5 bölüm izleyip bırakmıştık şimdi devam ediyoruz bakalım yavaş yavaş .yani şimdiye kadar bi bölüm bitince aha bi soraki bölümü açlmalıyız demedik şimdiye kadar ama izleniyor da |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Lütfen spoiler kullanın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Nisan 2021; 20:12:36 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 2 Nisan 2021; 20:21:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 2 Nisan 2021; 20:26:15 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu dizinin toplamda kaç sezon süreceği belli mi ? (Nette gördüğüm kadarıyla 6.sezonda final yapıcakmış) Hazır haftasonu yasakları varken 5 sezonu hızlıca izledim. Adamlar yapmış.Ben beğendim. BB'ye çok fazla atıf var.Zaten o dizinin öncesini konu alıyor. Hatta dün dedim ki baştan BB'ye başladım. İki diziye bitirmemişseniz okumayın SPOİLER!! Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.![]() Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
Belki kimsede bu his yoktur ama şahsen ben dizinin başından sonuna kadar Kim wexler'i görünce aşırı bunalıyorum. Bir an önce sahnesi bitsin diye düşüyorum. Sürekli uzun uzun düşünceler,tripler... hiç çekilmiyor. |
Katılmıyorum hocam,Bence iticiliği yok bir birlerini tamamlıyorlar zaten dizi son sezon hariç öyle hareketli çarpıcı değil bu yabancıların slice of life tagı gibi .Kim bana göre Jimmy abinin oynadığı kumarın göstermek açısından çok iyi bir karekter kazanmasına rağmen oynamaya devam etti bakalım nasıl kaybedecek.Banada Gustovo nun sahneleri sıkıcı geliyor bu spin offta bu kadar ayrıntılı görmemize gerek yok şuan hype ve BB sevenler diye bu kadar rol alıyor bana göre. @krstarica size katılmakla birlikte sündürmedikleri sürece daha kaliteli hale getiriyor bence seri üretimden çıkan dizilere göre.Oyunculuk açısından çok daha yararlı oluyor sanki. |
|
Sanırım önümüzdeki şubat galiba tam emin değilim yukarıda yazılmıştı . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuklacini -- 10 Nisan 2021; 19:21:47 > |
|
bakalım brekaing bad ile bi şekilde bağlayacaklar mı. bb de kim nacho lalo yok. aslında zasten saul ve diğerleri de sonradan işin içine girdiler. ilk sezonlarda yoklardı. onların bu kadar tutlmasıyla biraz da better call saul oluştu Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
Kahramanımızı dün nobody filminde izledim. Resmen döktürmüş. Çok sağlam aksiyon olmuş. |
|