Şimdi Ara

Beslenme Maliyeti ( SPOR İÇERİR )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memlekette spor yapsan bile yapamıyorsun protein alsan alamıyorsun çok pahalı hormonlu tavuklar bile bonfile KG'si 18 Lira , Kırmızı et olayına hiç girmiyorum çeyrek altın gibi fiyatı var , ton balıklarının tadı bozuldu demir gibi tatları var
    ne yapalım arkadaşlar spor yapmak lüks oldu ülkede

• Mezar fiyatlarından hiç bahsetmemişsin.

O daha fena durumda.
  • yulaf ezmesi lor
  • Hocam
    sabah iki yumurta yiyorum 90 kuruş + peynir + Yeşil zeytin(6-8adet) + 2 dilim tam buğday ekmek = Toplam 3 lira tutuyor.

Öğlen Ünv. yemekhanesinden yiyorum 2.50TL
    (Sabah Kavaltısı+ Öğlen yemeği rahatlıkla 50 gr. Protein almış oluyorum. Uyg. hesaplıyorum)

Akşam yemeğinde de 300gr(3*30gr dan 90gr. Protein) . tavuk bonfile yiyorum(6TL)+Salata +Ekmek yada pilav+ Ayram = 9TL maliyeti oluyor.

Günlük toplam 9+2.50+3 =14.50TL minimum gider var.
    Günü miniumum 110-120gr protein alarak kapatmaya gayret gösteriyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok spesifik bir hedefiniz yoksa fazla takıyorsunuz yok şu kadar protein yok şu kadar karbonhidrat olaylarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

çok spesifik bir hedefiniz yoksa fazla takıyorsunuz yok şu kadar protein yok şu kadar karbonhidrat olaylarına
    Protein kas kazanımı için çok önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 21 Kasım 2019; 16:32:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphonekullanicisi

yulaf ezmesi lor
    Hocam yapmayın lütfen yulafı karbonhidrat anlamında anlarımda protein olarak avrupalılar bonfile yiyor lor yiyerek aynı seviyeye gelemeyiz problem burada başlıyor zatn
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekinsan_1

Hocam
    sabah iki yumurta yiyorum 90 kuruş + peynir + Yeşil zeytin(6-8adet) + 2 dilim tam buğday ekmek = Toplam 3 lira tutuyor.

Öğlen Ünv. yemekhanesinden yiyorum 2.50TL
    (Sabah Kavaltısı+ Öğlen yemeği rahatlıkla 50 gr. Protein almış oluyorum. Uyg. hesaplıyorum)

Akşam yemeğinde de 300gr(3*30gr dan 90gr. Protein) . tavuk bonfile yiyorum(6TL)+Salata +Ekmek yada pilav+ Ayram = 9TL maliyeti oluyor.

Günlük toplam 9+2.50+3 =14.50TL minimum gider var.
    Günü miniumum 110-120gr protein alarak kapatmaya gayret gösteriyorum.
    Hocam Kahvaltı problem değil bir şekilde hal oluyor ama öğle ve akşam yemeği sıkıntı maalesef. Benimde öğrencilik yeni bitti yemekler güzeldi ama porsiyon azdı sizinkinde nasıl o kadar protein değeri çıkıyor ilginç

Hocam tavuk bonfileyi 6 liraya alamıyoruz ki sizinki gram olarak hesaplama mesela bütün paket olarak 500 600 GR tavuk göğüs pahalı maalesef Avrupada bunu 1-2 Euro'ya yiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

çok spesifik bir hedefiniz yoksa fazla takıyorsunuz yok şu kadar protein yok şu kadar karbonhidrat olaylarına
    Protein yoksa nasıl gelişebiliriz ? keşke makarna patates ile vücut yapabilsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Wood

Hocam yapmayın lütfen yulafı karbonhidrat anlamında anlarımda protein olarak avrupalılar bonfile yiyor lor yiyerek aynı seviyeye gelemeyiz problem burada başlıyor zatn

Alıntıları Göster
    Gelirsin hocam çok özel durumlar harici protein proteindir. Yumurta ve tavuk eti ile genel ihtiyacınızı karşılarsınız. Ayrıca cigeri kesin ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xentios

Gelirsin hocam çok özel durumlar harici protein proteindir. Yumurta ve tavuk eti ile genel ihtiyacınızı karşılarsınız. Ayrıca cigeri kesin ekleyin.

Alıntıları Göster
    Sakakatla aram yok maalesef hocam . bazen bütün piliç almak daha ucuza geliyor ama oda 1 günde bitmediği için israf ve tadı kaçıyor. Lor ancak antreman sonrası içilir shake olarak ayranla birlikte ama şuanlık toz aldım bakalım.
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Hocam sabah kahvaltımda 20-22gr. protein sabit almış oluyorum.
    Öğlen yemekhanede de yoğurt fix çıkıyor 8gr protein var içinde ettimi sana toplam 30 gr. Ana yemek+salata da rahat 20 gr. protein çıkıyor 50gr mı totalde geçmiş oluyor sabah+öğlen.
    Haklısınız porsiyonlar küçük ama sağolsunlar tavuk ve et çok çıkıyor😊.

Tavuk bonfile 1kg 18 lire 300 küsür gramı 6TL ye geliyor hocam.

Genel olarak hayat pahalı çok haklısınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.