçmiş olsun

Allah razı olsun kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Maden kazıyorsam yanımda mutlaka bir adet su kovası bulundururum. Bu arada geçmiş olsun

Eyvallah. Şu an Respawn dedim ama içimden zerre kadar oynamak gelmiyor
  •  Beyler Ağlamak Üzereyim
  • Yeni chunk sisteminden sonra yüklü olmayan chunklar'da yerde bulunan itemlar yok olmaz yada o bölgedeki tarla vs. büyümez.
    Chunk nedir dersen, oyun bir kaç yüz blokluk küplerle binlerce farklı parçaya ayrılmış durumda.Yani sen nether'dayken evinin bulunduğu chunk yüklü olmaz, evinde yere eşya düşürsen ve netharda 1 ay beklesen yok olmazlar.

Derkeeen; lavda öldüğünü ve eşyalarının da seninle birlikte acı bir ölüme kavuştuğunu hatırladım.Yapacak bir şey yok.

• Rei' minimap var death point öldüğün yeri gösterir. Fakat lav
  • Kordinatlara nerden bakılıyor?
  • Hazin son
    En son bende hardcore da oynarken boyle bir sekilde olmustum. Ama ben koru korune gittim oraya. Obsidian toplamak icin madene inmistim. Suyumu doktu lavlarin ustune cossss. Sonra aldim elime kazmami kirdim bir kac tane. Sonuncusundaydi yanlis hatirlamiyorsam obsidyeni aldim (cukurdu obsidyen kazdigim yer) ve 3. Slota bastim. Bastim ki ne goreyim. Daha dogrusu gormeyeyim cobblestone yok! Envantere girip slota cekene kadar ben lavin derinliklerindeydim. Bu olaydan sonra dahada hardcore oynadim. Of ya ne guzel Etho amcanin blaze spawner ini kurmustum.
    Normal Survival Forever

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O acıyı iyi bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: faati-puskevit

Rei' minimap var death point öldüğün yeri gösterir. Fakat lav

rei's minimap, onu kurduktan sonra öldüğü yeri göstermiyor mu o ? öncesi için bir yardımı dokunmaz diye biliyorun. ki zaten gitmiş herşey
    @Samwise-
    geçmiş olsun bu arada adamın canını çok sıkıyor .

şimdiden söyleyeyim çölde turunculu bir bina görürsen dikkat et sakın oldugun yerden aşağı dogru kazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onel -- 8 Şubat 2013; 13:45:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heyoguzhan
    rei's minimap, onu kurduktan sonra öldüğü yeri göstermiyor mu o ? öncesi için bir yardımı dokunmaz diye biliyorun. ki zaten gitmiş herşey

Dediğim şeyleri bilerek söylüyorum merak etmeyin.

quote:

Fakat lav

Önceki yeri göstermez ama bu adam bundan dolayı oyundan soğuyacak. Rei' minimap iyidir candır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati-puskevit -- 8 Şubat 2013; 19:47:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Fakat lav

Önceki yeri göstermez ama bu adam bundan dolayı oyundan soğuyacak. Rei' minimap iyidir candır.

Hocam ben mi yanlis anladim bilmiyorum ama kendi mesajinizi alintilayip cevap vermissiniz gibime geldi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCrafter

quote:

quote:

quote:

Fakat lav

Hocam ben mi yanlis anladim bilmiyorum ama kendi mesajinizi alintilayip cevap vermissiniz gibime geldi .

dikkatsizliğe gelmiştir

pek kullanmışlığım yok rei's minimapi öyle diyorsan öyledir patron

• Bak kardeşim adam

quote:

Bende

quote:

Fakat lav

diyerek dediğimi belirttim. Sende

quote:

Orijinalden alıntı: TheCrafter

quote:

Dediğim (çoğu) şeyleri bilerek söylüyorum merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faati-puskevit -- 9 Şubat 2013; 9:08:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.