Şimdi Ara

Beyaz Ayakkabı Temizliği.? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
6
Favori
76.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi dostlar ''SMART Sneaker Cleaner Renovator Spor Ayakkabı Temizleyici (Kir ve Leke Sökücü)'' bir yerde satılacağı gibi birden fazla yerdede satılabilir perakende satış fiyatı 7.25 tl olup seçkin hipermarketlerde rahatça bulanabilir.

http://www.alibaba.com/product-free/10983287/Smart_VIP_Cream_Shoe_Polish_With.html
  • Valla hep beyaz ayakkabı alırım.Kirlenince cifli süngerle silerim.Suylada durularım.Mis gibi olur.İpleri içinde çamaşır suyu koy bi kaseye.İpleri içine koy dursun öyle 1 saat.Çıkınca bayağı beyazlamış olur.
    Ama daha kolayı var makineye at.Mesela bi t-shirtinin veya eşofmanın içine koy ayakkabıyı.O şekilde makineye at.Yıpranmasını engeller.En iyi yöntem bu
  • Arkadaşlar baba mesleği ayakkabıcılık o yüzden kendi müşterilerimize önerdiğimiz yöntemi tavsiye edeyim,

çay tabağına biraz şampuanı dökün ve hafif sulandırın , eski bir diş fırçası ile ayakkabınızı silerseniz , hem pırıl pırıl olur hemde deriyi yumuşatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeWD@Li -- 7 Mart 2009; 16:29:15 >
  • Cif baya sonuç verdi ya sağolun arkadaşlar diş fırçası da kolaylık sağlıyor bir bakıma Bu kadar temiz olması da yeterli sanırım zaten giymeye başladığımda ister istemez yine kirlenicek
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeWD@Li

Arkadaşlar baba mesleği ayakkabıcılık o yüzden kendi müşterilerimize önerdiğimiz yöntemi tavsiye edeyim,

çay tabağına biraz şampuanı dökün ve hafif sulandırın , eski bir diş fırçası ile ayakkabınızı silerseniz , hem pırıl pırıl olur hemde deriyi yumuşatır.

Saolasın arkadaşım denedim ve fotolarını çektim.

önce
     Beyaz Ayakkabı Temizliği.?

sonra

• deri değilde convers cinsi sporlarda napıcaz peki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murselsevim -- 7 Mart 2009; 18:31:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Arkadaşlar baba mesleği ayakkabıcılık o yüzden kendi müşterilerimize önerdiğimiz yöntemi tavsiye edeyim,

Saolasın arkadaşım denedim ve fotolarını çektim.

önce

sonra

Özellikle beyaz kısım ne kadar parlamış öyle şampuanın markası neydi

İşine yaradıysa sevindim.

• @SeWD@Li : Head an Shoulders (kepeğe karşı etkili)

Diğer kısımlarını silmedim arkadaşım sadece beyaz kısımları sildim çokda güzel oldu sağolasın tekrardan. Dar paça için ideal ve dikkat çekici bi görünüm aldı.

• quote:

Orjinalden alıntı: Tayfa-140

deri değilde convers cinsi sporlarda napıcaz peki
  • beyaz converseler için duşta sıcak su ve şampuan duymuştum bir arkadaşımdan ve sonucun gayet iyi olduğunu gördüm (ayağındaki ayakkabılardan)Çamaşır makinasına kesinlikle atmayın gözle görülür bir yıpranma oluyor ...
  • Cif + Dış Fırcası Denedım
    Sampuan + Dıs Fırcası Denedım.

sampuanla Temizledi ama cok degil son olarak Renklilerle Camaşır Makinasına Atıcam Bişi oLurmu ? Adidas Superstarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herr_Mannelig -- 18 Mayıs 2009; 8:52:42 >
  • quote:

Güzel yöntem
  • Bendede adidas ss var full beyaz makineye atilmaz mı bu şimdi :S
  • bağcıkları makineye atsak birşey olur mu?
  • yok olmuyor.
    beyaz süperstar baglcıklarını attım bembeyaz cıktı makinadan ama gene kirlenior tabi.
    atabilirsin camasırları yıkkarken araya
  • Süper yöntemmiş şu şampuan olayı. En kısa zamanda deneyeceğim. Emeği geçenlere teşekkürler...
  • bağcıkları bir maşrapa içine koy su ekle çamaşır suyu ve biraz deterjan koy hafif karıştır sabaha kadar dursun sabaha kadar bembeyaz olurlar.Ayakkabı için ise woly ayakkabı boyası kullan.Floda satılıyor fyatı 10 lira ama baya gider ben böyle kullanarak ilk günküne yakın bir beyazlık yakalıyorum deforme olan yerler hariç tabi :) hafif çatlakların görünmesini de engeller beyaz boya
  • Ben 4-5 ay önce Adidas Goodyear aldım. Kaldırıma, tümseklere çarpa çarpa ayakkabının önleri aşındı ve çizildi. Ayakkabılarım tertemiz ama öndeki gri aşınmalar karizmayı çiziyor. Çözümü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeWD@Li

çok güzel bir yöntem. çok işe yaradı... çamaşır makinasına atmak ayakkabının ömrünün yarıya inmesine neden oluyor...
  • Yeşil Kundura da Adidas reyonunda çalışan zeki bir eleman bana makineye at demişti (Topkapı Yeşil)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.