Şimdi Ara

Beyaz Show'da neler değişti, neler olacak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Beyaz Show'da neler değişti, neler olacak ?

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, yeni sezonda Beyaz Show'da olacakları anlattı.Geçen hafta sevgili dostum Beyazıt Öztürk ile sohbet ettim. Yeni sezona son derece iddialı hazırlanıyor.

Bir kere stüdyo dekorunu ve ışıkları tamamen değiştirmiş. Programın içeriğinde de köklü değişiklikler var. Hani geçen yıl bu köşeden Beyaz'ı sık sık albüm ve dizi promosyonu yapmakla eleştirmiştim ya, belli ki kendisi de bu durumdan sıkılmış. Yeni sezonda konuklar daha ziyade Beyaz'ın bir moderatör gibi yönlendireceği aktüel konular üzerine sohbet edeceklermiş.

Bu arada Beyaz'ın eski tiplemelerini özleyenlere de müjde: Hüsmen ve Psikopat bazı parodilerin içinde yer alacaklarmış. Ayrıca Tweetcan adında, sanal âlemin iletişim rüzgarlarıyla oradan oraya savrulan yeni bir tip de eklenecekmiş karakterler arasına...

Bir de dünyanın en talihsiz ailesinin serüvenlerini izleyecekmişiz Beyaz Show'da. Örneğin; bahtsız aile, Twitter hesabı açacakmış ama bir tek takipçileri bile olmayacakmış, cemre bir tek onların evine düşecekmiş., yılbaşına bir tek onlar giremeyecekmiş filan...

Ve yeni sezonun en büyük yeniliği: Beyaz, programın son bölümünde konuklarını stüdyodan gönderdikten sonra izleyicilerin arasına oturup onlarla birlikte arkalarından konukların dedikodusunu yapacakmış. 'Gıybet' adıyla ekranlara gelecek bu bölüm, bana göre şovun en eğlenceli kısmını oluşturacağa benziyor.

Sabah

• Eh artık kaç sene sonra en azından bir değişime gitmesi iyi oldu.
  • sonunu sevdim
  • hadi bakalım bekliyoruz
  • Sondaki olay fena Valla güzele benziyor.
  • Beyaz show hala kanal d de dimi?
  • Geç başlamadı mı bu sezon?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekim oldu başlamaması garip bence de.
  • Sonunda değişiklik geldi, ayrıca ''Gıybet'' kısmı Beyaz'la baya komik olur gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayARDA

Beyaz show hala kanal d de dimi?

evet kanal d'de.. okan bayülgen bu sezon kanal d'den ayrılarak tv8'e geçti ama beyaz'ın programında herhangi bir kanal değişikliği yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Geç başlamadı mı bu sezon?

Beyaz Show'un yayın tarihi 23 Eylül olarak düşünülüyordu ancak program için 7 Ekim tarihi uygun görüldü. Yıllardır Cuma akşamlarına renk katan program, bu Cuma ekranlarda olacak.
  • konuklar kim
  • "Gıybet"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen-Ra

quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayARDA

Beyaz show hala kanal d de dimi?

evet kanal d'de.. okan bayülgen bu sezon kanal d'den ayrılarak tv8'e geçti ama beyaz'ın programında herhangi bir kanal değişikliği yok

Okan'ın geçtiğini biliyodum.Beyaz'ı da senden öğrenmiş oldum thanks
  • gülse birselle dizi yapcaklardı o noldu ki
  • Dekor değişsse ne olur espriler eminim yine aynı kalacaktır.
  • Değişim iyidir. Bu sezon yenilikler eğlenceli olacak.
  • Yayin saatinde verse kanal bari cogunlukla gec baslardi
  • gıybet köşesini merak ediyorum ama beyaz öyle gıybet edecek tipte bir insan olmadığından o köşe bildiğimiz beyaz şakalarıyla giden konuğu poh poh lama köşesi olacağa benziyor. Dekor değiştirmekle olmuyo..
  • Nihayet biraz değişiklik olmuş programda Beyazı severim ama son zamanlarda iyice sıkmıştı programı. Cuma günü görücez iyi mi olmuş kötü mü..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.