Şimdi Ara

Beta Nedir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten baktım. Vikipedi baba açıklamış ama karışık anlatmış. Ben anlamadım. Mesela BF4 çıkıyor. Kullanıcılar diyor ki BETA sürümü çıksada oynasak. Ne farkları var, amacı nedir. Detaylı anlatırsanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürümler var Alpha ve Beta diye. Bu sürümler oyun tam anlamıyla piyasaya sürülmeden önceki sürümler. Aynı şekilde early access'de böyle. Alpha daha ilk oynanabilir sürümler gibi bir şey sanırım. Beta'da oyun çıkmadan önce test amaçlı gerçek oyuna yakın oynanabilir sürüm. Beta'da insanlar oyunu oynuyorlar ve geri bildirim yapıyorlar şurası olmuş,şurası olmamış, şurası hatalı gibi. Oyun çıkmadan önce de bu hatalar düzeltilmeye çalışılıyor. Beta'nın da çeşitleri var açık ve kapalı gibi. Açık beta'da herkes oyuna ulaşabiliyor. Kapalı betada sadece beta-testerlar oynayabiliyor. Beta-testerlar da çeşitli kriterlere göre seçiliyor, oyunu önsipariş kullanarak alan kişiler, streamerlar vs vs .
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Oyun çıkmadan önce piyasaya sürülür dimi hep ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaiserslautern34

Çok açıklayıcı oldu teşekkür ederim. Oyun çıkmadan önce piyasaya sürülür dimi hep ?

Evet oyun çıktıktan sonra da büyük patchler gelmeden de yapıyor bazı şirketler ama oyunun değil patchin betası oluyor o.
  • Zesty Phoenix kullanıcısına yanıt
    Anladım. Teşekkür ederim bilgileriniz için.

-İyi Forumlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS mu Android mi? Buyrun yorumum
    12 yıl önce açıldı
    iOS 26 | ANA KONU | Beta 9
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.