Şimdi Ara

Beyaz Eşya Önerileri (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.523
Cevap
78
Favori
1.535.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orjinalden alıntı: su__

arçelik çamaşır makinelerinde 8123sj mi 8124 sj mi?hangisi daha saglam ve kullanıslı..

valla işin dogrusu ikiside iyi degil ve yerli sanayi malı bunlarda kısa zamanda dagılırlar,siz paranızı gri isteyin onlar yok falan diyecekler asla inanmayın ben çok geri verdim aldım,sizin bu hakkınız
  • !!!

arkaDAŞLAR acil yardım!!!

1400 ytl ye electrolux erd5497 nf buzdolabı siparişi verdim,almakla iyi mi ettim?italya üretimi mi bu buzdolabı?hemen düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

!!!

Orjinalden alıntı: erhanthunder

Candoğan ve Memolix slmlar
    Bana cevabında profilo BM5201G önerdin.Yalnız bu üründe yarım yük özelliği varmı netde baktım ama göremedim.850 ytl bayiden peşin fiyat aldım.
    Siemens SE24E832TR düşünmemin bir sebebide bu özellikti?liste fiyatı 1200 daha pazarlık ve bayi ile konuşmadım.

Son olarak çamaşır makinası na kafam takıldı CM1000CTR ürün herhangi bir sorun çıkarırmı ?
    teşekkürler...

ALDIĞIM SHARP BUZDOLABI İLE İLGİLİ ÖZELDEN BİLGİ SORAN ARKADAŞLARADA CEVAP OLARAK DAHA ÜRÜNÜ KURDURMADIM.AMA İÇ HACİM OLARAK SON DERECE GENİŞ VE DİĞER DOLAPLAR GİBİ BUZLUKTA SIFIR DERECE YADA KAHVALTILIK GİBİ KISIMLAR YOK.KULLANIM AÇISINDAN BENCE DAHA İYİ.

Selam Erhanthunder
    Sozunu ettiginiz Profilo BM5201G modelinde yarim yuk ozelliigi bulunmaktadir.Piyasada 800 YTL bulabilirsiniz.800 YTL yi gecerse daha ustun ozellikli ithal Bosch Siemens urunlerine de yonelebilirsiniz.

Camasir makinasida yerli urunler tercih ediliyorsa tavsiye ettigimiz bir modeldir.Herhangi bi sorun cikararmi derken sizde bilirsiniz ki sonucta bu mekanik ve elektrnoik bir urun ki burda cikmaz deyip sonra cikarsa tombek altinda kalmak istemem.Sorunsuz sualsiz camasir makinasi isterseniz o zaman size Siemens 12s760, bosch was24760, electrolux 14781 yada 16981 W modellerini oneririm.Miele yi soylemeye zaten gerek yok.Ama dedigim gibi yerli montaj camasir makinalari arasinda tavsiye ettigimiz kaliteli bir modeldir.Muadili olan simens ve bosch markali camasir makinalari 200-300 YTL daha pahalidirlar ve onlar 6kgdir.Profilo ise 1000d 7kg.dir.Tercih sizin.

• quote:

arçelik çamaşır makinelerinde 8123sj mi 8124 sj mi?hangisi daha saglam ve kullanıslı..

Bu urunlerden herhangi birisini almadiysan daha farkli modeller tavsiye ederim.

• Siemens WM12S760TR (Orjinal Alman)
  • BOSCH WAS24760 (Orjinal Alman)
  • ELECTROLUX 16981 W (italyan monte ama isvec patent.)
  • ELECtrolux 14781 W (italyan monte ama isvec patent)
  • _____________________________
    Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: luciferian

!!!

1400 ytl ye electrolux erd5497 nf buzdolabı siparişi verdim,almakla iyi mi ettim?italya üretimi mi bu buzdolabı?hemen düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

!!!

Hemen geri ver!! Electrolux ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bir urun siparis etmissin.Vestel yapimi bir urundur.Electrolux marka buzdolabi alacaksan Ophir serilerinden birisini secmeni oneririm.

Mesela ;

• END 5298 X
  • END 5298
  • ENB 5298 X
  • _____________________________
    Para ve insan arasında karşılıklı ilişki şöyledir; İnsan parasının sahtesini yapar,parada insanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: memolix

quote:

!!!

!!!

Hemen geri ver!! Electrolux ile uzaktan yakindan alakasi olmayan bir urun siparis etmissin.Vestel yapimi bir urundur.Electrolux marka buzdolabi alacaksan Ophir serilerinden birisini secmeni oneririm.

Mesela ;

• END 5298 X
  • END 5298
  • ENB 5298 X

• ok teşekkürler.iptal ediyorum hemen,fiyatı çok uygun gelmişti bana.ama vestel üretimiyse hayır gelmez o makineden :(

• quote:

mahkeme sureci ne kadar suruyor?

Neyin mahkeme sureci ne kadar suruyor ? Biraz daha ayrintili bilgi verirseniz belki yardimci olabiliriz.

quote:

quote:

!!!

!!!

Mesela ;

• END 5298 X
  • END 5298
  • ENB 5298 X

• ok teşekkürler.iptal ediyorum hemen,fiyatı çok uygun gelmişti bana.ama vestel üretimiyse hayır gelmez o makineden :(

Daha onceki sayfalarda bir suru link ve resim koydum ordan istediginiz buzdolabi secerseniz pisman olmazsiniz.Her keseye gore urun mevcuttu.

• almadım ama 2 sene önceki arçelik makinam bozuldugu icin ürün degişimi yapıyorlar.para iadesi yapmıyorlar...mahkemeye versem 2 bebegim var..zorlu bir sürec olabilir...8 kg luk 8123sj ve 8124 sj modelleri arasında tavsiye bekliyorum...

almadım ama 2 sene önceki arçelik makinam bozuldugu icin ürün degişimi yapıyorlar.para iadesi yapmıyorlar...mahkemeye versem 2 bebegim var..zorlu bir sürec olabilir...8 kg luk 8123sj ve 8124 sj modelleri arasında tavsiye bekliyorum...

Bu verdiginiz modellerden biriyle degisimi kabul ediyorlar mi bari?
  • quote:

quote:

almadım ama 2 sene önceki arçelik makinam bozuldugu icin ürün degişimi yapıyorlar.para iadesi yapmıyorlar...mahkemeye versem 2 bebegim var..zorlu bir sürec olabilir...8 kg luk 8123sj ve 8124 sj modelleri arasında tavsiye bekliyorum...

Bu verdiginiz modellerden biriyle degisimi kabul ediyorlar mi bari?

Ha pardon urunu degisimi yapiyorlar demissiniz zaten hic fark etmedim kusura bakmayin

8124 SJ modeli Kore malidir.Yorgan yikama programi,su jeti gibi programlari vardir.Motoruda direct drive yani orbitalin sessiz motorlarindandir.Rahatlikla tercih edebilirsiniz.Yerli mali degildir.

• bu makinalardan birini alıcam...1600 diyelim...aradaki fark olan 2800_1600=1200 ytl yi hesabıma yatıracaklar...uzerıne para ekleyip sıemens IQ almak istiyorum...

bu makinalardan birini alıcam...1600 diyelim...aradaki fark olan 2800_1600=1200 ytl yi hesabıma yatıracaklar...uzerıne para ekleyip sıemens IQ almak istiyorum...

Ben sizden inanin hicbirsey anlamadim. Birincisi sozunu ettigimiz urun 8124 sj i piyasada 1200 ile 1300 YTL arasinda rahatlikla bulabilirsiniz.1600 YTL ne yaptiniz ya.Asla o kadar degildir.Iade edim derken bayi galiba uzerine 300-400 YTL ekleyim demis.Bayinin oyle demesine bakmayin siz.Bence sirf siz mahkeme islemleri ile ugrasmamak icin bu fiyatlara katlaniyor ve paranin tamamini istemiyorsunuz.Boyle bayilerin ustesinden aslinda ben gelirim de ah ahh..Onu varya mahkemede surum surum surundururum.Insanina gore muamele ediyorlar ya.Hic acimayacaksin bu tiplere.Bugun sana yapilani bi baskasina yapmaz bu da ona ders olur.Ama madem siz ugrasamam diyorsunuz, tutun bi avukat onlara kaptiracaginiz parayi avukata verin bari size yapilani bi baskasina yapmaz agzi yanar belki de adam olur.Bir diger noktada bir makine varken IQ nerden cikti kafam karisti yavv

• quote:

Orjinalden alıntı: aessoydan

Arkadaşlar çok araştırdım ve Samsung RT62UDEW model buzdolabını almaya karar verdim. Fiyat olarak 12 ay taksitle 1.700 YTL. Dolabın heryerine baktım ama şu dijital ekranı çalışırken görmedim. Eğer dijital ekranlı samsung kullanan varsa rica etsem buraya resmini kayabilirmi acaba. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Resim gönderebilecek yok galiba
  • evim dubleks alt kalta 6 kg luk sıemensi kullanırım,ust katta da 8 kg makine alıp yorgan falan yıkarım diye dusundum...cunku sıemens IQ DA yorgan yıkanmaz...benim garantiden urun degisimi yapılacagı icin arcelik indırim yapmıyor..fabrıka liste fiyatından urun veriyorlar..

evim dubleks alt kalta 6 kg luk sıemensi kullanırım,ust katta da 8 kg makine alıp yorgan falan yıkarım diye dusundum...cunku sıemens IQ DA yorgan yıkanmaz...benim garantiden urun degisimi yapılacagı icin arcelik indırim yapmıyor..fabrıka liste fiyatından urun veriyorlar..

IQ serisi camasir makinasi olayinin tamamen ayri bir yuzudur ve cok cok kalitelidir.Orjinal Almandir.Evladiyelik tabiri caizse.IQ kesinlikle tavsiye ederim...Asagidaki linklerede bi goz atmanizda fayda var;Miele'nin hangi modelini alirsaniz alin hepsi biribirinden iyidir.

http://www.siemensevaletleri.com/?5=WIQ1833EU
    http://www.vestelkonsept.com/?title=whirlpool_awm_8900_9_kg__a__enerji&b=94112/564
    http://www.secgelsin.com/products/whirlpool--awm-1000---10-kg.--1200-devir--tek-su_73838.html
    http://www.boschevaletleri.com/?5=WBB24751EU&28=29%3d10%2628%3d26%253d14875

• arcelikten bir ürün almak zorundayım.8123sj mi 8124 sj mi tavsiyeniz hangisi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.