Şimdi Ara

Beyaz Termal Macun Olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar termal macunu yenileyeceğim.Fakat yenisi almaktansan eldekini kullanıyım dedim.Bizim şirkette power ledlerin iyi ısı iletmesi için altına sürülen beyaz termal macunlardan var bide gri ama daha sert tozumsu olanı var bunlardan hangisi daha iyi bir sonuç verir

beyaz olan buna benziyor ama markası farklı

gri olan:

http://mcdn01.gittigidiyor.net/9742/PLATOON-PL-9800-Siringa-Termal-Macun-Gri__97423013_0.jpg

aynı buna benziyor ama daha sertmi desem yoğunmu desem yani vıcık vıcık değil

• up
  • Hocam riske etmeyin.Termal macun dediğiniz 12-13 lira bir şey.En kralı noctua 30 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akagami.

Hocam riske etmeyin.Termal macun dediğiniz 12-13 lira bir şey.En kralı noctua 30 lira.

Parçasından değil hocam gidip almaya üşeniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı işi görür bence ama yinede kalitesi belli değil iletken olup olmadığı belli değil onun yerine gidip adı sanı bilinen macunlardan alıp kullanmak daha mantıklı duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkAfter

arkadaşlar termal macunu yenileyeceğim.Fakat yenisi almaktansan eldekini kullanıyım dedim.Bizim şirkette power ledlerin iyi ısı iletmesi için altına sürülen beyaz termal macunlardan var bide gri ama daha sert tozumsu olanı var bunlardan hangisi daha iyi bir sonuç verir

beyaz olan buna benziyor ama markası farklı

gri olan:

http://mcdn01.gittigidiyor.net/9742/PLATOON-PL-9800-Siringa-Termal-Macun-Gri__97423013_0.jpg

aynı buna benziyor ama daha sertmi desem yoğunmu desem yani vıcık vıcık değil

Powerled pcb soğutuculara direk altına sürüp çalıştırabiliyorsanız,elektriksel iletkenliği yok demektir bir sıkıntı olmaz hocam;ancak performans olarak her termal macunun performansı aynı değildir,bence bir deneyin derim.Şerit led veya powerled varsa metal bir yüzeye sürüp denediğinizde,zaten iletkenlik sağlamıyorsa sorunsuz biçimde yanacaktır.

• Mayonez bile kullananlar var, ısı iletimi gayet başarılı yabancı sitelerde araştırabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Termal Macun Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Termal macun nereden alabilirim?
    13 yıl önce açıldı
    Fan ve Termal Macun Seçimi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım bu olur da diğerlerine göre kısa vadede daha çabuk kurur.
  • Ömrü oc yapılırsa max 1 ay kullanılabilir.Stok macundan kötüdür.
  • ben zamanında termal macun alamadığımdan bir hafta boyunca diş macunu ile idare etmiştim.. derecesi de gayet iyidi.. ama oyun oynanmaz :D
  • selamlar internet kafede çalışırken elektronikçinin bize verdiği terman macunun kutusuyla aynı görünüyor o zamanlar onu kullanıyorduk p4 lerle makinalar sorunsuz çalışıyordu bri sürün deneyin sıcaklıklar tatmin etmezse değiştirin
  • Şırınga içindekini bilmiyorum ama o kavanoz şeklindeki beyaz macunlardan bende 2 tane var.Performansı çok yüksek değil ama macunsuz kullanmaktan çok daha iyi.GPU gibi yüksek TDP değerlerinde çalışan çiplerde vasat performans verebiliyor.Cpu'larda pek problem çıkarmıyor.
    Alüminyum yüzeylerde bazen hafif korozyon gibi kararma yapabiliyor.
  • Riske atmaya gerek yok bi tane Cooler Master E1 alın netten

• Beyler bu akşam gri olanı deniyorum içinde metalik toz varmış yani ısıyı çok iyi iletiyormuş. Ben kuru dedim ama ağızındaki kurumuş içi Normal macun bakalım bu akşam yazarım sonuçları

Şuan macunsuz boşta 50 lerde geziyor bakalım nasıl etkileyecek beyaz macun kalitesiz olan onu Son seçenek görüyorum

Bu macunlar yüksek verimli powerledlerde kullanıyor. Bazen okadar ısınırki ledler 3w lık led koca aliminyum Profili ısıtır. Bizde altına bundan sürüyorduk bakalım nolcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.