Şimdi Ara

Beşiktaştan Galatasaray'a Süpriz teklif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sarı-kırmızılıların göndermek için her yolu denediği Dany'ye Beşiktaş talip oldu...

Beşiktaştan Galatasaray'a Süpriz teklif

Dany’nin menajeri Güde Fazıl Özdemir’in Antalya kampında Ünal Aysal’a ilettiği bilgiye göre, Kamerunlu oyuncu da 6 aylığına Beşiktaş’a gitmeye sıcak bakıyor. Dany’nin İstanbul dışında oynamak istememesi de bu transferin gerçekleşme ihtimalini daha da güçlendiriyor.

Aysal teklife “Eğer şartlarda anlaşırsak neden olmasın?” karşılığını verdi. Stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Beşiktaş, M.Cityli Lescott’un peşindeydi.

KAYNAK

Keşke alsalar :D

• Hani bi söz vardır : '' İstenmediğim yerde durmam '' . Futbolcular karaktersizlikleri ile şu sözü geçersiz kılıyorlar .
  • belki dünyanın en hızlı stoperlerinden biri,hatta bazen kusursuz oynuyor, ama kendine aşırı güveni mahvediyor bazen..
  • Sanmıyorum doğru olduğunu.Bize daha sert adam lazım Sivok'un yanına ki adaylar Lescott,Heitinga ve Kaboul'dü.Bu 3 adayın hiçbirisine benzer tarzda değil Dany.
  • Gitsin iyi olur onun için.
  • Trabzon'a gitsin Bamba ile iyi ikili olurlar.
  • galatasaray eboue sığırının yerine sağ bekte kullansa şu adamı çok iyi olacak...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fenerbahçe de şok transfer
    5 yıl önce açıldı
    BEŞİKTAŞ 100.YIL FORMASI
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gökhan'ın sezon sonu peşini bıraksınlar yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen gün Dany bir Anadolu takımına kiralık verildi diye biliyorum.
  • Alsınlar yanında Riera verelim olmadı Amrabat
  • 'Şimdi onlar düşünsün.' diyebilsek keşke..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karabüke ne oldu kulüpler anlaştı oyuncu mu istememiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Karabüke ne oldu kulüpler anlaştı oyuncu mu istememiş?

Bugün Karabük'ün bilmem necisi açıklama yapmış. Anlaştık, oyuncunu kulübüyle kendi pürüzleri var diye. Kısacası bana yılan haber gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Taarin

Sanmıyorum doğru olduğunu.Bize daha sert adam lazım Sivok'un yanına ki adaylar Lescott,Heitinga ve Kaboul'dü.Bu 3 adayın hiçbirisine benzer tarzda değil Dany.

hala sivokun yanına adam arıyorsunuz bilmiyorsunuz ki sorun sivok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

belki dünyanın en hızlı stoperlerinden biri,hatta bazen kusursuz oynuyor, ama kendine aşırı güveni mahvediyor bazen..

bir futbolcu oyunu görecek. selçuğun arkasında aç kurt gibi emre beklerken sen selçuğa o pası atarsan golü yersin. yani büyük takımlar için en önemli şey olan oyun bilgisi olmadı mı diğer özellikler bir işe yaramıyor maalesef
  • quote:

Sanmıyorum doğru olduğunu.Bize daha sert adam lazım Sivok'un yanına ki adaylar Lescott,Heitinga ve Kaboul'dü.Bu 3 adayın hiçbirisine benzer tarzda değil Dany.

Biri Ronaldo ve Dany videosunu koysun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: antalya7

quote:

hala sivokun yanına adam arıyorsunuz bilmiyorsunuz ki sorun sivok.

5 senedir hemde
  • Ronaldinho'ya niyet, Dany'ye kısmet.
  • bence alın iyi adam. Tam beşiktaşa göre.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.