Şimdi Ara

Hücrelerim kendini öldürmek için beynime baskı yapıyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 olmama birkaç ay kaldı. Hala üni.den mezun olamadım.
    B*k gibi hayatım oldu.
    Tipsiz biri sayılırım. Defalarca aynaya bakıp ağladığım oldu. Zamanla aştım bunu ama. Geçen sene aştım.
    Üni.de önüme gelene yürüdüm ama hiçbiri kabul etmedi. Zaten olmaması belki de iyi oldu kocaelide üni okuyan birinden hayır mı gelir? Bir liberal olarak İst ank izmir dışındaki üni.ler kapatılsın yada özelleştirilsin görüşündeyim. Eğer bu kocaeli denen üni. paralı olsaydı zaten o kadar para verip kocaeli'ye gitmez, şehrimde kalıp iyi üni.de dandik bölüm okurdum, hoş hukuk da dandik bölüm.
    Biri zaten büyük şehirden kalkıp küçük şehire tıp hariç okumaya gidiyorsa vasıfsızdır, bana ne katabilir, ben de vasıfsızım. Küçük şehirden gelenler de ne bileyim, 1. sınıfta bir iki arkadaş ortamım oldu, içmeye gidelim diyorlardı, Yozgatlı bir tip de "içmeğin günah" dedi. Adamlar benim lisede yaptığım şeyi bile büyütüyorlar, bana ne katabilirlerdi?
    Ben bu durumda olmamı o boyu posu devrilesice kocaeli denen üni.ye bağlıyorum.
    Eğer evime yakın marmarada dandik bölüm okusaydım yada boğaziçi kimya yazsaydım böyle olmayacaktı lan. Yada izmire gitseydim. İst.da o kadar güzel üni vardı dandik mandik bölüm demeden okuyabilirdim. Kafayı kırmazdım. Hukuk ne sanki tıp mı. İşkence gibi geliyor okumak. Zaten bazı hocalar kendilerini ank.da prof sandıklarından onların egoları yüzünden 1 sene uzayacağına 2 sene uzadı, hakkımı helal etmiyorum, geçir git işte neyin derdindesin.
    Tam hayatımı düzene koymuş, çok güzel bir kız arkadaş edinmişken o allahın belası kocaeli denen üniversitenin vizeleri yaklaştığı için kıza karşı rol yapmayı kestim ve ezik biri olduğumu anlayıp popoma tekmeyi yapıştırdı.
    O üni sadece gençliğimi değil kız arkadaşımı da benden aldı, her zerremle o üni.ye karşı kin duyuyorum. Gençliğimin son demlerini de çaldı benden allah belasını versin oranın. Ve b*k gibi kariyerim olacağı için onun kadar güzel kız arkadaşım bir daha ömür billah olmayacak.
    Hala anne babayla yaşıyorum. Annemin o kulak tırmalayan sesini duymak istemiyorum artık.
    Hücrelerimin yaşamak istemediğini içimde hissediyorum, hücrelerim adeta öldür kendini diyor ama beynim devreye girip "ya ölemezsek sakat kalırsak saçmalamayın" diyor. Ötanazi yasal olsa ve ölmek isteyenlere de yapılsa hemen öldürürdüm kendimi.
    İleride de iğrenç bir hayatım olacak. Niye yaşıyorum ki ben?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 25 Nisan 2020; 20:28:51 >

• kocaeli universitesinden 3 calisanim oldu. iyi egitim verir.ogrenmeyeni gecirmez diye biliyordum sayende teyit etmis oldum sagolasin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26_bbz_26 2 kullanıcısına yanıt
    İyi eğitim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet iyi egitim.hem de cok iyi egitim.
    hem sakarya hem kocaeli kaliteli bilg. muhendisleri yetistitir.oyle ki biz alir 8 gunluk egitimle ise baslatiriz.
    hukuk bilemem tabii...

O üniversiteyi kuranlara gidip bu üniversiteyi neden kurdunuz desem mantıklı bir cevap veremezler.
  • %1 lik dilimle tercih alan universiteyi sorgulayacagina kendini sorgula derim.
    basarisiz isen ve o unide basarili olan yuzlerce binlerce insan varsa sorun universitede degil.
    ailende tek cocuksun sanirim degil mi? bildim mi?

O üninin müh. fakültesi tekniker, hukuk fakültesi de zabıt katibi yetiştirir. İdeal bir dünyada bu böyledir.

2

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kocaeli denen üniversite hayatımı çaldı. Mağdurum.

• Kardeş başlatma kompleksine kafayı mı yedin sen! Bitir okulunu adam gibi yap stajını veya hakimliğe gir yüksek lisans yap. Bir sürü seçenek yaratabilirsin amk en kötüsü olsun hukuk para etmesin iki kuruş para alacak bir yer bulunur kendine inancın olursa adam olursun. Nereden mi sallıyorum? Ben de ktü hukuk mezunuyum beş para etmez özel okullarda okuyanların bok attığı okuldan mezun oldum. Ne yapalım kafamıza mı sıkalım marmara ist mezunu olup işe yaramaz tipleri biliyorum. Bi silkin kendine gel saçma sapan konuşma. Bi de bu ortam mevzularını eksiklik olarak kafaya takmışsın. Ya kusura bakma da sokayım ortamına harbiden sinirlendim git geliştir kendini aklını güçlendir dünya kadar güzel anı biriktirirsin. Sporu var sanatı var sorumluluk projeleri siyasi partiler ıvır zıvır dünya kadar şey var kafaya taktığın şey iki bira içememek mi? Git toparla kendini ayağa kalk!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • detincn D kullanıcısına yanıt
    hala ana babayla yaşıyorum bi bok olmaz benden
  • Adamlığın ölçütü ayrı eve çıkmak mı kardeşim ben de annemle yaşıyorum ama kendime bu yüzden benden bi bok olmaz demiyorum. Vakti gelir ayrı eve de çıkarsın bu durum kalite mi ölçecek aq. Koca hayat bitti tükendi de ananın babanın evi mi kaldı geriye zenginleştir kendini görecek yaşayacak milyon tane şey var. Kendi düşüncelerin olur kendi mantığın olur yürütürsün hayatını. Karartma kendini siktir et gitsin. Silkelen bi aq ananın babanın da ellerinden öp her anın kıymetini bil.

pilot olamazsam intihar edeceğim ama zaten kafayı kırıp psikiyatrlarda süründüm sgk'da gözüküyor saklayıp pilot olmaya çalışıcam ama bi yerden patlarım yapmazlar beni pilot, pilot olamazsam da sürünücem o yüzden yaşamak istemiyorum gerek yok
  • Kardeş illa ki boktan anıların olmuştur anlarım. Herkes düşünüyor ki bu hayatta ne bok yiyecem diye. Ama böyle de pes edilmez aq mücadele eder insan, benim derdim sıkıntım yok mu ya da en özenilecek insan olsun onun da derdi sıkıntısı var. Hayat bu aq tadı mücadele ederken çıkar pes edip kendini çekmenin pasifize etmenin ne anlamı var amk ne pilotluğu sikeyim pilotluğu okul okuyorsun aq. Karşımda olsan şamar atardım sana amk sahip olduğun her şeyin kıymeti var. Hayat hoyratlık kabul etmez bir ömür de bu şekilde yaşanmaz yanlış yapıyorsun. Kafana ne sokarsan o şekil alır doğru düzgün şeyler öğren düşüncelerin değişir. Bi şekilde çaresizliği öğrenmişsin neyse bunun sebebi hangi yaşanmışlıksa tükür içine. Asıl olan yaşadığın anılardır aq. Ayrıca belirteyim fantazi yapıp pilotluğa sarma önce bi kendini kurtar sonra ne bok olursan ol

pilot olamazsam kendimi nasıl kurtarıcam zaten onu diyorum tek çıkış yolum pilotluk o yol da ünide kafayı fırtlattığım için kapalı, saklamaya çalışıcam ama kabul alırsam ve bir gün ortaya çıkarsa ebeme atlar şirket
    fakat biliyorum ki ben psikolojik olarak ruh hastası biri değilim sadece yaşadığım olumsuzluklar üst üste geldi fakat pilot olursam hayatım düze çıkar hiçbir sorunum kalmaz, ne mallar pilot oluyor ben niye olamayım beni de yapsınlar pilot kaldı ki antidepresan adıma 1 2 defa yazıldı ama kullanmadım hiç
  • Olm sen dalga geçiyon heralde ya neyse. Ben gene diyim gerçekten böyle düşünüyorsan bu düşüncelerin sebebini bul geleceğini değiştir. Gelecek senin elinde akılsızlık yapma.

• sadece iş bankası sevgilisini çalmamış demek ki

koünün de sevgilisini çalıdığı olmuş

sırada kim var acaba.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.