Şimdi Ara

Beyaz Sakallı Sarhoş Adam Bana Yumruk Attı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AVM'de kalabalıkta arkadaşlarımda duruyordum. Öyle gırgır şamata falan laflıyorduk. Yan taraftan mavi gömlekli, beyaz sakallı, sol kolunda pardesüsü olan, yaşlı bi adam geldi ve arkası dönük bir şekilde dibimde durdu. Sonra arkasına dönerek, bana doğru kafayı çevirip anlayamadığım bir şeyler dedi ve dilinin yuvarlanarak konuşmasından sarhoş olduğunu anladım. Tahminimce viski ya da kanyak içmişti. Ben de arkadaşlarıma dönüp, "adam iyi kafayı bulmuş" dedim. Bunu durunca adam önce döndü bana baktı iki saniye ve "al o zaman sen de bul kafayı" deyip, sağ yumruğunu yandan kolunu savurarak sol çeneme vurdu. Yumruk güçsüz gelmişti ve bi anlık refleksif karşılık olarak adamı avucumun içiyle boynundan tutup fırlattım. Ayakları yerden kesilir gibi olup birkaç metre ilerideki kadınların ayaklarının dibine yuvarlandı. Millet gürültüye dönüp baktığında, adamın bana vurduğunu değil de benim adamı fırlattığımı görüp, beni suçlu olarak algılamışlardı. Birkaç kişi adamı yerden kaldırmaya falan çalışıyordu ve çevredeki kadınların "ayy! bu yaştaki adama el kalkar mı", "hiç mi utanma yok" gibi lafları kulağıma gelirken, arkadaşlarım beni kolumdan çekiştirip aceleyle olay yerinden uzaklaştırdı. Yoksa kalabalık üzerime yürüyecekti. Acaba kameralar olayı görüntülemiş midir? Kaçtım diye başım belaya girer mi? Adam milletin gazına gelip şikayetçi olduysa, yarın kapıya polis dayanır mı? Bu durumda ne yapmalıyım?

• Müebbet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://inci swf.com/15kisiyesaldirdimlan.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anakata -- 20 Ocak 2013; 4:11:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Müebbet

Asıl biz kaçarken, arkasına dönüp bakan arkadaşım adam en son gördüğümde hareket etmiyordu dedi, işte kafama takılan esas olay o.
  • Hicbisey olmaz takma kafana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

/>

Alt yazılı sevmiyom gardaş, bunun Türkçe dublaj olanı yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.