Şimdi Ara

Beyaz Kurt Mu Siyah Kurt Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Hangisi Daha Karizma Ona Gore Alcamda? Ha Bu Arada O Siyah Degil Gri Diyenler Olmasin.

• musiki söyleyeni makbuldur yavrucak..karizma olarak ise beyaz daha hoş durur...ancak...nayır...bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHitchhiker -- 5 Eylül 2007; 4:24:41 >
  • yaw nickine bak avatarına bak
    quote:

Orjinalden alıntı: MetallioR

musiki söyleyeni makbuldur yavrucak..karizma olarak ise beyaz daha hoş durur...ancak...nayır...bilemiyorum

@Murderer77
    siyah al beyaz silk le alınıo boşa para kurt kurttur
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

yaw nickine bak avatarına bak
    quote:

musiki söyleyeni makbuldur yavrucak..karizma olarak ise beyaz daha hoş durur...ancak...nayır...bilemiyorum

@Murderer77

aynen katiliyorum ayrica ikisinin de karizmasi yerinde sonuc olarak kurt zaten karizma rengi farketmez

• İstediğin kurdu al ben sana Pk2 yapmayı öğretirim onu İsyutaru yaparız taktırırız peşine senden karizma olmaz..
  • Beyaz kurdun silk değeri çok yüksek buna değmicektir.
    Hele hele aynısını 1m'e almak varken.Karizma olarak 0 40 arası beyaz 40'tan sonra ikiside kötü zaten.
  • imkanın varsa beyaz al,oyunun %90 nında siyah kurt var zaten,ayrıcalık olur hem beyaz daha karizma...düşünsene 80 lvl beyaz kurt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koyu Saçlı Alman Olur mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • silki gamesultandan alcan para yatırcan ptt in interaktifi bozuk çıkçak zart zurt...Onunn yerine p0werlevelden al kredi kartıyla oyun parasını rahat rahat kullan sincap alcan 1 m i zor toplıcak onun yerine 10-20 m al o zmn hem kurdun olur hemde bol bol paran olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FuinFea -- 5 Eylül 2007; 8:57:08 >
  • quote:

quote:

@Murderer77

harbiden aa biras alakasız olmamıslı avatar la nick

• quote:

Orjinalden alıntı: vince-deno

quote:

quote:

@Murderer77

Bilip bilmeden konuşmayın.Arkadaşı tanırım,hem metalci hemde zeki mürencidir.

• bence gri olanı al digeri hem real para istiyo hemde lwl 40 dan sonra guzel olmuyolar gri olan daha karizmatik oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: heredot_t

bence gri olanı al digeri hem real para istiyo hemde lwl 40 dan sonra guzel olmuyolar gri olan daha karizmatik oluyo

bence de gri al beyaz silk le alınıyo en iyisi gri

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgurozgel

quote:

quote:

@Murderer77

aynen katiliyorum ayrica ikisinin de karizmasi yerinde sonuc olarak kurt zaten karizma rengi farketmez

+999999999999999999999

• bence beyaz başlarda iyi ama lvl 40 tan sonraki halinig hiç beğenmiyorum ama gri olanı her zaman karizma ayrıca fazladan para vermeye gerek yok bence gri al
  • bir köpeğe 130 silk vermen gerek yok bence
  • bence ilaa 130 silk vermek istiyosan kuş al.hem çok nadir. he attack ları kurttan daha güzel görünüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Orjinalden alıntı: vince-deno

quote:

quote:

@Murderer77

Bilip bilmeden konuşmayın.Arkadaşı tanırım,hem metalci hemde zeki mürencidir.

Bana dalga geçiyo gibime gelmişti.Yok Zeki Müren (kız) yok öle böle..Bilip bilmediği insanlar hakkında bu kadar alaycı davranışlar sergilemesi hiç hoş değil

• Ya ben bişi duydum ama yalan galiba parayla alınan kurtlar ölmüyormuş adamın biri bana öle demiştide
  • Konu nerelere gelmiş.Param var israf etmek istiyorum dersen beyaz kurt yok israfa gerek yok diyorsan siyah kurt.Hemde yatırım aracı olarak kullanma şansın var.
    Mod arkadaşlar müdahele etmeden siz bırakın bu basit tartışmaları.
  • yukarıda dubleclickin yazdıklarını modların görmesi lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.