Şimdi Ara

Beyin tümörü mü var(tıp okuyanLar gelin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde arada bir başım çok şiddetli bir şekilde ağrırdı.
    Ancak son 5 gündür bu ağrım geçmiyor
    Beyin tümörü belirtilerinde ise önce seyret olarak gelen nöbetler ileride devamlı olarak gelir diyor.
    Bende de olabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cern'demuhendis -- 24 Ekim 2012; 12:04:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Doktora gitmek bu kadar mı zor be dostum.
  • Bende ağrı zonklamalar şeklinde oluyor. Belli bölgeler (şakaklar) daha fazla ağrıyor. Işık çok fena etkiliyor ışıklı ortamda duramıyorum.haplar etki etmiyor.( ağrı kesici) akşama doğru şiddetleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: enesdincer

Normalde arada bir başım çok şiddetli bir şekilde ağrırdı.
    Beyin tümörü belirtilerinde ise önce seyret olarak gelen nöbetler ileride devamlı olarak gelir diyor.
    Bende de olabilir mi

:D tıp okuyanlar gelsinmiş hemen doktora git
  • Up

• birşeyin yok sinüzitin vardır geçmiyorsa.al sana tıpçı yorumu
  • quote:

Bende ağrı zonklamalar şeklinde oluyor. Belli bölgeler (şakaklar) daha fazla ağrıyor. Işık çok fena etkiliyor ışıklı ortamda duramıyorum.haplar etki etmiyor.( ağrı kesici) akşama doğru şiddetleniyor

Beyin tümörü yoktur hemen korkma
    Alıntıladığım mesajdakilerin hepsi annemdede oluyor + bi ilaç buluyor fayda ediyor geçen günlerdede ilacın faydası olmuyor (sende migren vardir) ALLAH sabir versin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlerleyen evrelerde at gözlüğü takmış gibi olunuyordu sanırım. Yani düm düz karşıya baktığında sağında ve solunda olan yansıyan görüntüleri göremiyorsun.
  • Hocam önemli bir şey olabilir hemen doktora git ve kesinlikle acil MR iste.Benimde 2 yıl önce başıma benzer bir durum geldi.10 gün boyunca başım çok şiddetli ağrıyordu, beyin kanaması geçiriyormuşum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunesbagdunes

birşeyin yok sinüzitin vardır geçmiyorsa.al sana tıpçı yorumu

hocam aynı şekilde bende doktora gittim kafa mrfalan çekildi birşey yok Allah'a şükür ama..

şikayetim : mesela bazı günler kriz şeklinde böyle sadece alnımın altında bir nokta ağrıyor zıplıyor gibi birşey..
    sonra kusma ve sessiz,karanlık bir ortamda bekleme gibi ihtiyaçlarım doğuyor.
    bunun ardından görme bozukluğu başladı tam 1 yılda gözüm 2,00 derece bozulurmu ona şaşırıyorum sizce nedeni sinüzit falanmı
  • quote:

Normalde arada bir başım çok şiddetli bir şekilde ağrırdı.
    Bende de olabilir mi

* Beyin tomografisi SS'li diye bi konu var oradan tomografini çektirip sonra burada caps şeklinde paylaşıyorsun ardından ilgili op.trollerimiz teşhis ve tedavi konusunda sizi yönlendiriyor.

* Hey Allahım ne günlere kaldık herif DH KonuDışı forumundan kansere teşhis konulmasını bekliyor.

• Tip okuyorum tavsiyem doktora gitmen

• quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

hocam aynı şekilde bende doktora gittim kafa mrfalan çekildi birşey yok Allah'a şükür ama..

şikayetim : mesela bazı günler kriz şeklinde böyle sadece alnımın altında bir nokta ağrıyor zıplıyor gibi birşey..
    bunun ardından görme bozukluğu başladı tam 1 yılda gözüm 2,00 derece bozulurmu ona şaşırıyorum sizce nedeni sinüzit falanmı

sinüzit olma ihtimalin yüksek.ama gözlerinde sorun olabilir mesela tansiyon çünkü karanlık ortama geçmek istiyorsun.kbbye gözük sinüzit degil derse bence göz yada nörolojiye uğra.ama sinüzittir ya rahat ol

• Bu yaşta ne tümörü arkadaş.

1 haftaya geçmezse doktora git
  • Yav internet çıkalı herkes teşhis koyar olmuş. Ne beyin tümörü arkadaşım, adamlar 6-7 sene boşuna mı okuyor senin internetten 2 dakika da belirtilerini uydurduğun şeyi bulmak için.
    Git doktora çok rahatsız ediyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserdar93

Tip okuyorum tavsiyem doktora gitmen

Tıp çok gelişti ama demi?
  • Kardeş geçmiş olsun şiddetli baş ağrısı varsa malesef sende beyin tümörü vardır. Tıp bu kadar ilerledi hemen teşhis koyabiliyoruz
  • ışık ve ses var kesin migrendir geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: semblance

quote:

sinüzit görme bozukluğuna hatta kaybına yol açabilir. Hemen KBB uzamanına başvur. Yüz tomografisi mutlaka ister.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.