Şimdi Ara

Beta Çay da 350 TL Üzerine 100 TL İndirim Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beta Tea markasının websitesinde kampanya var.

    350 TL yi geçince anında 100 TL indirim yapıyorlar

    Champion, Howdah gibi kaliteli çaylarında üreticisi bu çaylarda da indirim var.



    www.betateashop.com
    Beta Tea Shop - Ayrıcalıklı çaylara ulaşmanın en kolay yolu!
    https://www.betateashop.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_owl -- 10 Ocak 2024; 13:54:0 >



  • Beta Tea yılda 2-3 kere çok iyi indirim kampanyası yapıyor ama indirim zamanı şu çayların fiyatını arttırıp da kampanya yapmaktan vazgeçmedi ve ben bunu yapan firmaların insanları aptal yerine koyduğu görüşündeyim.
    Şimdi gidin bakın fiyatlara,bir de kampanya bitince gidin bakın sitesine çayların fiyatına.
    Şuan Beta Tea Taç Yaprak 1000 gram ( 1 kg ) çay BeteTea shop sitesinde 189 TL.
    Bu çayı zaten şuan marketlerden ve e-ticaret platformlarından 150-160 TL olarak bulabiliyorsunuz. Beta Tea`ye bunu önceki yıllarda örneklerle linkleriyle görsel kanıtlarla anlatan email gönderdim. Bunu yapmayın,bunun adı başka şekilde ifade ediliyor toplumda,firma imajınıza zarar veriyorsunuz dedim.
    Geçenlerde yaptıkları kampanya ile 3 tane Taç yaprak 1 kg çay alınca 1 kg paketi 140 TL`ye geldi ama almadım çünkü bu tür firmaları boykot ederim huyumdur. Bunu email ile de bildirdim. Oysa geçen yıla kadar 3 kere online alışverişim oldu sitesinden. Hatta bu forumda kampanyasını da duyurmuştum.
    Hem diğer firmalar gibi çayının kalitesi düştü artık,hem de milleti aptal yerine koymakta ısrar ettiği için Beta Tea Shop online sitesini kullanmıyorum 2 yıldır.
    Bu bir yana şuan marketlerden alabileceğiniz en temiz tozu en az (kötünün en iyisi) 4 çaydan biridir.
    1. Doğuş Gürme
    2.Çaykur Altınbaş Klasik
    3.Beta Tea Taç Yaprak
    4.Karali Premium Filiz

    Marketlerden değil de,online alışveriş ile alabilirim derseniz Berberoğlu Mayıs çayını deneyin. Para sorun değil iyi çay olsun derseniz Lazika Çay bölgedeki en iyi dökme Rize çaylarından.
    Rize çaylarının dem ve lezzet olarak Ordu,Giresun,Trabzon çaylarından iyi olduğu görüşündeyim.
    Tabi firmanın kalite çizgisi gayreti de önemli.
    Şu bir gerçek arz/talep dengesizliğinden dolayı talebin arza göre kat kat fazla olmasından dolayı satıcı firmaların kalite artık önemsedikleri bir durum değil,şuan nasıl daha çok çay paketleyebilirize odaklanmış durumdalar.
    Bu yüzden şu kadar tozu ayırmazsak daha fazla çay paketleriz,eğer tozunu çalısını ayırırsak daha az çay paketlenir sonucuna varmışlar,sonuç olarak tozunu azaltmadan daha fazla çay paketlemeyi seçiyorlar. Düşünün Çaykur zarar ettiğini açıklıyor. Çaykur'un kalitesi her yıl çok belirgin şekilde düşüyor.
    Çaykur'un kalitesi düşerken diğetlerinin de düşüyor çünkü aynı arz talep analizini hepsi yapıyor.
    Lipton bir ara İlk Hasat isminde yeşil paket çay satıyordu,bravo dedik,işte bu dedik sevindik ama 2 yıl sonra müthiş bir kalite farkıyla kaliteyi düşürdü.
    Doğadan Çay, Altın Yaprak isminde pahalı ama çok çok harika bir çay satmaya başladı karton kutuda,o da 2 yıl sonra ürünün içeriğini değiştirdi vasat bir dökme çay koydu aynı pakete.
    Bunun sebebi hasat ve işçilik giderleri,talebe karşın üretimin yeterli olmayışı. Nasıl olsa satılacak,çünkü satılmazsa da nasıl olsa 3-4 yıl depoda durabiliyor,satılmazsa kampanya yapar elden çıkarırız stratejisi.
    Bölgede yerel iyi üretici ve satıcılar da var ama bu küçük üretici ve satıcıları iflas ettirip ucuza satın almak için sabotajlar yapılıyor. Bunlardan en bilineni çayında boya çıktı sabotajı. Bunu bir şekilde yapıyorlar ve firmaları iflasa sürüklüyorlar . Bu sabotaja karşı mücadele edip durumu mahkemeye taşıyan firmalardan biri Karali Çay mesela.
    Ayrıca ben Çykr`un çaylarında demi arttırıcı madde kullandığına inanıyorum ama işte korunuyor kollanıyor. Çayı 15 dakikada demleniyor ama 45 dk sonra bozuluyor tadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.