Şimdi Ara

beyaz ayakkabılar için sprey vb???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    marketlerden falan nerden bulabiliriz teşekkürler yoksa bana lostra salonu gözükecek.

beyaz ayakkabılar için sprey vb???

bu tarz spor ayakkabılar için

• siyah ayakkabılar için varsa beyaz için de vardır heralde
    büyük bi ayakkabı mağzasında bulursun heralde
  • bloodwayne cevabın için teşekkürler

ayrıca sorununu da yazayım.beyaz ayakkabılarda birileri bastıgında yada bi yere sürttügünüzde siyahlaşma oluyo.bu alacagım şeyle onu giderebilir miyim?bilen söylerse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

bloodwayne cevabın için teşekkürler

ayrıca sorununu da yazayım.beyaz ayakkabılarda birileri bastıgında yada bi yere sürttügünüzde siyahlaşma oluyo.bu alacagım şeyle onu giderebilir miyim?bilen söylerse sevinirim

önce silmen daha iyi olur tabi. Ama spreyler daha çok süet ayakkabıları boyamak için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bloodwayne

quote:

Orjinalden alıntı: oktayd

bloodwayne cevabın için teşekkürler

önce silmen daha iyi olur tabi. Ama spreyler daha çok süet ayakkabıları boyamak için.

yok dostum silmekle olmuyo.okuz gibi basmıs biri yada bi yere sürtmüşüm bariz önü beyazlamıs valla zor iş beyaz ayakkabı
    yoksa beyaz sprey alıcam artık ayakkabı giderse gitsin

• Yav beyler bişi diycem beyaz spor ayakkabı çok moda oldu yahu alıyoz 1 ay sonra bakıyorsun farklı renklerden kirlenmiş ya sil sil olmuyo yahu bun nasıl çıkartıcaz spreylemi dediği arkadaşla spreylemi??
  • olivium flo da özel bi temizleyici satılıyor çokta kaliteli bir bakmanızı tercih ederim fiyatı 10 ytl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eti

olivium flo da özel bi temizleyici satılıyor çokta kaliteli bir bakmanızı tercih ederim fiyatı 10 ytl

alırım valla hemen yarın gidip işimde var m.köyde şişli de sagolasın.ulan ayakkabı giymek icin ama biz bunla eziyet çekiyoruz.ama kirlenmesin diye.
  • arkdaşlar bugün gidecem dışarı.tam ismini verirseniz sevinirim.
    ama garanti floya uğrayacagım
  • beyaz ve bej renkli ayakkabılar için evde yapılacak yontemlerden birisi sabunlu bez çok ıslak olmucak hafif nemli bezle ama köpüklü olacak temizleyin ve hemen ardından bezle kurulayın ben sabun yerine cifte surdugumu hatırlıyorum ama hemen kurulamanız lazım
  • Sitil'in spor ayakkabı temizleyicisi var. Süngerli, içinde sıvı bir madde var. Çok güzel, tertemiz yapıyor beyaz ayakkabıları Her yerde satılıyor onu da deneyebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: afacan!

Sitil'in spor ayakkabı temizleyicisi var. Süngerli, içinde sıvı bir madde var. Çok güzel, tertemiz yapıyor beyaz ayakkabıları Her yerde satılıyor onu da deneyebilirsiniz

evet bugun aldım.cevahirin en alt katından bi lostra salonunda.bu arada flo ya ban 3 subesine sordum yok.rezalet
  • bende de var beyaz bi spor ayakkabısı (lebron james te görüp almıştım nolcaksa ) pamuklu bi bez buldum onu hafif köpürtüyorum her tarafını siliyorum tüm kirler çıkıo bembeyaz oluo arkasından yine pamuklu bi bezle kuruluyorum parlak beyazlığa kavuşuyorum (reklamları izlediniz )
  • quote:

Orjinalden alıntı: The_Wind

bende de var beyaz bi spor ayakkabısı (lebron james te görüp almıştım nolcaksa ) pamuklu bi bez buldum onu hafif köpürtüyorum her tarafını siliyorum tüm kirler çıkıo bembeyaz oluo arkasından yine pamuklu bi bezle kuruluyorum parlak beyazlığa kavuşuyorum (reklamları izlediniz )

yok bi yere sürtünce beyaz boya kalkıyo ve siyahlık ortaya cıkıyo.onu da ne kadar temizlesen olmuyo.
    ama sprey degilde böyle bi sıvı var kutunun icinde sıkıyosun süngeriyle yedirdin mi ilk günkü gibi oluyo.cok güzel bişey valla

• yaw cok acele ise bu ıslak mendillerle siliyorum

ama genel temizlik için cif kullanıyorum biraz yoruyo ovalaması ama cillop çıkıyo

bolcana durula ama ....
  • ama biri basınca uyuz oluom dewamlı gözüm takılıo zaten bidaha beyaz ayakkabı almıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.