Şimdi Ara

Beyler acil laptop hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/asus-k555lb-xo189h-intel-core-i7-5500u-2-4ghz-3-0ghz-12gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601500

Yukardaki laptop u almayı düsünüyorum.Bu fiyata böyle özelliklerde görmedim.Ekranından süphem var.Bu bilgisayarı tavsiye eder misiniz ? Etmezseniz nedenini ve tavsiyenizi yazın lütfen.Teşekkürler

• battrol3 B kullanıcısına yanıt
    Ne yani 2.5 bin liraya gt 940m'mi görmedin? veya 768p ekran mı görmedin? Yoksa ramine mi aldandın? 12 cigolayt
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

Ne yani 2.5 bin liraya gt 940m'mi görmedin? veya 768p ekran mı görmedin? Yoksa ramine mi aldandın? 12 cigolayt

:D büyük rakamlar aklımı çeldi.Üniversitede ödevlerimde eğlence amaçlı film izlemek için filan kullancam pek oyum oynuycagımı sanmıyorum. Bu fiyata ne olur ne olmaz pek de bilmiyorum. Daha iyi bi tavsiyeniz varsa ona bakiyim. Ama pc lere bakarken asus toshiba bi de dell e bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    ha işte oyun oynamayacaksan gt 940m ideal ama ekranında 1080p ve kaliteli olmalı. Filmin tadı çıksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B780E0A07 -- 9 Ağustos 2015; 13:54:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

ha işte oyun oynamayacaksan gt 940m ideal ama ekranında 1080p ve kaliteli olmalı. Filmin tadı çıksın

Peki bu linktekinin ekranı öyle mi

• Dostum bunu alacağına x550jx gtx950m i7 4720hq olan modelini öneririm pcyi 1 hafta önce aldım bende bu sene üniye başlıcam bazı mühendislik programlari ve oyun,film vs. için aldım pcyi 2500 lira veripte gt940 olan laptop alma yazık olur parana 15.6 inç bir pcde 1080p ekran bir fark yaratmaz

hayır değil. üstteki arkadaşa bakma sen biraz sallamış. 1080p çok farkediyor. 768p ile 1080p iki notebooku yan yana koyduğunda anlarsın üniversitede. Oyun oynayacaksan ve biraz bütçen varsa arkadaşın dediği x550jx de çok güzel bilgisayar. ama film için alınmaz bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.