Şimdi Ara

Beyazperde.com'daki Spoiler Merakı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben genelde filmlerin konularını ve bir kaç izleyici yorumu için beyazperde.com u kullanıyorum (viral reklam değildir )

abi önüne gelen spoiler yapıyor artık gözümü kaçırmaya başladım yorumlardan.en sonda konusu hoşuma giden bir filmin bir kaç yorumunu okurken gözüme aşırı bir spoiler çarpıp filmi izlemekten vazgeçince bastım küfürü ve isyan ettim yani.

bu insanlar dangalakmı ya spoiler denen şeyden haberi yokmu, beyazperde.com sanırım mynet sitesi bir moderatör onayıdır spoiler tuşudur bilmezmi bu adamlar ya.

aynı şeyi yaşayanlar varmı?

(AYRICA YİNE BU SİTEDEKİ YORUMLARIN HİÇ BİR FİLMLE ÖRTÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNMÜYORUM.ÇOĞU YARGISIZ İNFAZ VE ELEŞTİRİ YAPMAK İÇİN ELEŞTİRİYOR.ÇOK İYİ DENİLEBİLECEK FİLMLERİ BİLE YERDEN YERE VURUYORLAR.Sinemalar.com'u yetersiz buluyorum bu yüzden beyazperde.com'u kullanıyorum ama ondanda vazgeçeceğim artık sanırım.biz kendimiz bir film= yorum arşivimi yapsak :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Mayıs 2011; 7:00:41 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• haklısın..bakıyorsun adam maşallah roman gibi spoiler veriyor.. ve gerçekten yorumların çoğu çok acımasız ancak bir gerçek var ki beyazperde türkiyenin bir numaralı sinema sitesi..mynet in alması kötü oldu..senin gibi vazgeçme noktasına geldim ama iki gün sonra yine kendimi orda buldum..yani vazgeçmen zor.
    Bu sebeple bilen bilmeyen haberli habersiz düşünmeden yazıyorlar işte.
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5
  • bende uzun süre sinemalarda takıldıktan sonra bu bebeler yüzünden bıraktım

şimdi bi film ile ilgili yorum okumak için ya ekşiye yada konusu varsa dh ye bakıyorum rahatım
  • Beyazperde yada başka sinema sitelerinde hiçbirşekilde yorumlara bakmıyorum kesin birkaç kişi resmen filmi anlatıyor.

mesela bugün beyazperdeden araştırarak 5 adet film indirdim.hepside tatmin edici filmlerdi.ama yorumları gel görelim.bazı 2 bile veren çıkmış.işte şöyleydi böyleydi bunlar film yapmasını bilmiyorlar o öyle olurmu bu böyle olurmu, bırak ya sinema eleştirmenleri bu kadar eleştirmiyor filmi.

her film hoşuna gidecek diye birşey yok, ama senin o filme bakış açın veya o filmi izlerkenki ruh halin,çevre etkiler (karanlık aydınlık,tek izlerken veya arkadaşlarınla ilerken vs) gibi bir ton etken o filmi senin beğenmemeni sağlayabilir.veya uygun sinema koşulların olmadığı için pek birşey anlamazsın.

böyle bir durumda gelip filmleri yerden yere vurmak acımasızca eleştirmek bence yanlış.film hoşuma gitmedi dersin geçersin buna saygım var ama diğer filmi izleyecek kişilerinde önünü kesme.

bir tane film bakıyorum bir kısım süper harika çok etkilendim diyor bir kısmı şöyleydi böyleydi rezalet.

filmi izliyorum öyle bir rezaletliğini görmüyorum çok çok iyi bir film olmasada izleme lütfunu hak ediyor yani çoğu film.

eleştiriler ölçülü ve kısa olmalı diye düşünüyorum.

aslında bir film yorum arşivi yapıp aramızdaki daha realite seviyesindeki arkadaşların yorumlarını konuya liste şeklinde koyasak her filmin altına 3-5 özel seçilecek yorum şeklinde kendi arşivimizi kurabiliriz diye sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 22 Mayıs 2011; 19:05:49 >

For the Alliance
    Discord: Zaris#7582

• Divxplanetten vazgeçmem
  • Oradaki sitelerde filmlerin konusu dışında başka şeye bakmam.Yani yorumlara bakmam orada illa spoiler çıkabilir. Ya buradaki yorumlara bakarım en azından spoiler titizliği var burada, bir de ekşi sözlük ile divxplanete bakarım.Orda da çünkü spoiler diye belirtirler.Ama spoiler çıkar diye her yorumu okumam. Diyeceğim o ki çok derinlemesine araştırma anakonuyu öğren imdb puanuna bak 1-2 genel yorumdan sonra izle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Formel -- 22 Mayıs 2011; 20:25:01 >
    LG 47" LM660s CINEMA 3D SMART TV SAMSUNG LE-46"C530 LCD TV Samsung i9100 Galaxy S II Cowon X9 Intel Core i7 3770K @4,3Ghz - ASUS P8Z77-V DELUXE - 16GB RAM GSKILL(2*8GB) RIPJAWSX-1600MHZ CL9 - OCZ 256GB VERTEX 4 SSD - 2TB WD Caviar Black HDD - 2GB MSI GTX680 LIGHTNING GDDR5 - CORSAIR AX850 850W GOLD PSU - RAZER GOLIATHUS SPEED MousePad - Cooler Master HAF-X Full Tower Kasa - Logitech X-530 5.1 Speaker - RAZER DEATHADDER 3500 v2 - LOGITECH G510 GAMING KEYBOARD - LOGITECH G35 Gaming Headset 7.1 - NOCTUA NH-D14 Cpu Cooler - 22" ACER H223HQ LCD Wide Screen FULLHD Monitör 2 MS, DVI, HDMI, Full HD - 4TB 2x2TB=8TB WD My Book Essential External HDD
  • Film bulmak istiyorsan divxplanet de bugün hangi filmi izlediniz konusu var. 6 konu olması lazım. Beyazperde de göremeyeceğin filmler de ( 100 lerce sağlam film ) mevcut. O konular sayesinde indireceğim filmleri belirliyorum valla.

Ayrıca beyazperde film konusu yazarken bile bazen spoiler verebiliyor. Sadece hangi sinemada hangi film oynuyor ona bakmak için kullanıyorum.

Son olarak hangi filmi izleyeceğini seçmek için bu kadar araştırmana gerek yok film hakkında çoğu şeyi bildikten sonra anlamı kalmıyor.

Dediğim konuda mesela her cevapta film hakkında puan ve kısa bi yorum var. Ordan filmi seçip Imdb puanına ve türüne bakmak gayet yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 22 Mayıs 2011; 20:50:03 >

• Beyazperde'de film'in konusunu okur ve IMDB puanı da tatmin ediciyse filmi izlerim ama asla ve asla film öncesi kimsenin yorumunu okumam,
    Şahsen size de tavsiyem film öncesi yorumlardan uzak durun olur,

• Uzak durmaya çalışsakta insanın bir saniye bakması bile en can alıcı sahneden spoiler yiyebiliyoruz.
    Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports Duo
    Logitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One &amp; 360 Controller \\\ AOC 24G2U
  • o sitede bende ilk girişimde yemiştim spoilerları artık filmin içeriğine bakıp çıkıyorum. yorumları okumaya kalkarsanız çok yüksek ihtimal spoileri yersiniz.
    bu konuda DH iyidir memnunum, sinema bölümünde çok nadir oluyor spoiler. zaten verildiği üzere hemen şikayet ediyoruz ilgileniyorlar.
    She eases me down, touching me gently
    With the waters that flow past my boat on the river
    So I dont cry out anymore ..
  • İmdb'de türkçe dil desteği olsa keşke
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.