Şimdi Ara

Beyler 5 tl yi nasıl cogaltırım (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternettwn veya diger yontemler sayesinde doviz fln bunı nasıl 10 a fln katlarım fikri olan varsa yazsın bos seyler yazmayın

• git 2 tane domates al pazarda 7 liraya sat sonra 7 liraya 3 domates al 10 liraya sat sonra 10 liraya 4 domates al 12,5 liraya falan sat sabancının mıydı neydi birinin taktiğiydi bu
  • iddaa tabiki
  • 5TL ekleyerek

Bunu biri diyecekti
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

iddaa tabiki

Hocam su iddaa daki kesin macları konu acıp koyarsanız gızel olur bir arkadas koydu 5 lira gitti tek mactan
  • İddaa oynamayarak. İddaa ya vereceğin her parayı kenara koyarak.

Şimdiye zengin olmuştum lan
  • git kalabalık bi yere örnk aba piknik adama 5 lira ver ben 20 lira verdim de 15 lira para üstü al ! ama tam terside olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    10 yıl önce açıldı
    7500 TL ile ne yapayım sizce?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Beyler 5 tl yi nasıl cogaltırım (ciddi)
  • Fotokopi çektir

• Sakın ligler oturmadan iddaa ile çoğaltayım deme. Kaybedersin.
  • prezervatif kullanma
  • boyle sorulara iddaa diyenlere cildiriyorum. bak bana kupon hazirla ciddiyim. 10 bin lira basicam. tutarsa yari yariya paylasicaz. ama tutmazsa 5bin lira sen odeyeceksin bana ok???? ek olarak git bi saatci veya gozlukcu bul. diyelim 10 liradan satiyor. sahibindene 30 40 50 lira yaz. urun satilirsa alir kargolarsin urunu.adamlar nijeryadan senagalden gelip satiyorlar sen mi satamayacaksin???
  • bets10'dan rulet oyna. Çok kazançlı %50 şansın var eğer tutturursan 2 katını alıyorsun.
  • git knight online oyna 5TL 1 gold bar al oyunda pazar yap 1 gold bar'ı 10 hatta 20 yapabilirsin sonra işte hesapla 3TLden satarsın 30 60TL kazanirsin.
  • Kagit 5 tl ise yanina '0' ekle :D :D(mobilden giriyorm seytani gulmseme dusnn burda :D )
  • Onu 5 tane 1 lira yap daha sonra onları 10 tane 50 kuruş yap daha sonra onları 20 tane 25 kuruş yap daha sonra onları 50 tane 10 kuruş yap daha sonra onları da 100 tane 5 kuruş yap. Benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 26 Ağustos 2011; 5:55:20 >
  • şimdi canlı bişey olsa yardımcı olurdum ama pek bilemedim onu ben
  •  Beyler 5 tl yi nasıl cogaltırım (ciddi)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.