Şimdi Ara

beyin loplarını dengeli kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar örneğin program yapıcam ve programımdaki desrler ve aktivitiler bunlar nasıl sıralamalıyım ve araları nasıl değerlendirmeliyim? Aktivite ve dersler:sözel dersler sayısal dersler(ağırlıkta) programlama öğrenme ayrıca hergün yapmayı planladığım 5dk gitar 30dk kitap okuma 30dk effortless english mp3lerini dinleme ve bir paragraf testi çözmeyi nasıl sıralamalı ve hangi aralarda hangilerini koymalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleHand -- 14 Ekim 2013; 12:38:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yiyorum, içiyorum, ...

-Milli Kayınço-
  • Kendin için en iyi planı sadece kendin yapabilirsin.Alanındaki derslere daha çok ağırlık vermelisin.Ayrıca bir sayısaldan sonra sözel ders çalışarak dinlenmiş olursun.Yani
    sayısal + sözel +sayısal gibi...

“Güçlü olan, zayıf yanını herkesten iyi bilendir; daha güçlü olan ise zayıf yanına hükmedebilendir.” 孔夫子

-Mens et Manus
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.