Şimdi Ara

Beyaz Show canlı yayın numarası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Can Bonomo varmış bende canlı yayına bağlanmak istiyorum acaba yenilenmiş telefon numarasını bilen var mı hatta müzik yapmışlar 70 ya da 75 diyordu sonunda kaçırdım orayı bilen var mıdır

• Canlı yayın numarası deyince . Bende banttan yayın yapıyolarda , canlı yayın yazmışlar anladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Canlı yayın numarası deyince . Bende banttan yayın yapıyolarda , canlı yayın yazmışlar anladım

Aynen bende öyle sandım.
  • kızsan sorun yok ama erkeksen sorun var. çünkü beyaz show'a erkekleri bağlamıyorlar. 96'dan bu yana beyaz show'u takip ederim, erkek izleyicinin canlı yayına bağlandığını görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 12 Ocak 2013; 0:18:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

kızsan sorun yok ama erkeksen sorun var. çünkü beyaz show'a erkekleri bağlamıyorlar. 96'dan bu yana beyaz show'u takip ederim, erkek izleyicinin canlı yayına bağlandığını görmedim

bağlandı hocam bir kere erkek,güzel bi yabancı bayan vardı ilk kez bunu yapıyoruz demişti beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

kızsan sorun yok ama erkeksen sorun var. çünkü beyaz show'a erkekleri bağlamıyorlar. 96'dan bu yana beyaz show'u takip ederim, erkek izleyicinin canlı yayına bağlandığını görmedim

Olmadı zaten hocam can bonomodan imzalı albüm isteyecektim mamunda saolsun imzayı da internetten bulurum artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.