demin kenan doğulu bi şarkı söledi sonuna kadar bitene kadar falan aşk şarkısı havada aşk kokusu var sölemeden önceki şarkı araştırdım bulamadım şarkının adı ne??????????????****
sarkının adı Aşk Kokusu Kenan Doğulunun yeni albümü...ben pek sevmedim ama yüzsüz yürek diye bir sarkısı var o güzel
ewt bana da öle geldi gzl şarkı aslında ben şarkıdan çok adamın sesine hasta oluom çok gzl bi sesi var
"beyaz da kenanın sölediği şarkı" ya başlık beyler bende "beyaz da KENENİN söeldiği şarkı" diye okudum harbi diyorum gülenler harbiden gülsün çünkü bende kendime gülüyorum.....
quote:Orjinalden alıntı: rektum "beyaz da kenanın sölediği şarkı" ya başlık beyler bende "beyaz da KENENİN söeldiği şarkı" diye okudum harbi diyorum gülenler harbiden gülsün çünkü bende kendime gülüyorum.....
quote:Orjinalden alıntı: night_man demin kenan doğulu bi şarkı söledi sonuna kadar bitene kadar falan aşk şarkısı havada aşk kokusu var sölemeden önceki şarkı araştırdım bulamadım şarkının adı ne??????????????**** walla o şarkı sırasında 'koku yaz 39.. gönder' yazıodu koku herhalde şarkının adı