Ne diyorsunuz bu konuya. Diyelim adam başkan oldu net olarak batar mıyız? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Besim Tibuk yönetse cidden batar mıyız?

-
-
Ne batması lan asgari ücretli emekçinin bile refahı artar
Ha asgari ücret alıp 2 3 çocuk yapanlar yada memurların refahı düşebilir o ayrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avantadan geçinenler batar ama emek verenler emeğinin karşılığını alır. Besim Tibuk modeli avantacı Türk halkına uymaz zaten uyacak olsaydı yüzde yarım oy almazdı LDP. Bu ülkede sadece siyaset sorunu yok en az siyaset sorunu kadar halk sorunu var. Halk böyle cahil ve avantacı olmasaydı yöneticiler de böyle olmazdı. Hak ettiğini buluyor yani halk.
Bizim yapabileceğimiz en iyi şey çok çalışıp yabancı dil öğrenip insan hayatına ve insan haklarına değer verilen bir ülkeye yerleşmektir. Bu ülke bu şekilde devam ederse batmaya ve yerlerde sürünmeye mahkumdur. Bu dünyaya bir kere geliyoruz iyi bir ülkede yaşamak bizim de hakkımız.
Bu gerçekleri her an kendimize hatırlatıp motivasyonumuzu diri tutup çabalamaya devam etmeliyiz. Özeleştiri yapacak olursam ben bu konuda başarısızım maalesef :(
-
Besim Tibuk hiç benlik değil muhafazakar siyasal İslamcı davranışları seziyorum onda onun yerine Cem Toker cumhurbaşkanı olsa mükemmel olur 100 kat daha iyi olur
-
Öğrenimi paralı yapar.
-
Üniversitelerin paralı olması lazım zaten?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden?
-
vergilerinle eğitim almaya değil karıdan karıya zıplamaya giden zibidilerin eğitim masrafını ödemeyi çok mu seviyorsun?
-
Yoo neden seveyim? Herkes ilkokuldan itibaren kendi çocuklarının masrafını karşılasın o zaman. Başkalarının çocuklarına öğretmenlerine, okullarına ödeme yapmayı da sevmiyorum.
Ayrıca üslubunuz sizi eleştirdiklerinizden daha üstün bir konumda göstermiyor. Buna ne demeli?
-
Cem toker yanılmıyorsam bütün okulların özel olmasını, parası yetmeyeninkini devlet karşılasın demişti.
Bu daha çok vergi alınmasına neden olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 25 Aralık 2021; 18:40:14 > -
Aslında ben konunun temel mantığını sorguluyordum. Konuları kök nedenlere göre çözmek daha doğrudur. Yoksa o öyle bu böyle der ve yönetim de işine gelen şekilde uygulama getirerek sonuçlandırır bu ayrı konu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X