Şimdi Ara

BEYLER ACİL HAPİSTEKİLER CİDDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER ACİL HAPİSTEKİLERE BİR ŞEY YAPARLARMI ? LÜTFEN CİDDİ CEVAP VERİN BENİM İÇİN ÖNEMLİ!

• Ne diyon la
  • Yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kişilik Aşiret

BEYLER ACİL HAPİSTEKİLERE BİR ŞEY YAPARLARMI ? LÜTFEN CİDDİ CEVAP VERİN BENİM İÇİN ÖNEMLİ!

Sakin ol. Ne yapacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerine ve ortama bağlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yapacaklar la
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

quote:

BEYLER ACİL HAPİSTEKİLERE BİR ŞEY YAPARLARMI ? LÜTFEN CİDDİ CEVAP VERİN BENİM İÇİN ÖNEMLİ!

Sakin ol. Ne yapacaklar

kardeşim bir aile ferdime komplo kurmuşlardı içeride o yüzden soruyorum benim için çok önemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis olmak zor mu arkadaşlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapmazla merak etme şu an sadece dışardaki olaylarla uğraşıyorlar. Olaylar biterse anca o zaman içeri yönelirler.
  • Sislerler hocam
  • Öldürürler gömerler sonra kaçtı bile derler. Kimsenin ruhu duymaz.

Faili meçhullerin kaçta kaçı cezaevlerinde işlenmiş biliyon mu? Bilmesen daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RageshotQQ

Öldürürler gömerler sonra kaçtı bile derler. Kimsenin ruhu duymaz.

Faili meçhullerin kaçta kaçı cezaevlerinde işlenmiş biliyon mu? Bilmesen daha iyi.

ciddimisiniz?
  • Sadece döverler,işkence ederler.Öldürmeye kadar gitmez
  • jopun sadece 3 cm dışarda kalır
  • Dövebilirler ama ölüme kadar gitmez.

Bu arada sabunu sıkı tutsun dayaktan ölümden korkmam yere düşen sabundan korktuğum kadar
  • osurur kaçarlar
  • quote:

quote:

ciddimisiniz?

Valla mesajımda biraz alaycılık sezdim şimdi ama ciddi şekilde yazdım bu mesajı. Panik telaş yapma şimdilik. Ama önleminizi de alın.

Hapishane müdürlerini sonuçta seçimle atamıyorlar di mi? Kim atıyor bunları? Polis kime çalışıyor?

Askeriyesi de cezaevi de aynı. Askeriyede tertipçilik vardı hala var. Cezaevinde faili meçhul ve şiddet vardı, hala var. Ama nedir ne kadardır orasını bilemem.

Hapisten çıkan bir çocuk tanıyorum mahalle arkadaşımdı. Çocuk dediğime bakma 19 yaşındaydı. Koğuşta hala ağalık varmış ağayla tanışmış falan anlatır dururdu mahallede salak salak. Yani filmlerde gördüğümüz şeylerin bazısı gerçekleri yansıtıyor. Bu aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şoför uşağa sonra hepsi uşağa hesabı bir şey.

Hüseyin Üzmez gibi adamlara içeride sahip çıkarlar ama senin benim gibi garibanın gözünün yaşına bakmazlar. Dışardaki insanların bile aklı bin fitne fesattayken içerdekiler iyilik meleği olacak değil. Ha o demek değil ki içerde olup orda olmayı haketmeyen (anlayan anladı) birileri yok değil, var. Tam tersi de geçerli ama mevzu bu değil tabii ki.

• quote:

quote:

quote:

ciddimisiniz?

Valla mesajımda biraz alaycılık sezdim şimdi ama ciddi şekilde yazdım bu mesajı. Panik telaş yapma şimdilik. Ama önleminizi de alın.

Hapishane müdürlerini sonuçta seçimle atamıyorlar di mi? Kim atıyor bunları? Polis kime çalışıyor?

Askeriyesi de cezaevi de aynı. Askeriyede tertipçilik vardı hala var. Cezaevinde faili meçhul ve şiddet vardı, hala var. Ama nedir ne kadardır orasını bilemem.

Hapisten çıkan bir çocuk tanıyorum mahalle arkadaşımdı. Çocuk dediğime bakma 19 yaşındaydı. Koğuşta hala ağalık varmış ağayla tanışmış falan anlatır dururdu mahallede salak salak. Yani filmlerde gördüğümüz şeylerin bazısı gerçekleri yansıtıyor. Bu aşçı bahçıvana bahçıvan şoföre şoför uşağa sonra hepsi uşağa hesabı bir şey.

Hüseyin Üzmez gibi adamlara içeride sahip çıkarlar ama senin benim gibi garibanın gözünün yaşına bakmazlar. Dışardaki insanların bile aklı bin fitne fesattayken içerdekiler iyilik meleği olacak değil. Ha o demek değil ki içerde olup orda olmayı haketmeyen (anlayan anladı) birileri yok değil, var. Tam tersi de geçerli ama mevzu bu değil tabii ki.

Umarım bir şey olmaz bu ülkede adalet yok çünkü çok korkuyorum

• ALAYI HİKAYE. HİÇBİRŞEY YAPAMAZLAR.. ARKANDA ONBİNLER VAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WapTRyphoon

ALAYI HİKAYE. HİÇBİRŞEY YAPAMAZLAR.. ARKANDA ONBİNLER VAR.

İNŞALLAH KARDEŞİMhttp://www.canlitelevizyonlar.net/halk-tv-izle.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.