Şimdi Ara

Besin takviyesi (supplement) günlüğüm (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
182
Cevap
1
Favori
13.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aromasız....birçok şeyle karıştırabilirsin (protein shake, preworkout vs) , ancak suyla hafif acımsı tadı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

dymatize bcaa complex 5050,
    aromasız....birçok şeyle karıştırabilirsin (protein shake, preworkout vs) , ancak suyla hafif acımsı tadı olur

biraz kaba bir tabir olacak ama etkisini gördün mü demek istemiyorum ama ?
    olmazsa olmaz mıdır senin icin ?
    yoksa blend protein tozu mu alırsın yerine ?
  • yaz kış alınabilir ama tercih yapılacaksa yazın bcaa kışın blend protein,
    sürekli antenman öncesi ve sonrası bcaa alıyorum ve öldüm- bittim modunda salondan hiç ayrılmadım
  • Şuana kadar Optimum Whey Gold,Mp Assault,Weider CFM Whey Protein ve Xtend BCAA kullandım,Xtendin etkisini pek fazla göremedim fakat tadını çok seviyorum =) MP Assault 4 kere kullandım Temmuzda kalp çarpıntısı yaptı biraz kışa saklıyorum,Optimum Whey zaten çok güzel tadı onada tekrardan haftaya başlamayı planlıyorum ..

Şimdi sizden istediğim hacimlenme amaçlı supplement kombinasyonu .. Antrenman öncesi ve Sonrası olarak,baya bi Supplement denediğiniz için Etki açısından hangi Marka ve Ürünleri öneririsiniz ? Elimde Olanlar Mp Assault ve Optimum Whey Gold şuan,Xtendinde 2-3 servisi var gibi
  • Frank08 kullanıcısına yanıt
    hacim için gainer+creatin alabilirsin,

amix carbojecte başladım,bu olabilir ya da multipower mass gainer olabilir, creatin olarak ta nutrex aldım,yabancılar tarafından güzel yorumlar alan bir ürün,
    ayrıca çoklu protein içeren bsn syntha 6 gibi bir ürün de kullanabilirsin

xtend karpuz aromalısını ben de kullandım evet tat güzel ama aromasız bcaa tercih ediyorum artık
  • bugün nutrex creatine kullanmaya başladım, havamda mıydım neydim bilmiyorum ama antrenman harikaydı pump üstüne pump yaşadım
    içinden uzun saplı bir ölçek çıktı, kutuda bir ölçek 3gr yazıyor ama sanki ölçek daha fazla alıyor gibi, assaultla birlikte yarım ölçek karıştırdım,
    antrenmanda ağır kilolar kullanıyorum ve antrenman sonunda hala enerjim vardı,
    evde ise yarım ölçek daha vişne suyu ile karıştırıp içtim

Besin takviyesi (supplement) günlüğüm Besin takviyesi (supplement) günlüğüm

• ve stoğa eklenen son ürün
    twinlab fuel whey

Besin takviyesi (supplement) günlüğüm
  • syntrax whey bitti ve bugün meşhur optimum wheye başladım,
    tadı ne kötü ne iyi orta karar (double chocolate), karışım iyi, köpürme az,
    ölçek te üstteydi
  • quote:

bsn syntha 6 bitti ve antrenman harici için syntrax matrix 2.0 ı kullanmaya başladım,çilolata aromalı, tadı bisküvi gibi, baymıyor, sütle içme de yanında yatkarışımı çok iyi ,topaklanma yok,birkaç sallamada hazır

Promina™ ultrafiltrasyon teknolojisi ile üretilmiş, yüksek oranda BCAA ve Glutamine içeren uzun salınımlı protein tozu...

1 ölçek 32gr
    Her bir porsiyonda;
    Denatüre edilmeden işlenen 23 gr whey protein, miselar kazein ve yumurta proteini
    5,1 gr yüksek BCAA miktarı
    Toplam 4,3 gr Glutamine ve glutamine öncüleri
    Syntrax’ın lezzet uzmanlığı sayesinde her seferinde keyifle tüketeceğiniz nefis milk shake tatları...

Uzun Salınımlı Protein Formülü Whey Proteini, miselar kazein ve yumurta proteinin mükemmel karışımı.

Uzun süren amino asit salınımıyla gün ve gece boyunca protein ihtiyacınızın karşılanmasına destek olur.

Proteini denature etmeden işleyen patentli Promina™ ultrafiltrasyon teknolojisi sayesinde maksimum biyolojik yararlanım...

Denatürasyon, proteinlerin molekül yapısının yüksek ısı, güçlü asit veya alkaliler gibi etmenlerden dolayı bozulması demektir. Denatüre olmuş yani doğal yapısını kaybetmiş proteinlerin biyolojik değeri denatüre olmayan proteinlerden daha düşüktür. Promina™ teknolojisiyle whey ve kazein kaynaklı protein hammaddeleri düşük ısıda, asit ve alkali kullanılmadan saflaştırılır, böylece proteinin biyolojik değeri tamamen korunur.

dediğime geldin di mi :D

tek sorum şu şimdiye kadar su ile bile böyle mükemmel tad yakaladığın oldu mu

unutmadan gecede içmeni tavsiye ederim. Tribu ile al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 29 Eylül 2013; 1:35:19 >

• Multivitaminlerden Solgar harici önereceğim tek marka OLIMP , annem üzerinde denedim.

OLIMP + Abdi ibrahim in CoQ-10 ile kombine ettik.

Hem daha dinç hem saçlarda dökülme kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Multivitaminlerden Solgar harici önereceğim tek marka OLIMP , annem üzerinde denedim.

OLIMP + Abdi ibrahim in CoQ-10 ile kombine ettik.

Hem daha dinç hem saçlarda dökülme kesildi.

sanalpazarda 10tl hediye vardı, denemek için olimp siparişi verdim,
    "Gün içinde 1 kapsül vitamin ( beyaz kapsül ), 1 kapsülde mineral ( Mavi kapsül ) alınız." yazıyor, 60 kapsül 1 ayda biter, 45 tl, fiyatı biraz daha uygun olabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

bsn syntha 6 bitti ve antrenman harici için syntrax matrix 2.0 ı kullanmaya başladım,çilolata aromalı, tadı bisküvi gibi, baymıyor, sütle içme de yanında yatkarışımı çok iyi ,topaklanma yok,birkaç sallamada hazır

Promina™ ultrafiltrasyon teknolojisi ile üretilmiş, yüksek oranda BCAA ve Glutamine içeren uzun salınımlı protein tozu...

1 ölçek 32gr
    Her bir porsiyonda;
    Denatüre edilmeden işlenen 23 gr whey protein, miselar kazein ve yumurta proteini
    5,1 gr yüksek BCAA miktarı
    Toplam 4,3 gr Glutamine ve glutamine öncüleri
    Syntrax’ın lezzet uzmanlığı sayesinde her seferinde keyifle tüketeceğiniz nefis milk shake tatları...

Uzun Salınımlı Protein Formülü Whey Proteini, miselar kazein ve yumurta proteinin mükemmel karışımı.

Uzun süren amino asit salınımıyla gün ve gece boyunca protein ihtiyacınızın karşılanmasına destek olur.

Proteini denature etmeden işleyen patentli Promina™ ultrafiltrasyon teknolojisi sayesinde maksimum biyolojik yararlanım...

Denatürasyon, proteinlerin molekül yapısının yüksek ısı, güçlü asit veya alkaliler gibi etmenlerden dolayı bozulması demektir. Denatüre olmuş yani doğal yapısını kaybetmiş proteinlerin biyolojik değeri denatüre olmayan proteinlerden daha düşüktür. Promina™ teknolojisiyle whey ve kazein kaynaklı protein hammaddeleri düşük ısıda, asit ve alkali kullanılmadan saflaştırılır, böylece proteinin biyolojik değeri tamamen korunur.

dediğime geldin di mi :D

tek sorum şu şimdiye kadar su ile bile böyle mükemmel tad yakaladığın oldu mu

unutmadan gecede içmeni tavsiye ederim. Tribu ile al.

ne zaman ne dedin hatırlamıyorum ancak syntrax tat konusunda çok iyi,
    bsn syntha 6 da iyi ve tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum, mevcut gaspari elite myofusionu denedikten sonra artık kompleks protein olarak uzun süre aynı marka kullanacağım

• ürün her türlü hakkını verdiğini gördüm , daha uyguna alınabiliyor.
  • quote:

gayet iyi bir şekilde kilo vermeye devam ediyorum ve l-carnitine kullanmaya da başladım,protein olarak whey protein kullanıyorum ve kutu bittikten sonra gainer almayı planlıyorum.
    yağlandırmadan kas gelişimi sağlayan içinde bcaa,glutamin,vitamin ne varsa barındıran tavsiye edebileceğiniz bir gainer var mı?

bişey sorucam l carnitine tam olarak ne ışe yarıyor ? (yeniyim)
  • forumda çok tartışıldı ve bir işe yaramadığı kararına varıldı

özetle besinlerle alınan yağlarda bulunan uzun zincirli yağ asitlerinin metabolizmada enerji santrali olarak görev yapan mitokondrilere taşınıp, enerjiye dönüştürülmesi için gerekli olan bir aminoasit.... yağların enerjiye dönüşümünü hızlandırdığı iddia ediliyor
  • L-carnitin in bir işe yaramadığına inanmıyorum. Bence bir faydasını görmeyenler oturduğu yerden bunu alıp kilo veremeyenler. 1 yılda 45 kilo verirken sürekli olarak l-carnitin kullandım. Ama tabi ki sadece carnitin içip yan gelip yatmadım. Haftada 4 gün güzel bir antrenman programım (3 4 haftada bir değiştirirdim kardiyo+ağırlık vs) ve dengeli bir beslenme programım vardı. Diyet değil DENGELİ beslenme. Sonuç olarak 1 yılda 45 kilo verdim. Tabi hiç l-carnitin içmeseydim yine de o kadar kilo verir miydim bilmiyorum.
  • L-Carnitine üzerinde en fazla tartışma yaşanan maddelerden biri. Hakkında yaklaşık 18,000 tane bilimsel çalışma yapılmış. Yağ oksidasyonu ve enerji artışı dışında diğer bazı vücut fonksiyonlarında önemi tartışılmaz. Fakat yapılan araştırmalar ortalama bir bireyin günlük ihtiyacını karşılayacak kadar L-Carnitine üretebilecek Lysine ve Methionine amino asitlerini normal bir beslenme ile alabileceğini gösteriyor. Sonrasında L-Carnitine karaciğer ve böbrekler tarafından üretilerek vücuda veriliyor.

Eğer bir şekilde ihtiyacınız olacak kadar L-Carnitine üretemiyorsanız, ki bu imkansıza yakın bir şey, dışarıdan alınacak LC'nin faydası oluyor. Belki vejeteryan olup et ve et ürünlerini (yumurta, süt, yoğurt, peynir vb.) ağzına sürmeyen bireyler için faydalı olabilir ama onun dışında ilave LC daha fazla yağ yaktırmıyor.

• L-Carnitine yerine zma kullanın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

L-Carnitine yerine zma kullanın bence

cla demek istemiş olabilir misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

L-Carnitine yerine zma kullanın bence

cla demek istemiş olabilir misin

yaglanmanın ve yag yakımının testesteronla alakalı oldugunu düşünüyorum
    obez birey testesteron seviyesini artırıp antreman yapmalı

l-carnite kullanacaklarına 1-2 ay zma kullanabilirler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.