Şimdi Ara

BEYLER ACAYİP TERLİYORUM YARDIM EDİN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kilolu biriyim , ama önceden bu kadar terlemezdim.Şimdi üniversitede başlayacak , okulun ilk günü terleye terleye okula gitmek istemiyorum.Benim gibi fazla terleyip , terlemeyi minimuma indiren birileri vardır heralde ? destek olur musunuz.Haftaya spora başlıyorum zaten.

• Zalımlar yardım edin
  • önlemem lazım.
  • Kilodan kurtulman lazim kardes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evcârâ E kullanıcısına yanıt
    Hocam spora başlıyorum zaten.Spor yapmadğım zaman nasıl önleyebilirim? Sürekli okula arabayla gidemem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronTurkMan

Hocam spora başlıyorum zaten.Spor yapmadğım zaman nasıl önleyebilirim? Sürekli okula arabayla gidemem :(

Yani tek care kilolarindan kurtulman. Kilolu olup da terlemeyen var mi bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sporun yaninda yedigine ictigine dikkat et.

Sıcak şeylerden bahsediyorsun yoksa cola vb mi ?
  • quote:

Sıcak şeylerden bahsediyorsun yoksa cola vb mi ?

Hamurlu yiyeceklerden vs. Kolanin da zarari var. Yavas yavas azalt ve birak. Umarim sıkılıp da sporu birakmazsin.

• aynı problem bende de var tek çare zayıflamak o yüzden terlemeye katlanıyorum birde amelliyatı var bir genel cerrahla konuş çok dert ediyorsan.
  • hocam şöyle , oturduğum yerde felan terlemiyorum da banyodan çıkınca direk üstümü giyersem(kurulandıktan sonra) bir 3 dakika boyunca vs terliyorum.200 metre yürüdüm diyelim direk terliyorum.
    Yok hocam kilodan dolayı ne kız ortamım kaldı ne cinsel hayatım. Eskisi gibi olmak istiyorum o yüzden kilo vereceğim.Ama 2-3 ayda 10-15 kilo vermeyi düşünüyorum inşallah başarırım.
  • koltuk altına peçete koy okula gidene kadar okula gidince tuvalette peçeteleri çıkar
  • Herşeyin ilacı Zaman.

• malaustası M kullanıcısına yanıt
    Keşke hafiften koltuk altım terlese , sırtım terleyince siyah giysem bile gözüküyor.
  • quote:

Yok hocam kilodan dolayı ne kız ortamım kaldı ne cinsel hayatım. Eskisi gibi olmak istiyorum o yüzden kilo vereceğim.Ama 2-3 ayda 10-15 kilo vermeyi düşünüyorum inşallah başarırım.

Basarilar. Azmettikten sonra olur.

İnşallah hocam sağol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.