Şimdi Ara

BestBuy Ankara Bugün Sadece 26 Adet iPhone4 Satacak Onlar da TÜKENDİ !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce arkadaşım Best Buy'a gidip mağaza müdür ile konuşmuş. Yalnız 26 adet iPhone4 satılacakmış. Bunlardan da sadece 6 adedi 32GB'mış. Şu an kuyrukta da 17 kişi sırada beklemekteymiş. İzmir'de durum nedir bilemiyorum ama heyacan başlamadan hevesim kursağımda kaldı :(

Normalde 12 adet gelecekmiş v.s. şu anda Cepa'daki ana depodan görevli arkadaş telefonları teslim almaya yola çıkmış.

16 alacak arkadaşlar acele etsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ejlover -- 23 Eylül 2010; 18:40:39 >

• Kalmaz O Zaman.
  • Niye o kadar az acaba?
  • muhtemelen müşteri çekmek için yapılmış olabilir dip fiyattan verip müşterileri mağazaya çekmek olabilir belki..

sonuç yoğun şekilde talep gören bir ürün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckethead®

Niye o kadar az acaba?

Reklam
  • bence paralel ithalat diye böyle stokları az. turkcell ile vodafone'da böyle birşey olacağını tahmin etmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Paralel ithalat değil, telefonlar GENPA..diğer başlıktaki yazımı okuyunuz...
  • Olsun , yinede 26 Tane Iphone görüp, mutlu olan insanları görürüz gecenin bir yarısı.
  • 32GB'lığın BestBuy'a geliş fiyatı 1750 imiş. Kendi ithalatları olduğunu sanmıyorum bu fiyata. (Dün mesa plazada yemek yerken yan masada Mağaza müdürü vardı. Aşağıda kuyrukta bekleyenleri izleyerek biriyle telefonda konuşurken duydum)
  • arkadaşlar stok durumu nedir bestbuy 'da. Bi de garantisinin genpa oldugu kesin mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.