Şimdi Ara

Betpa servis hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
4.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    betpa servis hakkında bilginiz var mı arkadaşlar. galaxy note 10.1 almayı n8000 almayı düşünüyorum. Samsung türkiye garantili olarak türkiye de satışı yok. betpa servis adlı firmadan garantili olarak bulabildim. Bigisi olan varsa şimiden teşekkürler. Cep tel üzerinede çalışan bir firma, betpa iletişim şekilinde geçiyor bu nedenle başlığı bu bölüme açmak istedim

• ilk defa duydum ama hocam açıkcası samsung türkiye garantisi çok da önemli değil benim için

benim s3 delta servis garantili (ithalatcı firma) ve ankarada benim bulunduğum ilde servisi var ben açıkgözlü olduğum için bunlara pabuç bırakmayacağım için önemsemedim aldım ve hiçbir problem yok 6 aydır telefonda.

bence firmanın iyi olmasından önce sizin uyanık olmanız tüketici haklarını biliyor olmanız daha önemli gerisi teferruat verirsin tüketici hakem heyetine zorla yaptırırsın
  • Selamlar hocam. Ben ordan telefon almıştım sırf %20-%25 daha ucuz diye . Ama sanırım hayatımdaki en büyük aptallığımdı. Çok sorun yaşadım aldığım telefonda ve telefonun orjinalinden çok ufak farklılıkları vardı anca 2 ay kullanınca anlayabileceğiniz ( işte ekranın ve kameranın daha mat olması ölü pixel olayı falan ). Tüketici haklarına baş vurdum . Bilmemne heyeti falan olaylarına girdik hiç bişey çıkmadı adamları arayıp adam akıllı konuştuğum halde bana atarlandılar falan artis artis konuşup suratıma falan kapattılar anlamadım gitti. En komiğiyse en son telefonun ekranı çatlamıştı . E-bay de 20-40 $ gitti gidiyorda 70-75 $ olan ekran için benden 300 liranın üstünde para istediler. yine tüketici haklarına baş vurdum ve yine bişey çıkmadı..

Yani anlıcağın ucuz etin yahnisi olayı var biraz. ucuza alıyosan falan ama adamlar onun 2 katını bi şekilde alıyor senden ve okadar güzel kılıfına uydurmuşlar ki elinden hiç birşey gelmiyor insanın.
    Biz zamanında 3 arkadaş betpadan almıştık 3 ümüzde aşırı pişmanız. ama yine de sen bilirsin. sadece bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeTKiYou -- 22 Ağustos 2013; 13:43:43 >

• Betpa ile ithal edilmiş ürünlerden mutlaka uzak durun. Garantisi katien yok verdiğiniz paraya üzülürsünüz.
  • Kesinlikle uzak durulmalı,
    Servis olarak çok kötü, ürün gönderin unutun. Arayınca geri döneceğiz diyorlar dönmüyorlar. Tamir ettik göndereceğiz diyorlar göndermiyorlar. Devlet dairesi gibi çalışıyor, hafta içi 17:00'ye kadar, cuma 13:00'e kadar çalışıyor, cumartesi pazar çalışmıyorlar. Teknik servis olarak bir kişi var imajı veriyor. (UZAK DURUN)
  • Arkadaşlar şu an itibariyle bende betpa muzdarip bir arkadaşınızım lütfen uzak durun sırf bunun için giriş yaptım vallahi böyle berbat bişey yok metin11 adlı arkadaş aynen beni anlattı.120TL masraf çıkartıldı bana tamamen telefondaki hataları bana yıktılar.1 haftadır kargodan ses yok ilgilen miyolar.Telefonuda alamadım araya cümartesi pazar girdi çıldırmak üzereyim en son diyorum alayım elime 14luyu girip istoçtaki dukkanlarına bosaltayım rahatlayayım diyorum başka bişey demiyorum...
  • Bunu öğrendiğim iyi oldu. Teşekkürler bilgilendirme için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s4 aldım dartyden 2013 temmuzda. betpa garantili teknik servisleri teksel diye bir firma İSTOÇ' da. 2 kere pil şişme hatası yaşadım 1 kere güncelleme problemi oldu. güncelleme problemini teknik servise giddim 10 dakikada hallettiler ama istoç istanbulun bir ucunda yani. pil şişme hatasında 1.sinde 3-4 hafta arası bir sürede çıktı. 2. seferde 1 haftada çıkardılar ancak şarz aletinide göndermiştim kontrol ederler diye ama şarz aletini göndermemişler. darty kapandığı için bimeks yoluyla gönderdim halen adamlardan yanıt bekliyorum. bimeksle ilgili bir problem yok ama ithalatçı firmanın anlaşmalı olduğu teknik servisi başarılı bulmadım. ayrıca firmanın ürettiği maldan da memnun değilim. münkünse paralel ithalat ürünlere bulaşmayın benim dilim çok yandı bu konuda teknoloji biraz şans işi ama siz işinizi şansa bırakmayın ürünleri orjinal garantili alın mümkünse.
  • Sorunsuz geldi benim dijital saatim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.