Şimdi Ara

Beyler abim pilot olacak Thy uçuş akademisi aracılığıyla sizce mantıklı bir karar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki mesleğinden ayrılıp pilot olacak sizce mantıklı bir karar mı?Şu an koçta Müdür kendisi.

• Mantıklı. Kurumsal yaşamda toplantı meeting briefing sunum vs. gibi şeylerle sürüneceğine pilot olmak daha mantıklı bence.
  • Çok kral bir meslek ya. Gözlerim bozuk olmasa koşa koşa giderdim
  • Abin şuan Koçta müdürse daha iyi söyle abine Google'da THY Akademisi ile ilgili şikayetleri aratmasını söyle %100 fikri değişir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kill Em With Kidness

Abin şuan Koçta müdürse daha iyi söyle abine Google'da THY Akademisi ile ilgili şikayetleri aratmasını söyle %100 fikri değişir.
    İnternette hakkında şikayette bulunulmayan şirket yoktur. İnternete güvenilerek karar alınmaz.
  • Ben sadece tavsiye verdim ama mutlaka göz atsın haberlere çıkan şikayetler bile var Hocam.
  • Kill Em With Kidness kullanıcısına yanıt
    Şikayet olmasa şaşardım zaten hocam malum tayfanın iktidar olduğu zamanda şikayet olması çok doğal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kill Em With Kidness kullanıcısına yanıt
    Zaten iyice araştırıp öyle bir yol çizicez çok teşekkürler tavsiye için.
  • Genetikçiçocuk G kullanıcısına yanıt
    Önemli değil Hocam kolay gelsin.
  • M A N T I K S I Z
  • mojman kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?
  • Thyde veya turkiyedeki herhangi bir kurumsal ticari havayolu şirketinde çalışma garantisi varsa mantıklı fakat aksi takdirde ben para tuzağı olarak bakıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genetikçiçocuk

Neden hocam?
    bana göre ucu daha açık olan ve mesleki tatimini daha yüksek olan bir mesleği bırakıp havayolu pilotu olmak mantıklı gelmiyor uçmak gibi bir hevesi varsa ppl lisansı alarak tek motorlu uçakla da giderebilir jet pilotu olmak isteseydi o ayrı gerçekten değer ama havayolu pilotluğu baya amelelik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojman -- 24 Eylül 2018; 19:51:45 >
  • 10 yıl boyunca 140k euro değil miydi ücret ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer kendi sınavlarına girip başarılı olması karşılığında eğitim verilip sonrasında maaşından kesilecekse karlı değil bence. senelerce maaşından kesilecek. elinde kalacak para 5-10 bin arası olacak tahminimce.

kabin memuru olup sonrada amiri olsa yine 10 bine yakın maaş alacak. hem daha az stressiz hemde okadar sınavdan geçmiyorsun.
  • Şahsen konu başlığını görüp mantıklı demeye gelmiştim ama abinin mevkii makamını gördüm, mantıksız.

Pilot olunca hayat stressiz raad olmayacak. Hayaliyse pilot olmak iyi güzel ama maaşı için pilot olacaksa olmasın, zaten şuan iyi maaş alıyordur. Ayrıca müdür olmanın hemde koçta olmanın bir sürü avantajı var.

Pilotluğun adı güzel, maaşı güzel, fakat kötü yanı rötar yapıp puanını düşürmemeye çalışma stresi ve herkes tatil yaparken çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 24 Eylül 2018; 20:30:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abine sor bakayım bu işe çok hevesli mi çünkü havacılık bir tutku işi anlık hevesle karar vermemeli mesela ben abinin yerinde olsam yapmazdım. Ne kadar eğlenceli gözüksede hatırladığım kadarıyla bir pilot yazı dökmüştü çok stres ve aşırı çalışma temposundan bıkmıştı arayıp bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diş hekimliğinden pilotluğa geçen lise arkadaşım var gayet mutlu. Abinin mevcut mevkisi hoşuna gitmiyorsa yapacağı şey meslek değil ülke değiştirmek olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.