Şimdi Ara

BestBuy'dan İphone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler arastırmalarım sonucunda almanyada ıphoneyı sadece t-mobilenın sattıgını ve sozlesmesız satılmadıgını ogrendım.Ondan sonra bıraz arastırıodumda amerıkada BesBuy'ı buldm.Burası teknosa gıbı bır yer ve sıtesınde 16gb sozlesmesız 299.99$ olarak gozukuyor.acaba ordan alınan ıphoneler sımkılıtsız mıdır bır bılgısı olan var mı? yada daha once ordan alıp turkıyeye yollatan var mı ? su konuyu bı acıklıga kavvusturalm beyler bı zahmet

• BestBuy'daki telefonlar AT&T sim kilitli.
  • Amerikada sim kilitsiz iphone satışı yapılmıyor, sözleşmesiz değil, sözleşmeli fakat burda ayrıca belirtilmemiş, zaten dikkat edersen "satın al" butonu yerine "in store only" yani "sadece mağazalarda" yazıyor mağazaya gittiğiniz zamanda önünüze bir sözleşme uzatıp şunu imzalayın diyorlar o sözleşmede nemi yazıyor ?

Aldığım telefona el mahkum göz gardiyan AT&T hattımı takıp 2 yıl boyunca her ay 69 dolar ödemeyi taahhüt ediyorum

Bu neye benziyor biliyormusun ?

%1.49 ile bankadan kredi alıyorsun, sana parayı verene kadar yıllık faizleri hesaplayıp, yıllık faizi bu kadar dedikten sonra, dosya masrafı olarak 236 lira kesinti yapılacağını, bütün işlemler bittikten sonra en son parayı aldığına dair verdikleri makbuza imza atmadan önce söylemelerine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NAXTERRA -- 12 Eylül 2008; 13:46:15 >

• Ben epey zorladim BestBuy'i, ulkeme geri donuyorum, sadece ipod olarak kullanacagim vs. vs. bir dunya zorladiktan sonra herkesin kafa bir dunya oldu. Eleman iki adet beyaz 16gb yi aldi eline, getiriyordu yani, en son ana dagitim yeri memphis i falan da aramislar, son anda adam malesef olmaz, sozlesmeniz olmak zorunda falan dedi. Yoksa hicbirseysiz, 8gb 499, 16gb 599 dolar + tax e geliyordu yani..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çin den gelecek iphone
    8 yıl önce açıldı
    Almanya'dan iphone almak
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.