Şimdi Ara

Besin Takviyesi Fırsatları Ve Sohbetleri (1709. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
34.261
Cevap
700
Favori
2.399.787
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17071708170917101711
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2 li avantaj paketinin olduğunu unuttum acele ile 2 tane tek ürün aldim iptalde edemedim yeni hesap ilk alisverisiydi  

• drjeykll D kullanıcısına yanıt
    Yüklemenize gerek yok alışveriş yaparken direk kart bilgilerini girerek ödeyebilirsiniz
  • Bu ürünü kullananlar vardı sanırım iyzico bu mağazada da geçiyor görünüyor. 

https://www.narecza.com/
    Nutraxin Artroflex 90 Tablet | Nar Ecza
    https://www.narecza.com/nutraxin-artroflex-90-tablet
  • Pyhtontoncu P kullanıcısına yanıt

hocam bilmediğim için soruyorum içeriğinde kreatin olunca ne oluyor?fiyattan dolayı maliyet düşürmek için yapılmış olabilir mi?bende ilk defa pre wo aldım denemek için

• YUVARLAĞIMTIRAK Y kullanıcısına yanıt
    Tam tersi creatine maliyeti arttirir. Yurtdisinda bir cok preworkoutda creatine kullaniliyor ancak bazi kisiler kreatine kullanmayi tercih etmedigi icin uzak durabiliyor.
    Antrenman öncesi kreatin alımının antremana etkisi üzerine araştırmalar vardı araştırıp detayları öğrenebilirsiniz.
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Sanalkart oluşturarak her yerde harcayabiliyoruz
  • Hep whey olmaz. Iyzico ile yarı fiyatına aldığım işe yarar ürün paylaşayım 😄

dex supports lasting energy
    Knee Sleeve, Fitness Spor Dizlik, Antrenman Dizliği 2'Li Paket - Dex Supports Lasting Energy
    https://dexsupports.com/urun/knee-sleeve-fitness-spor-dizlik-antrenman-dizligi-2li-paket/?attribute_pa_size=xl

• bigjoy gainer 50 şase 1054 tl

bigjoy protein 72 servis 1500 tl

commander protein 30 servis 450-500-550 tl

commander pre work 25 servis 260 tl(ilk defa kullanıyorum denemek için aldım)

mysupplement kreatine 500 gr 350 tl

yıllık stok yaptım,geçen senelerde torq nutrition vs kampanya olurdu bu sene yapmadılar. Çok indirim olmadığı sürece artık almam

• Breeking B kullanıcısına yanıt

Hocam tamam karb ile alırsın etkisini bir miktar artırırsın sonuç minimal, majör bir elde tutulur veri yok. Verilerin en yüksek doğruluğu kreatinin depo oranlarıyla alakalı, bu durum zaten tamam. Lakin bu kadar minimal bir kreatin içeriği ile tam olarak ne amaçlanmak isteniyor, o makalelerde yüksek şeker oranıyla ölçümlemesi var burada o da yok.

Zaten L-cit oranının 1 gr ile kısıtlı kalması zaten çok büyük bir sıkıntı pre-w ler için.

En mantıklısı L-Cit malate 5gr, kafein 2 gr, beta a 3 gr. Bunları ayrı ayrı alıp karıştırsak bile şuan çok çok yeterli. Ama 1576 Mg kreatin o iş komik hocam

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

hocam ilk defa 3-4 ay önce kreatin kullanmaya başladım(her zaman sıvı tüketimine dikkat ediyorum,kan değerlerine baktırıyorum vs) etkisi bence iyi..Saç dökülmesi artar dediler öyle bir etkide yapmadı(genetik olarak saçlar dökülüyordü bende)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YUVARLAĞIMTIRAK -- 19 Kasım 2024; 14:59:24 >

Hocam, ben bu tarz şeyleri içerik şişirmesi olarak görüyorum. 3 Temel madde ile çok efektif pre-w mümkün. Yeterki kafeine karşı toleransınız normal düzeyde olsun. Sonuç itibariyle antrenman için güzel bir enerji ve plasebo etkisi. Beni yoldan çıkarten geçen big .j zma alırken kutuda gelen Pre-w aroması oldu. Soğuk soğuk içerken baya hoşuma gitti, satın aldım mı ama yok, onun yerine 2 tane daha po aldım geçtim

hocam hangi 3 temel madde ? ben ihtiyaç duymuyorum merak ettiğim için ilk defa aldım

2 gr kafein naptın hocam öldürcen mi bizi🤣
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Bende bugün commander pre + protein aldım. 200- 300 ve 150 lira total 650 lira cashback aldım. Gelen hediye paraları amazon da harcadım bir problem olmadı. Anlaşmalı firmalar arasında amazon yok halbuki.

• rayzing R kullanıcısına yanıt

öyleymiş hocam ben sadece anlaşmalı yer zannediyordum.

Ahahahah hocam o benim için, benim lanetim gibi bir şey bu kahve bağımlılığı, neyse neyse bırakacağım az kaldı  

Kafein, cit malate, beta alanine. Hocam bunlar kan basıncı üzerinde etkililer, yukarıdaki doz benim kendi oranım yani yatırım tavisyesi değildir. Sizin bir sağlık sorununuz varsa mutlaka hekiminize danışın (tansiyon, kalp, ameliyat geçmişi varsa ve ya antidepresan kullanıyorsanız)

• Geçen hafta aldım 200 artı 300 kazandım . Bu haftada aynı kombo oluyor mu
    2000 mg kafein top eder adamı benim diyen adam kaldıramaz şaka oran değil.

5 Parol içip ölen çocuğa dönersin dikkat et bende kal lazımsın bana
  • 
Sayfa: önceki 17071708170917101711
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.