Şimdi Ara

Beyaz Erkeklerin Hiç Mi Şansı Yok (SS'li) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
5
Favori
8.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bomba kuruldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
    Usher'a hasta olanların sayısı JB, Austin Mahone, One Direction erkeklerine hasta olanların 1/10'u kadar. Sorsan hepsi esmer sever, geç bunları. Kızların tiplerine baktım hiçbirini yanımda gezdirmem bi sarışın olarak. Onların seçme şansı yok, sadece Türk kızı işte. Onlar da kendi çapındaki esmerlere iş atmak için sarışınlara bok atıyor. Başka bir nedeni yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islami vibrator -- 19 Eylül 2013; 13:06:31 >
  • Sarışınım ve sarışın seviyorum onlar esmerlerle takılsın bize sarışınlar yeter.

• Bana sarışın erkekler daha çekici geliyor nedense.
    Ama bazı esmerler gerçekten çok hoş oluyor.

Edit : linklere şimdi baktım da o kızların yorumunu ne takıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-569B644A4 -- 19 Eylül 2013; 14:13:19 >
  • bembeyaz bir tenim koyu yeşil saçım var gayette memnunum çok şükürki beyazım.

• Abi diyen kız
  • Saçım gözüm kaşlarım simsiyah ten rengim buğday gayette mutluyum

• Ben de esmerim her gün beyaz olsam diyorum ya da sarışın. Hayır ne var esmerlikte anlayabilmiş değilim.
  •  Beyaz Erkeklerin Hiç Mi Şansı Yok (SS'li)

Konu kapanabilir
  • 4-5 kişinin yorumuyla moralini bozuyorsan hiç yaşama , bende beyazım ama çevremde öyle birşeyi hiç duymadım kızlar ilgiyle yaklaştı hep senin sayende tipsiz ama esmer olduğu için sevinenlerde vardır şuan
  • attığın linkteki tipler ne ya100 yıl kızsız kalsam bakmam beyaz ten siyah saç bende ama sivilce izleri sorun çözülür elbelt

• Çok da fifi
  • Popi olma çabaları. Ulaşamayacağı ciğere mundar demek. 15 yaşında ergenliğin dibine vurmuş kızlar bunlar. Sarışın yakışıklı bi erkek selam dese düşüp bayılır bunlar. Ama popi olacaklar ya.
  • kumral sarışın tarzı bi şeyim ama o sarışın erkekleri beğenmeyen kızları öyle bi mutlu ederim ki, hayatları boyunca etrafı sarı görürler.

-onlarda daha erkek tanımamış karşim, rahat ol.
  • Her zaman yazdım.Sarışın olmak avantaj değil dezavantajdır.Kızlar çok sevmez sarışınları.Genellikle verdikleri tepkide ''kız gibi o ne ya''.

Not:Kıvanç Tatlıtuğ,Beckham istisnalardır.Sarışınlardan nefret edenler bile bayılıyor bunlara.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.