Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (145. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: candogan62

Seçtiğiniz buzdolabı Kore malı ve LG üretim bir modeldir. Ambalaj gereği bulaşık ve çamaşırda geri ambalajlama imkansızdır ama buzdolabında mümkündür. Buzdolapları 1-2 aydır piyasada olduğundan teşhir paketlemesi olma ihtimali düşük. Samsung da olabilir. Bosch 40YTL karşılığı 7 yıl garanti yapıyor uzatmayı aldığınız tarihten itibaren 3 ay içinde yapabiliyorsunuz.

HİÇ BİR BEYAZ EŞYA TEKRAR AMBALAJLANMAZ

Orjinalden alıntı: hakanoztuna06

Tşk ederim cevabınız için. Bir de sizden setüstü ocak ve midi fırın ya da mikrodalga fırın tavsiyesi alabilirmiyim?
    Yalnız mikrodalga fırınmı yoksa midi fırınmı tam karar veremedim. Tıpkı dect telefonlarda olduğu gibi mikrodalga fırınların radyasyon yaydığını duymuştum. Acaba varmı böyle birşey; olumsuz etkileri varsa onun yerine midi fırın almam daha doğru olur herhalde.
    Beyaz eşyalarda olduğu gibi setüstü ocak ve fırında hepsi bir marka bosch almak iyi seçimmi olur yoksa aynı rakamlara daha kaliteli farklı marka tercih etme şansımız varmı? Mümkünse marka ve model olarak tavsiyelerinizi bekliyorum. İyi günler dilerim.

Mikrodalga fırın mikrodalga ışınları yaymaz, yaysa biz de yiyeceklerle beraber pişerdik. Kapaktaki cam mikrodalga ışınlarını tekrar içe yansıtır dışar çıkmaz.

Setüstü ocakta Bosch öneririm, ben 9 senelik Siemens ocağımdan çok memnunum (aynısı) Fırın olarak da bunu öneririm. Mikrodalga+fırın+ızgara+ekmek pişirme makinesi
    http://www.hepsiburada.com/kenwood-mw-936-izgaramini-firinekmek-yapma-ve-mikrodalga-firin/productDetails.aspx?categoryid=22021&productid=mtkenmw936
    Temin edilemiyormuş ama gelir sanırım.

• Candoğan Bey,

Ankastre fırın almayı düşünüyorum. Siemens HB230210E fırını özellik ve kalite olarak uygun gibi gözüküyor. Bu ürünü tavsiye edermisiniz? Ve ya aynı fiyata daha özellikli ve kaliteli bir ürün bulabilir miyim?

http://www.siemensevaletleri.com/?5=HB230210E&26=2342

Tşk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigeakar

Candoğan Bey,

Ankastre fırın almayı düşünüyorum. Siemens HB230210E fırını özellik ve kalite olarak uygun gibi gözüküyor. Bu ürünü tavsiye edermisiniz? Ve ya aynı fiyata daha özellikli ve kaliteli bir ürün bulabilir miyim?

http://www.siemensevaletleri.com/?5=HB230210E&26=2342

Tşk.

Bu ürün beyaz renklidir. Tavsiye ederim. Eğer aynı ürünü çelik ve daha ucuza almak isterseniz bu olabilir, bunun tek farkı gri emaye yerine kahverengi emaye olması sanırım.
    http://www.stokburada.com/index.php?p=show&pid=13626&kn=F%FDr%FDn

• quote:

quote:

Cevabınız için teşekkürler, ben belirtmeyi unuttum, A sınıfı enerji ve No frost özelliğe sahip bir dolap arıyoruz. Başka bir tavsiyeniz olur mu acaba? Siz önyargıyı dikkate almayn, neler tavsiye edilebilir?
    Bir de Sharp buzdolaplarının Türkiye satış temsilcisi kimdir? Yani Vestellerde mibulabiliriz?

Bu şartlarda Whirlpool ARC4138 en mantıklısı olur.
    Ya da bu Samsung olabilir, A sınıfı mı tam hatırlayamadım ama sarfiyatı düşük
    http://www.spotcum.com/UrunDetay.aspx?id=1042&ps=Samsung__RT53MAEW__-_Buzdolabi

Peki Ariston buzdolapları hakkında ne diyebilirsiniz? Hotpoint - Ariston diye satılıyormuş artık? Satıcı İngiliz firması Hotpointin Aristonu satın aldığını söyledi. Kaliteleri ile ilgili bilgi verebilir misiiz? Yedek parça vs pahalıya gelir mi yerlilere göre? Bosch yada Arçelikle kıyaslamanız mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamnightrider -- 29 Aralık 2008; 10:06:53 >

• Manisa'da üretiliyor, Hotpoint de iyi bir firma değildir zaten. Arçelik Ariston'dan çok daha iyidir.

3 ürün hakkında yarımlarınıza ihtiyacım var.

Öncelikle Buzdolabı: sharp pt69 rhl düşünüyorduk ancak sanırım samsung ve ge sharp'a göre daha kaliteli ürünler;
    bu markalardan bana önerebileceğiniz modeller nelerdir. Çelik, koku giderici, geniş hacim, maks 80 cm genişlik ilk değerlendirme kriterleri.

2. olarak bulaşık mak. 1000 YTL civarında profilo ve bosch dışında çelik görünümlü baş ağrıtmayacak cinsten. Umarın böyle bir ürün vardır:)

3. olarak çamaşır mak. Elektronik bir özellik istemiyoruz, 800-1000 d/d 6-7kg, dengesiz yük kontrollü olsun. ve yine profilo bosch dışında bir marka.Siemens olabilir. Çünkü aynı fabrikada üretilmelerine rağmen satış rakamının fazla olmasındanmıdır, yada bilmediğim başka bir etkenden midir, bosch un şikayet oranı daha fazla ve imajı siemense göre daha kötü.

teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: keremkerem1982

Arkadaşlar Tekrar Merhaba,

Öncelikle Buzdolabı: sharp pt69 rhl düşünüyorduk ancak sanırım samsung ve ge sharp'a göre daha kaliteli ürünler;
    bu markalardan bana önerebileceğiniz modeller nelerdir. Çelik, koku giderici, geniş hacim, maks 80 cm genişlik ilk değerlendirme kriterleri.

2. olarak bulaşık mak. 1000 YTL civarında profilo ve bosch dışında çelik görünümlü baş ağrıtmayacak cinsten. Umarın böyle bir ürün vardır:)

3. olarak çamaşır mak. Elektronik bir özellik istemiyoruz, 800-1000 d/d 6-7kg, dengesiz yük kontrollü olsun. ve yine profilo bosch dışında bir marka.Siemens olabilir. Çünkü aynı fabrikada üretilmelerine rağmen satış rakamının fazla olmasındanmıdır, yada bilmediğim başka bir etkenden midir, bosch un şikayet oranı daha fazla ve imajı siemense göre daha kötü.

teşekkürler.
    Üretimde hiç bir fark yoktur ama sizi psikolojik açıdan rahatsız edecekse Siemens önereyim.

1. Samsung SRL629EVS ve Electrolux ENB5298X-END5298X uygundur.
    2. Siemens SN25M830EU
    3.Siemens WM10E160TR, WM10E260TR. Daha da kaliteli olsun derseniz Siemens WM10S361TR. Electrolux EWF1080 de olabilir.

• merhaba arkadaşlar,
    ben anne babama oturakları ev için buzdolabı ve çamaşır makinesi almak istiyorum.
    Kendileri 2. el almak istedi ama ben onun yerine en ucuzundan da olsa yeni alalım dedim.
    çamaşır makinesi 5 kg 600 veya 800 devir olabilir.
    buzdolabı tek kapılı, ama büro tipi değil, ayrıca nofrost ta olmayabilir.
    önerileriniz nelerdir. Bunların yerine önerileriniz varsa onlarıda öğrenebilirim.

Ayrıca bu konuda adı geçen beyazesyam.com ve stokburada.com vb. gibi firmalar güvenlimidir. Üürünleri sizlere güvenli bir şekilde ulaştırabiliyorlar mı, kısaca internetten nereden ürün alabilirim?

Çok teşekkür ederim....
  • Candoğan ve diğer arkadaşların değerli yorumları sayesinde beyaz eşyada bir sonuca ulaşmış bulunmaktayım.. Buzdolabı haricinde diğer modeller içime sindi. Buzdolabı için aşağıdaki modeli aldım fakat değiştirme(XL ve XXL modelleri ile) hakkımın olduğunu söylediler fiyat farkını verirsem (sorun olduğunu çok fazla duyarsam artık değiştireceğim)... Zaten sadece buzdolabını nişanlımın isteklerine göre aldım diğer, bulaşık ve çamaşır makinası tamamen forumdaki arkadaşların yorumları sonucu...

Her şey için çok teşekkürler.

Ürünleri temmuzda alıcam. Ankara antares siemens mağazasından aldım.

Buzdolabı: KD49NA03.............. 1600
    Çamaşır Mak.: WM10S760........1150
    Bulaşık Mak.: SN25M230............950
    Ocak: ER61121.........................200
    Fırın: HO110210........................200

Toplam: 4100 YTL peşin

Orjinalden alıntı: trlizard

merhaba arkadaşlar,
    ben anne babama oturakları ev için buzdolabı ve çamaşır makinesi almak istiyorum.
    Kendileri 2. el almak istedi ama ben onun yerine en ucuzundan da olsa yeni alalım dedim.
    çamaşır makinesi 5 kg 600 veya 800 devir olabilir.
    buzdolabı tek kapılı, ama büro tipi değil, ayrıca nofrost ta olmayabilir.
    önerileriniz nelerdir. Bunların yerine önerileriniz varsa onlarıda öğrenebilirim.

Ayrıca bu konuda adı geçen beyazesyam.com ve stokburada.com vb. gibi firmalar güvenlimidir. Üürünleri sizlere güvenli bir şekilde ulaştırabiliyorlar mı, kısaca internetten nereden ürün alabilirim?

Çok teşekkür ederim....

Buzdolabını Altus, çamaşır makinesini Profilo tavsiye ederim. beyazesyam.com u tecrübe ettiğim için rahatlıkla öneririm. İstanbul'daysanız kendileri ertesi gün teslim ediyorlar, İstanbul dışındaysanız kargoyla yolluyorlar. İki türlü alışverişi de yaptım oradan biliyorum.

Ürünlere gelirsek:

Buzdolabı:
    http://www.hepsiburada.com/altus-al-335-tek-kapili-buzdolabi/productDetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtaltusal335#tablnk
    Daha üst modeller ise pahalı,onun yerine aşağıdaki olabilir. Üst model tek kapılılara göre hem daha ucuz hem de çift kapılı. Antibakteriyel ve rafları cam bu da önemli bence. Dayımın yazlığına almıştım bundan memnun kaldım.
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=1810&k_id=600&kn=Profilo+%C7ift+Kap%FDl%FD+Buzdolab%FD

Çamaşır makinesi:
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=713&k_id=626&kn=Profilo+%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD
    http://www.beyazesyam.com/index.php?p=show&pid=6258&k_id=626&kn=Profilo+%C7ama%FE%FDr+Makinas%FD

BTR modelini öncelikli öneririm. Sarsıntı emmede KTR'ye göre daha başarılı. Bu iki modeli de kullandım.

• merhaba,
    ürünü beyazesyam.com dan aldığımızda FATSA/ORDU da ürünü yetkili servis ücretsiz monte eder mi?
    yine yetkili servis garantiyi 7 yıla uzatabilirmi?

teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trlizard -- 29 Aralık 2008; 15:50:51 >
    Daha once farkli baslikta acmis oldugum buzdolabi ile ilgili degisik bir gelisme oldu sanirim. Buzdolabi istenilen dereceye gelmiyordu. NF bölümünde be ön cephede bulunan ısı göstergesi en üst seviyelere ayarlanmasina ragmen en dusuk seviyede yanip sönerek calisiyordu. ZAman zaman ise dogru calisiyor ve istenilen seviyeye geliyordu.
    Tahminime göre NF bölmesinin kapaginin kapandigi zaman NF bölümündeki fani aktif hale getiren dugmeye tam basmiyor yada basiyor zaman zaman aktif ediyor zaman zaman edemiyor bu yuzden bazen istenilen seviyede calisiyor.

NF kapisinin dugmeye basan kısımına 2 mm lik arada bosluk yaratmayacak mobilyacilarin vida yerlerini kamufle ettikleri malzemeden yapistirdim ve son 24 saatte cihaz amaca uygun calisiyordu. Insallah sorun ordadir. Zira ben Camasir makinasi ve özellikle Buzdolabinda tamamen AEG ci biriyim.

quote:

Orjinalden alıntı: cemele

Tesekkurler Candogan
    Zaman zaman normalde calisiyor simdi normal calisiyor. Termostat a olabilir mi? Örnek olarak -14 den -16 dereceye cikmak icin zaman zaman devreyi kapatiyor ve calisiyor zaman zaman ise termostat gorevi yapmiyor olabilirmi? Cunki bir kac sefer de sanki temasizlikdan dogan kısa devre sese benzer ses duymustum bu termostat dan gelebilirmi?
    Fan motorunda sorun yok - Gaz da kacirmiyor sanirim cunki zaman zaman normalde calisiyor.
    quote:

Kapı düzgün kapandığına göre muhtemel sebepler:

-Fan motoru arızalı olabilir
    -Gaz kaçağı olabilir
    -Kompresör arızası olabilir

Fan motorunun çalışıp çalışmadığını anlamak çok kolay, buzdolabının motoru devredeyken buzluk kapısını açın, sonra kapı butonuna basın (lambanın sönmesini ve fan motorunun devreye girmesini sağlar) Gerçi sizdeki dolapta dondurucuda lamba olmadığından alt bölme kapısıyla da dediğimi deneyebilirsiniz. Motor çalışırken kapı butonuna elle bastığınız zaman dolabın iç lambası sönmeli ve fan motoru devreye girerek üfleme sesi yapmalıdır. Üfleme yoksa fan arızalıdır.

Gaz kaçağı ve kompresör arızası sizin yapabileceğiniz türden arıza değildir servis yardımı almanız gerekiyor. Saygılar.

• quote:

Sayin candogan62
    Daha once farkli baslikta acmis oldugum buzdolabi ile ilgili degisik bir gelisme oldu sanirim. Buzdolabi istenilen dereceye gelmiyordu. NF bölümünde be ön cephede bulunan ısı göstergesi en üst seviyelere ayarlanmasina ragmen en dusuk seviyede yanip sönerek calisiyordu. ZAman zaman ise dogru calisiyor ve istenilen seviyeye geliyordu.
    Tahminime göre NF bölmesinin kapaginin kapandigi zaman NF bölümündeki fani aktif hale getiren dugmeye tam basmiyor yada basiyor zaman zaman aktif ediyor zaman zaman edemiyor bu yuzden bazen istenilen seviyede calisiyor.

NF kapisinin dugmeye basan kısımına 2 mm lik arada bosluk yaratmayacak mobilyacilarin vida yerlerini kamufle ettikleri malzemeden yapistirdim ve son 24 saatte cihaz amaca uygun calisiyordu. Insallah sorun ordadir. Zira ben Camasir makinasi ve özellikle Buzdolabinda tamamen AEG ci biriyim.

Büyük ihtimalle doğru tespit, çünkü fan çalışmadığında dondurucuda soğutmama sorunu olur. Sorunun motordan ziyade butonda olması isabet olmuş, inşallah problem yaratmaz.

Makineniz hangi model? AEG'nin lavamat 800, lavamat 550, LV34, LV35, LV36 modelleri çok sağlamdır.

quote:

merhaba,
    ürünü beyazesyam.com dan aldığımızda FATSA/ORDU da ürünü yetkili servis ücretsiz monte eder mi?

teşekkürler...
    Ordu'ya gelecekse bir miktar kargo ücreti ödersiniz. Zaten ürünler faturayla ve ambalajlı geliyor, servis gelir onaylar. 7yıl garanti Profilo için 40YTL, Arçelik için 36YTL olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candogan62 -- 29 Aralık 2008; 16:29:12 >

• Camasir makinasi ben bekar iken almistim lavamat 800 modeli olmasi lazim ve bekarken cihazda yunlu battaniye gafletinde bulundum cihaz yikadi ama ben battaniyeyi yimaka sonrasi tasimak icin epey bir zorlanmistim ve halen tas gibi tek sıkıntım aile 3 kisiye ulasınca 5 kg lik kapasitesi.
    Son uretilen AEG buzdolabi ve Camasri makinalarinin kalitesi nasil acaba. Bu forumda buzdolabi olarak sharp ve samsung one cikiyor. Ozellikle Buzdolabinda AEG markasi bana cocuklugumdan kalma bir mirastir. Eskisi gibi yenilerde halen saglam ve kaliteli uretiliyormu?

quote:

quote:

Sayin candogan62

Büyük ihtimalle doğru tespit, çünkü fan çalışmadığında dondurucuda soğutmama sorunu olur. Sorunun motordan ziyade butonda olması isabet olmuş, inşallah problem yaratmaz.

Makineniz hangi model? AEG'nin lavamat 800, lavamat 550, LV34, LV35, LV36 modelleri çok sağlamdır.

quote:

merhaba,

teşekkürler...
    Ordu'ya gelecekse bir miktar kargo ücreti ödersiniz. Zaten ürünler faturayla ve ambalajlı geliyor, servis gelir onaylar. 7yıl garanti Profilo için 40YTL, Arçelik için 36YTL olması lazım.

• Bende yeni aldım sayılır AEG buzdolabı henüz çalıştırmadım gerçi yaza kısmetse ama görünüşte gayet kaliteli duruyor iç malzemesi gayet güzel ve çelik ama piyasadaki çoğu marka gibi sadece kapıları değil komple çelik.Made in sweden(isveç) yazıyor.

Camasir makinasi ben bekar iken almistim lavamat 800 modeli olmasi lazim ve bekarken cihazda yunlu battaniye gafletinde bulundum cihaz yikadi ama ben battaniyeyi yimaka sonrasi tasimak icin epey bir zorlanmistim ve halen tas gibi tek sıkıntım aile 3 kisiye ulasınca 5 kg lik kapasitesi.
    Son uretilen AEG buzdolabi ve Camasri makinalarinin kalitesi nasil acaba. Bu forumda buzdolabi olarak sharp ve samsung one cikiyor. Ozellikle Buzdolabinda AEG markasi bana cocuklugumdan kalma bir mirastir. Eskisi gibi yenilerde halen saglam ve kaliteli uretiliyormu?

O eski kalite hiç bir markada kalmadı.
    AEG'nin alınabilecek 3 model buzdolabı var, bir de yan yana kurulabilen soğutucu ve dondurucusu var. Bunlar çok iyi. Onun dışındakileri vestel'e yaptırıyor alınmaz.

Çamaşır makineleri de Electrolux üretimi. Güzeller ama dengesiz yük konusunda fazla hassas değil, dengesiz yükleri de sıkabiliyorlar. Bu da tıkırdama yaptırıyor.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: keremkerem1982

Arkadaşlar Tekrar Merhaba,

teşekkürler.
    Üretimde hiç bir fark yoktur ama sizi psikolojik açıdan rahatsız edecekse Siemens önereyim.

1. Samsung SRL629EVS ve Electrolux ENB5298X-END5298X uygundur.
    2. Siemens SN25M830EU
    3.Siemens WM10E160TR, WM10E260TR. Daha da kaliteli olsun derseniz Siemens WM10S361TR. Electrolux EWF1080 de olabilir.

Valla çok sağolun candoğan bey:)
    süpersiniz.

Yalnız önerdiğiniz samsung buzdolabı resmen sevincimi kursağımda bıraktı:( Dolabın resmini görünce: budr muhteşem dedim ancak sonra ölçülerine baktımki genişliği 82 cm:(((
    Benim maksimum 81 cm yerim var(sağolun mutfakçıların ürünleri yanlış ölçüde çıktı) Başka bir öneride bulunabilirseniz sevinrim.

Çamaşır makinesi ilede ilgili olarak, electroluxun önerdiğiniz modelini bizde beğenmiştik ancak. Ancak electroluxun dengezi yüklerde sorunlar yaşattığını söylediğiniz için açıkcası değerlendirme dışında bırakmıştık. Bu bazı modellerde olan birşeymidir yoksa genel bir durummudur?

İlginize teşekkürler.

• Candoğan Bey, Nasip olursa Şubat ayının başında evleneceğiz.
    Kiraladığımız ev hazır mutfak olup buzdolabı için ayrılan yerin yüksekliği 192 genişliği de 75 cm dir. Ayrıca ankastre ocak ve fırının rengi de gridir.
    Beğendiğimiz bütün buzdolapları (Samsung, Electrolux) genellikle 75 cm in üstünde.
    75 cm in altında beğendiğimiz electorlux 44500 modeli de forumdan okuduğum kadarıyla tavsiye etmiyorsunuz.
    GE ve Whirpool un da daha önceki sayfalarda sözünü ettiğiniz modelleri de pek hoşumuza gitmedi özellikle samsungun tasarımı göz önüne alındığında.
    Geriye çok alternatifimiz kalmadı. Samsungun RT53 modeli ki diğer beğendiğimiz Samsung modellerine göre daha basit bir iç tasarımı var.
    Ve de Arçelik ten tasarımını beğendiğimiz 5287 NEI ve 5286 NEG PLUs.
    Sizin bu konudaki görüşlerinize ve tavsiyelerinize ihtiyacımız var.
    Buzdolabının rengine uygun kullanışlı bir buluşık makinesi seçiminde de yardımcı olursanız çok seviniriz.
    Çamaşır Makinesi konusunda eloctrolux 10791W modelini almayı düşünüyoruz. Gerçekten estetik açıdan çok güzel bir makina, sizce kullanım da sıkıntı çekermiyiz. Yoksa 1400 devir olan modelini mi almalıyız?
    Şimdiden Teşekkürler,

• candoğan bey buranın kralı olmuş. önerileri mükemmel.. gayet stabil yorumları var...

evlilik hazırlığında olan ben de acizane bol araştırma yapıyorum...

candoğan beyin yazdıklarına ek olarak...

Profilo 7 yıl garanti ve ctr1000 çamaşır makinası ürünlerindeki uygun fiyat ile süper seçim. 180 derece açılır kapak, ve bir kamyon güzel özellik de cabası...
    en uygun web fiyatını burada buldum. elektroworld de 980 ytl civarı...

http://www.hepsiburada.com/profilo-cm1000-ctr-1000-devir-camasir-makinesi-7-kg./productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtprocm1000ctr

tabi 1000 devir iyi ama şunu unutmayalım. bu ürünler daha yüksek devirle sıkma yaptığı için çamaşırlarınız çok daha çabuk yıpranır. o yüzden önerim acizane alttaki link olacaktır
    http://www.hepsiburada.com/profilo-cm-0800-btr-800-devir-camasir-makinesi-6-kg./productDetails.aspx?categoryid=155121&productid=mtprocm0800btr

645 ytl peşin fiyat ile son derece uygun bir ürün. bilmiyorum candoğan beyin bir başka yorumu olur mu?

buzdolabı konusunda da profilo nun alttaki ürününü kullanıyorum. süper mal. linkte yorum kısmını okuyabilirsiniz...
    http://www.hepsiburada.com/profilo-bd-4305-anfe-no-frost-buzdolabi/productDetails.aspx?categoryid=22154&productid=mtprobd4305

bu arada unutmadan bişey eklemek isterim. Profilo BSP markasıdır (Bosch-Siemens-Profilo)+7 yıl garanti.

bir de pazara Anadolu Grubunun markası olarak giren samsunglar var. cazip fiyatları ve 5 yıl garantileri var. kullanan çok fazla kişi olmadığı için yorum bulmak zor olabilir. ancak önemli bir kıstası hatırlatmalıyım. şikayet sitelerinde markaları kontrol edebilirsiniz. BSP grubunun şikayetlere büyük çoğunlukla çözüm bulduğunu gördüm. Samsung da böyle bir opsiyon henüz mevcut değil. Eğer düşünürseniz.

samsung rt-45 buzdolabı hesaplı ve güzel bir no-frost çözümü gibi görünüyor.
    Çamaşır makinası da 6 kg/1000 devir olanı uygun fiyatlı. ama profilo daha iyi bir tercih gibi geliyor.

yorumlarınız ve eklemek istedikleriniz varsa lütfen ekleyin...

Saygı ve hürmetlerimle...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.