Şimdi Ara

Beyler 2 dk içeri,çok zor durumdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13 ağustos 2013 yılıydı...Laboratuvarımdan çıkmak üzere yola koyulmuştum...Her sabah laboratuvarıma temizlikçi gelirdi..İçeri geldi...Yanında kulaklığı ve mp3 çaları vardı...63 style dinliyordu...Sesini yüksek açtığından sesi kulaklıktan uzakta bile duyuluyordu..Sonra ben bunu uyardım...Beyefendi müziği kes laa dedim...O da ; birader sana ne kulaklıktan dinliyom sorun mu var dedi..Ben de sinirlendim ve çavuşu çıkartıp masaya vurdum...Masaya vurunca içinde sperm olan deney tüpüm yere düştü ve kırıldı....Bayılmıştım..Uyandığımda bir sperm havuzunun içindeydim...Bir kayığın üstünde bulmuştum kendimi...Kayıkla 2 metre ileri gittim...Kapıyı açtım ve akıntının etkisiyle sürüklenmeye başladım...Öyle sürüklenmiştim ki sürüklenme esnasında ağzıma 2 kilo sperm yutmuştum...Biraz ilerde Zebani Can kurtarma Gemisi vardı...Gemiye bindim...Sperm dolu üstümü sildim ve altıma mor renkte bir tanga giyerek geminin güvertesine geldim...Güvertedeki işçiler sperm havuzunu kimin yaptığını konuşuyorlardı..Ben yanlarına geldim ve Ben yaptım sadıç dedim...Sonra beni tuttular ve yatak odasına götürdüler...Yanıma mehmet ali erbil oturdu...eflatun rengi bir jartiyerle gelmişti..Bana parmaktan sonra dedi..Sonra bayıldım...Uyandığımda donumda zebani gördüm...Sonra zebani benim döt teliğimin içine girdi ve ısındı...üşümüştü..töt deliğime çadır kurdu..ateş yaktı..sosis pişirmeye başladı...O an gaz çıkardım ..Bi baktım zebani kül olmuştu..Küllerin altında bir yazı vardı ; Bu sosisler inşallah tötüne girer - by zebani....Yazıyordu...O an işte gerçek kişiliğimin farkına vardım..O sosisleri tötüme tokmadığım için kendimi hiç affetmedim..Dedim sonra bime girdim..teatone ice tea aldım ve kasay gittim..Yanımda 45 kuruş vardı...Adam ; parasını sonra verirsin sadıç dedi ve tiktirolup gitti..Sonra İce tea mı açtım ve yudumlamaya başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Loner -- 1 Kasım 2014; 23:25:54 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • - leri burdan alayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +lar burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.