Şimdi Ara

Better Call Saul (2015 - 2022) | Bitti (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erceylan Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.641
Cevap
82
Favori
171.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Başıma bir iş gelmeyecekse, avukatın değilde Gustavo Fring'in veya mike ehrmantraut un spin of u olsa daha eğlenceli olurdu.sezon zaten kısa sürüyor.birde saçma gereksiz avukatlık hikayeleriyle doldurup diziyi çok sıradanlaştırıyorlar.Tamam,dizi BB nin öncesini anlatıyor.ama bu kadarda ağırdan alınmaz ki.2 sezon geçti.hala ciddi bir gelişme yok.hala avukatla uyuz abisinin çekişmelerini izliyoruz.

Kesinlikle katılıyorum. Özellikle Gus Fring'in hikayesini baştan sona izlemek çok güzel olurdu. Mike da iyi olurdu ama zaten az buçuk dizide de bahsediliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir dizi bu kadar mı ağır olur ya? İngiliz dizilerinden daha berbat yeminle... 2.sezonun ortasında artık bırakmak zorunda kaldım.
    Dizi, avukat abinin tripleri etrafında gereksiz yere badanaj yapıyor..
  • Dizi ağır gidiyor yorumları haklı sonuna kadar. Zaten izleyen herkes Breaking Bad'in hatrına izliyor. Sıradan bir dizi olsa bu şekilde , kimse izlemez
  • Dizi AMC'den ABQ 'ya nasıl geçiyor anlamadım . Yapımcısı Vince Gilligan AMC için çalışmıyor mu zaten ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Dizi AMC'den ABQ 'ya nasıl geçiyor anlamadım . Yapımcısı Vince Gilligan AMC için çalışmıyor mu zaten ?

abq, albuquerque değil mi? şehir yani
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışım başka kanalla anlaştılar sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gümüş_süvari

Başıma bir iş gelmeyecekse, avukatın değilde Gustavo Fring'in veya mike ehrmantraut un spin of u olsa daha eğlenceli olurdu.sezon zaten kısa sürüyor.birde saçma gereksiz avukatlık hikayeleriyle doldurup diziyi çok sıradanlaştırıyorlar.Tamam,dizi BB nin öncesini anlatıyor.ama bu kadarda ağırdan alınmaz ki.2 sezon geçti.hala ciddi bir gelişme yok.hala avukatla uyuz abisinin çekişmelerini izliyoruz.

bence saul'un hikayesi daha iyi ama gereksiz yerleri uzatıyorlar dediğin gibi, ilk 2 sezonu bir kaç bölümde geçip saul'un asıl saul olduğu bölümleri anlatsalar daha iyi bir dizi olurdu. aşırı monoton şu an.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Bence Breaking Bad'deki hikaye ve karakter gelişimlerinin hızı neredeyse aynı. BB'de biraz fazla karakter olduğu için Better Call Saul'daki kadar monoton gelmiyordu bölümler izlerken.
  • 3. sezon ne zaman basliyor bence dizi 3. sezonla tadlanacak

• şubat 2017
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

şubat 2017

cok varmis ya

• Ulan diziyi unuttuk be ne zaman başlayacak yokmu bir görüntü resim filan yeni sezonla alakalı,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

Dizi Şubat ayında dönecek.Az kaldı.

• İzlediğim en sıkıcı dizilerin başında geliyor. Yan karakterlerin daha ön planda olup Saul'un ilerlemeyen(ya da kötü işlenen) hikayesini daha da azaltmalarını umarak devam ediyorum. Hayırlısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömersal -- 14 Ekim 2016; 22:51:59 >
  • İyisi mi Saulu arıyım

• En çok beklediğim 2 diziden biri Better call saul diğeri The walking dead başlasa da izlesek o atmosferin tadını çıkarsak.
  • Bu dizi kaç sene ara verdi yahu? Sanki bayağı oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Bu dizi kaç sene ara verdi yahu? Sanki bayağı oldu?

Nisanın ortasında 2.Sezon bitti.10ay civarı felan ara olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

quote:

Bana niyeyse çok uzun geldi. Takip ettiğim diğer diziler çok daha erken başladı sanki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kral.

quote:

Bana niyeyse çok uzun geldi. Takip ettiğim diğer diziler çok daha erken başladı sanki.

Aynen hocam baya uzun,gerçi gus olsunda 2 Senede beklemeye razıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 18 Ekim 2016; 17:16:13 >

• 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.