|
Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1712. sayfa)
-
-
300 tl olanda katılım sınırlı sayıda o yüzdendir. İstersen aciliyetin yoksa iptal edip haftaya Salı alabilirsin. Kod ile zaten 2 li paket var 1416 tl geliyor birde 300+200 iade edince 916 tl gelir. -
Kampamyaya katila bastin mi hocam %50 için -
Hocam eğer buram buram aroma olsun demiyorsanız Yeşilmarka ürünlerine bakabilirsiniz. Kimyasal tatlandırıcı içermiyor, tatlandırıcı olarak şeker otu var ve oranı çok az, tadı az şekerli. Ben ananas, çikolata ve muzlu aldım. Ananaslı olan en iyisi bence. Diğerlerinden whey tadı daha baskın geliyor, ananaslı olan tam ideal benim için. 7 Kasım'dan beri kullanıyorum, diğer whey'ler 5-10 kullanımdan sonra beni mutlaka bayar, mide bulantısı yapardı ama Yeşilmarka henüz baymadı. Ayrıca normalde shaker'da fazlaca köpürüyor (1 dakika beklemek yeterli, tüm köpük gidiyor). 200 mL suda bile shaker ağzına kadar köpürürken X marka whey'den sadece 1/5 ölçek whey atınca köpürme yarı yarıya azalıyor (muhtemelen piyasadaki whey'lerin %95'inde de olan silikon dioksit kaynaklı). O yüzden bu tarz ürünlerin zamanla daha popülerleşmesini umuyorum. Daha temiz içerikli bir whey yapmak sanıldığı kadar imkansız değil, şeker otu ve doğal özdeş aromalar maliyeti artırdığı için ve ticari kaygılar sebebiyle pek yanaşmıyor firmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearless coward -- 20 Kasım 2024; 12:24:56 >
-
Daha önceden farklı urunlerını kullandığım temiz içerikli bir marka. Protein tozu araştırırken de denk geldi sizlere danışacaktım konuyu çok işgal etmeyeyim dedim. Ham madde konusunda çok iddialılar kendileri üretiyormuş toptan satışını da yapıyorlarmış farklı markalara. Özellikle aromasız versiyonun içinde yalnızca protein var. 100 gramda 79 gram protein ve bitkisel kaynaklı da değil ham madde. Yani kağıt üzeride başarılı ama son kullanıcı yorumları nasıl acaba kullanan var mı aranızda Yeşil Marka yı -
Ben bu kasım indirimlerinde ilk kez aldım, eskiden ham maddesi her yere yapışan, suyla karışmayan bir yapıdaymış, almadan önce forumdaki eski mesajları da okudum ama bana gelen ürün hardline tarzı, kum gibi olan yapıda ve çok iyi karışıyor. Demek ki hammadde değişmiş ama hala kendi mi üretiyor orasını bilmiyorum. Aromasız versiyonu yerine ananas alabilirsiniz, aromasız ekşi peynir gibi bir tat verecektir, içerim derseniz siz bilirsiniz yine. Muzlu olanın paketi açınca güzel bir muz kokusu geliyor ama tadı pek gelmiyor. Çikolatalı da benzer şekilde, içine 1 tatlı kaşığı kakao atıyorum, çok daha iyi oluyor. Tariflerde felan kullanacaksanız aromasız daha iyi olabilir, hem kıvam verir hem de her türlü ürüne gider.
-
Hocam geçen sene 4 büyük kutu kadar aldım, alma amacım annemle babam günlük protein ihtiyacını karşılasındı. Tat olarak pek lezzetli değil, karışma oranı eh işte, ürün formu bir hardline ve ya bigjoy değil. Toz şekerden ziyade filtrasyonu orta derece olan un gibi bir şey diyebilirim. Açıkcası bir daha almayı düşünmedim. Eskiden olduğu gibi şimdide HardLine Base, Bigjoy ve daha yeni verdiğim Commander wheyle devam ediyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: siyahlee97
Bu kadar kahveyle kafeinle iyi yaşamışsınız hocam senelerdir antrenman öncesi 1 kapsül kafein hapı atar antrenmana giderim.200mg kafein var yetiyor.Kafeinsiz yaşayamıyorum hocam bende, o yüzden hayattayım
-
Ürün formu değişmiş hocam, ürün ilk geldiğinde resim olarak da atmıştım, bir mesaj yukarıda da yazdım ama gözden kaçırdınız sanırım.
-
İyzico 200 lira deri ödeme yapmıyor mu hpcam nasıl. 766 liraya geldi anlamadım
-
3 farklı kampanya hocam. Sali gunune özel olan kampanya + gıda kampanyası + ilk alışveriş kampanyası toplam 650tl iade iyzico.comHoş geldin! iyzico ile Öde, 150 TL Kazan! - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/sana-ozel-750tl-ye-150-tliyzico.comŞimdi Olay iyzico! yiyecek & içecek - iyzicohttps://www.iyzico.com/kendim-icin/simdi-olay-iyzico/yiyecek-icecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 20 Kasım 2024; 17:57:19 >
-
Bastım hocam hemen hemen hepsine salı gününe özel bir kampanya gözükmüyordu bende ama -
Hocam haftaya da alırım bitmezse 1300 liraya bile çok avantajlı -
Mysupplement'in tadı kötüymüş ya, harbiden kimyasal bir çikolata tadı var, bundan önce supplementler.com muzlu içiyordum o çok iyiymiş bunun yanında, ama fiyatı olarak çok daha fazlaydı 2kg 1800'e almıştım.
en azından ucuza aldık, hızlı bitsin diye artık 2şer 2şer içeriz
-
Bir ara Nutrend'de kampanya vardı bitti mi o
-
İyzico Salı kampanyası için dün. müşteri hizmetleri ile görüştüm (habire mail geliyor, salıları %50 diye) "kampanya kişi sayısına ulaştığı için yeni üye kaydı alınmıyormuş." bilginize.
-
Bitti hocam , 2 gün falan sürdü zaten -
Commander magma thermo için kartın dönmesini bekliyordum. Biraz önce defactodan 2 adet 955TLye aldım. Appozel15 çalıştı.
-
Xpro Nutiriton Whey Concentrate Bisküvi, 2310gr amazonXpro Nutiriton Whey Concentrate Bisküvi, 2310grhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BR9W4GPD?ref=cm_sw_r_apan_dp_RZ4MC5PCCN4PNRG7P4EM&ref_=cm_sw_r_apan_dp_RZ4MC5PCCN4PNRG7P4EM&social_share=cm_sw_r_apan_dp_RZ4MC5PCCN4PNRG7P4EM&language=tr-TR
Nasıldır birde wpc kaç bu
-
Xpro Wpc80 kullanıyor, çikolata aroması hariç diğerlerinde %80 veriyordu sanırım. Güzel ürün ama fiyat pek indirimli değil gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X