Şimdi Ara

|| Bestofferbuy alışveriş yapanlar yada yapmak isteyenler ||

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , Forumda Dx'in konusu varken bunun konusu yokmuş açam dedim , Dx'teki bazı ürünlerin bulunamaması dolayısı ile bu siteden sipariş verim kulaklık , bakalım ne oluck . Hali hazırda alışveriş yapanlar war ise yorumlaşabiliriz . Belirtmek isterimki Bestofferbuy'ın müşteri hizmetleri mail yoluyla çalışıyor ve Dx'den daha iyi bence cevap geliyor yani .

Satın aldığım ürün paypal ile :http://www.bestofferbuy.com/designer-fashion-folding-stereo-headphone-earphone-black-p-74604.html

Herkese iyi günler .

• ben dx den bişey sipariş edeli 2 ay oldu ama hala gelmedi pahalı bişey değildi zaten. bu sitede de aynı sorunu yaşarmıyım?
  • diğer model beat varmı sitede sevenhilli bir boy küçük olanı

• Arkadaşlar 3 Ocak 2012 de siparişimi gece verdim 23:00 sularıydı , sonra ctesi günü sabah mail attım , ne yapıyorsunuz sipariş verdim hala işlemde die durum nedir die , Gelen maili aynen aktarıyorum ,

Dear Sercen ****

Thank you for your email.

Please note that we normally require 1 - 3 BUSINESS days from the date of purchase to process any order and you will be notified via email upon dispatch.

Kindly email us again if you need further assistance.

Regards,
    Customer Support
    www.BestOfferBuy.com

-----------------------------------------
    1-3 gün bekleyin diyor bakalım artık

- - - - - - ---------------------------------

Neden yazdım Dx'te mail atıyordum 50 tane inanin bir cevap gelmedi , şansım öle olabilir tabiki online chatte konuşuyordum ama . En azından bu sitede maile cevap veriyorlar . Yakındaki güncellemeleri aktıracam size birebir yol gösterici olur umarım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 4 Şubat 2012; 19:43:08 >

• ewt arkadaşlar bestofferbuy da ürünleri kaldırdı , maillerde artık firma üretmiyor dediler . Refund yapabilir yada başka birşey alabilirsiniz dediler . Paypal'a iade edilmesini bekliom inat yaptım başka yerden sipariş vericem
  • arkadaslar bestofferbuy 6demeyi gerh yoladı paypala,cilgınize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.