Arkadaşlar merhabalar.http://www.vatanbilgisayar.com/np350e7c-notebook-corei5-26ghz-8gb-500gb-2gb-173-dvd-w8-tasinabilir-bilgisayar.html elimin altındaki lanet alet bu.sahip olduğu ekran kartlarınıda yazayım 1.AMD Radeon. HD 7670M 2.Intel(R) HD Graphics 4000. 1 numaralı ekran kartı yani AMD'yi,laptopa sahip olduğum 2 yıl boyunca 1 kere bile kullanamadım.evet kullanamadım komik değil mi şimdi gelelim kullanabilmek için neler yaptığıma 1.en güncel sürücüsünü yükledim.işe yaramadı bi öncekini yükledim.o da işe yaramayınca bi öncekini derken 2010 yılına kadar çıkmış bütün güncelleştirmeleri tek tek denedim hiçbiri yardımcı olmadı 2.pil ayarlarından denenebilecek bütün kombinasyonları denedim.pildeyken maks performans falan filan.pilini çıkarıp denedim pilini takıp denedim prize takıp pilini takıp falan anladınız siz baya mesai harcadım yine olmadı. 3.catalyst ayarlarından kendimce mantıklı olanları yaptım olmadı.tonlarca forum sitesinden gördüğüm ayarları uyguladım olmadı. 4.adını unuttuğum 3 program yükledim 3 ü de hiçbir işe yaramadı 5.2 kere garantiye gönderdim vurgulayarak ekran kartından bahsettim.2 sinde de bir problem tespit edemediler.laptop düzgün çalışıyor yazısıyla elime verdiler 6.çok bilen arkadaşlarıma verdim hatta bilgisayar mühendisliği okuyan nerdlere geeklere verdim hiçbiri halledemedi.
2 yıl düzgün çalışan bir ekran kartının üstünde bu kadar zaman harcamış olsaydım herhalde yeni bir teknoloji geliştirirdim fakat olmadı olduramadık bir de sizin fikirlerinizi alayım.çok teşekkürler şimdiden seviyorum hepinizi