Şimdi Ara

Beyaz Spor ayakkabı kullananlar yardım (ayakkabı seçimi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk defa beyaz spor ayakkabı almayı dusunuyorum , nasıl kullanıyorsunuz ? kırlenmemesı ıcın bazı gunler mı gıyorsunuz ? ve eve gelınce temızlıgını mı yapıyorsunuz ? kirleri cıkarması ıcın kullandıgınız bırşey varmı ? en alltakı sıyahı kesın alacam eskı ayakkabımın aynısı halla eskısı saglam fakat o beyaz şerıtlı ve malesef bıraz yıprandı gıbı

Birde sızce hangısını almalıyım ? puma nın bu modellerı cok ama cok sağlam bu sebeble sadece bu modellerı seçıyorum
    ayakkabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 25 Aralık 2013; 19:58:54 >

• Ustteki modelin bircok rengi var bence onlari tercih et. beyaz alma parana yazik olur acik renk ayakkabi ne kadar iyi bakarsan bak kirlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puma alma aman ha aynı ayakkabılar bendede vardı parçalanıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Ellemon

Hocam kış günü niye beyaz alıyosun ki? Alıcan madem kirlenmesin diye yağmurda, çamurda giymicen illaki kirlenicek ama.

2 tane sıyah olacak 1 tanede guneşlı havalar ıcın beyaz alayım dıyorum, bırde eldekı para çarçur olup yazın alamayabılırım, adanada oturdugumdan 2-3 ay anca yagmurlu,
  • Puma kesinlikle doğru tercih hem rahatlık hem dayanaklılık üzerine tanıma nike adidas fasa fiso fiyat olarakda puma çok daha uyğun bence kirlenmesi ise şuan ayakkabı satan bir çok mağazadan 15 tl'ye temin edebileceğin bi sprey var valla benim ayakkabımda denediler mükemmel sonuç bembeyaz yapıyor tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: TYLER*

Puma kesinlikle doğru tercih hem rahatlık hem dayanaklılık üzerine tanıma nike adidas fasa fiso fiyat olarakda puma çok daha uyğun bence kirlenmesi ise şuan ayakkabı satan bir çok mağazadan 15 tl'ye temin edebileceğin bi sprey var valla benim ayakkabımda denediler mükemmel sonuç bembeyaz yapıyor tavsiye ederim.

tşkler hocam o sprey vara beyaz bıtane alayım hemen, sızce hangı urunu almalıyım ? ustekı daha bır guzel gıbı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

Orijinalden alıntı: Ellemon

Hocam kış günü niye beyaz alıyosun ki? Alıcan madem kirlenmesin diye yağmurda, çamurda giymicen illaki kirlenicek ama.

2 tane sıyah olacak 1 tanede guneşlı havalar ıcın beyaz alayım dıyorum, bırde eldekı para çarçur olup yazın alamayabılırım, adanada oturdugumdan 2-3 ay anca yagmurlu,

hocam bende antalyada yaşıyorum öyle kar yağmur fazla omadığından yaz kış beyaz giyebiliyorum.yağmurlu günlerdede bot veya siyah ayakkabı giyiyorum sende aynı şekil yapacağından beyaz olması sıkıntı olmaz.

POTANSİYEL TROLL
  • Kesinlikle 1. sıradakini almalısın.
    Bide geçen sezonun ürünü ama bulabilirsen tavsiyemdir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.