Şimdi Ara

Beyler aciktim ne pisirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suan icin evde bulunan temel malzemelerle pratik yapabilecegim bisey varmi? Onerisi olan?

• yemek
  • Akıtma yapabilirsin arasına peynir koyup yersin

Malzemeler:

1 yumurta
    1 litre süt
    1 tatli kasigi tuz
    1 paket kabartma tozu

aldığı kadar un

Yapılışı:

Yumurta, süt, tuz çırpılır. Daha sonra un azar azar ilave edilir VE çırpılır (unutmayın koyu kıvamlı ve akışkan olacak).
    Teflon tavaya 1-2 yemek kasigi sıvıyağ konulur, kızınca sıvı hamur kepçe yardımıyla tavaya dökülür.
    Alt yüzü pişince (üzeri gözenek gözenek olur ve kurur) diğer yüzü çevrilir, iki tarafıda pişen akıtma servis tabağına alınır. Üzerine sıcakken margarin sürülür ve her kata aynı işlem yapılır ve üst üste dizilir.

İster üzerine toz şeker katarak ister arasına peynir koyarak yiyebilirsiniz.

• hamur kızart
  • sucuk yumurta çay
  • quote:

Orijinalden alıntı: comm

Akıtma yapabilirsin arasına peynir koyup yersin

Malzemeler:

1 yumurta
    1 litre süt
    1 tatli kasigi tuz
    1 paket kabartma tozu

aldığı kadar un

Yapılışı:

Yumurta, süt, tuz çırpılır. Daha sonra un azar azar ilave edilir VE çırpılır (unutmayın koyu kıvamlı ve akışkan olacak).
    Teflon tavaya 1-2 yemek kasigi sıvıyağ konulur, kızınca sıvı hamur kepçe yardımıyla tavaya dökülür.
    Alt yüzü pişince (üzeri gözenek gözenek olur ve kurur) diğer yüzü çevrilir, iki tarafıda pişen akıtma servis tabağına alınır. Üzerine sıcakken margarin sürülür ve her kata aynı işlem yapılır ve üst üste dizilir.

İster üzerine toz şeker katarak ister arasına peynir koyarak yiyebilirsiniz.

saglam biseymis ama daha pratik seyler lazim :)

• yarım ekmek arası peynir domates yeşillik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: morpheus71

yarım ekmek arası peynir domates yeşillik

suan bunu dusunuyorum.daha iyi bi oneri gelmezse oyle yapicam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

quote:

valla 1saat önce hazırladım ve yedim güzeldi . Yanına içecek olarak ne gider bilmiyorum ben su içmiştim :D
  • ekmek arası ekmek
  • quote:

quote:

quote:

valla 1saat önce hazırladım ve yedim güzeldi . Yanına içecek olarak ne gider bilmiyorum ben su içmiştim :D

zaten suan baska secenegim yok soguk icecek olarak.ama ayran nasil olur?
  • 2 yumurtayı suya koyup katı oluncaya kadar haşla sonra kabuklarını soyup ekmeğin arasına koy ve yeşil soğan ekle afiyetle ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 20 Kasım 2011; 23:39:22 >
  • su içmekten iyidir tabiki :D afiyet olsun dostum :) bu arada izmirli misin , izmirliler kumru türü yiyecekleri sever de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2 yumurtayı suya koyup katı oluncaya kadar haşla sonra kabuklarını soyup ekmeğin arasına koy ve yeşil soğan ekle afiyetle ye

ah keske yesil sogan olsaydi.:)
  • quote:

su içmekten iyidir tabiki :D afiyet olsun dostum :) bu arada izmirli misin , izmirliler kumru türü yiyecekleri sever de :)

saol.evet izmirliyim :) ah ah kumru olaydi da yiyeydik :)
  • quote:

quote:

2 yumurtayı suya koyup katı oluncaya kadar haşla sonra kabuklarını soyup ekmeğin arasına koy ve yeşil soğan ekle afiyetle ye

Olsa güzel olurdu ekmek arası yumurta ve yeşil soğan acıkan insana kebab gibi gelir Benim bir tane daha garip bir karın doyurma yöntemim vardı ekmeğin arasına salçayı sürer peynir ilave edip yerdim

• quote:

quote:

quote:

Olsa güzel olurdu ekmek arası yumurta ve yeşil soğan acıkan insana kebab gibi gelir Benim bir tane daha garip bir karın doyurma yöntemim vardı ekmeğin arasına salçayı sürer peynir ilave edip yerdim

onu bende yaparim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

onu bende yaparim :)

Yalnız olmadığıma sevindim salça ve peynir kaliteliyse bence gayet lezzetli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 20 Kasım 2011; 23:54:03 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.