Bildirim
Beslenme Maliyeti ( SPOR İÇERİR )
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Mezar fiyatlarından hiç bahsetmemişsin.
O daha fena durumda. -
yulaf ezmesi lor -
Hocam
sabah iki yumurta yiyorum 90 kuruş + peynir + Yeşil zeytin(6-8adet) + 2 dilim tam buğday ekmek = Toplam 3 lira tutuyor.
Öğlen Ünv. yemekhanesinden yiyorum 2.50TL
(Sabah Kavaltısı+ Öğlen yemeği rahatlıkla 50 gr. Protein almış oluyorum. Uyg. hesaplıyorum)
Akşam yemeğinde de 300gr(3*30gr dan 90gr. Protein) . tavuk bonfile yiyorum(6TL)+Salata +Ekmek yada pilav+ Ayram = 9TL maliyeti oluyor.
Günlük toplam 9+2.50+3 =14.50TL minimum gider var.
Günü miniumum 110-120gr protein alarak kapatmaya gayret gösteriyorum.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
çok spesifik bir hedefiniz yoksa fazla takıyorsunuz yok şu kadar protein yok şu kadar karbonhidrat olaylarına -
Protein kas kazanımı için çok önemli.quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
çok spesifik bir hedefiniz yoksa fazla takıyorsunuz yok şu kadar protein yok şu kadar karbonhidrat olaylarına
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E184FE49 -- 21 Kasım 2019; 16:32:36 > -
Hocam yapmayın lütfen yulafı karbonhidrat anlamında anlarımda protein olarak avrupalılar bonfile yiyor lor yiyerek aynı seviyeye gelemeyiz problem burada başlıyor zatnquote:
Orijinalden alıntı: iphonekullanicisi
yulaf ezmesi lor -
Hocam Kahvaltı problem değil bir şekilde hal oluyor ama öğle ve akşam yemeği sıkıntı maalesef. Benimde öğrencilik yeni bitti yemekler güzeldi ama porsiyon azdı sizinkinde nasıl o kadar protein değeri çıkıyor ilginçquote:
Orijinalden alıntı: tekinsan_1
Hocam
sabah iki yumurta yiyorum 90 kuruş + peynir + Yeşil zeytin(6-8adet) + 2 dilim tam buğday ekmek = Toplam 3 lira tutuyor.
Öğlen Ünv. yemekhanesinden yiyorum 2.50TL
(Sabah Kavaltısı+ Öğlen yemeği rahatlıkla 50 gr. Protein almış oluyorum. Uyg. hesaplıyorum)
Akşam yemeğinde de 300gr(3*30gr dan 90gr. Protein) . tavuk bonfile yiyorum(6TL)+Salata +Ekmek yada pilav+ Ayram = 9TL maliyeti oluyor.
Günlük toplam 9+2.50+3 =14.50TL minimum gider var.
Günü miniumum 110-120gr protein alarak kapatmaya gayret gösteriyorum.
Hocam tavuk bonfileyi 6 liraya alamıyoruz ki sizinki gram olarak hesaplama mesela bütün paket olarak 500 600 GR tavuk göğüs pahalı maalesef Avrupada bunu 1-2 Euro'ya yiyorlar
-
Protein yoksa nasıl gelişebiliriz ? keşke makarna patates ile vücut yapabilsek.quote:
Orijinalden alıntı: Rajeesh
çok spesifik bir hedefiniz yoksa fazla takıyorsunuz yok şu kadar protein yok şu kadar karbonhidrat olaylarına -
Gelirsin hocam çok özel durumlar harici protein proteindir. Yumurta ve tavuk eti ile genel ihtiyacınızı karşılarsınız. Ayrıca cigeri kesin ekleyin.quote:
Orijinalden alıntı: Oliver Wood
Hocam yapmayın lütfen yulafı karbonhidrat anlamında anlarımda protein olarak avrupalılar bonfile yiyor lor yiyerek aynı seviyeye gelemeyiz problem burada başlıyor zatn
Alıntıları Göster -
Sakakatla aram yok maalesef hocam . bazen bütün piliç almak daha ucuza geliyor ama oda 1 günde bitmediği için israf ve tadı kaçıyor. Lor ancak antreman sonrası içilir shake olarak ayranla birlikte ama şuanlık toz aldım bakalım.quote:
Orijinalden alıntı: xentios
Gelirsin hocam çok özel durumlar harici protein proteindir. Yumurta ve tavuk eti ile genel ihtiyacınızı karşılarsınız. Ayrıca cigeri kesin ekleyin.
Alıntıları Göster -
Hocam sabah kahvaltımda 20-22gr. protein sabit almış oluyorum.
Öğlen yemekhanede de yoğurt fix çıkıyor 8gr protein var içinde ettimi sana toplam 30 gr. Ana yemek+salata da rahat 20 gr. protein çıkıyor 50gr mı totalde geçmiş oluyor sabah+öğlen.
Haklısınız porsiyonlar küçük ama sağolsunlar tavuk ve et çok çıkıyor😊.
Tavuk bonfile 1kg 18 lire 300 küsür gramı 6TL ye geliyor hocam.
Genel olarak hayat pahalı çok haklısınız.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X