Şimdi Ara

BEŞİKTAŞLI ARKADAŞLAR BUYURUN KONUYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu spor kulübü başkanının Fenerbahçe düşmemeli fikrini savunduğu ortada ve biz bu konudan rahatsızız kulüb olarak.sonuçta yasadışı bir olay var fakat geçiştirilmek isteniyor.Özellikle Sayın Demirören bu konuda destekçi.Sizin fikriniz nedir?Çarşının fikrini almak istiyorum bu konuda başkanınız gibi mi düşünüyorsunuz yoksa farklı bir düşünceniz var mı?

• BEŞİKTAŞ başkanı olarak menfaatlerini düşünebilir kulübün. Çarşı ne yer ne içer forumlarında vardır zaten oradan bakabilirsiniz. 40 yıllık BEŞİKTAŞLI olarak benim düşüncem menfaatlerini değil BEŞİKTAŞ olarak kalmasını isterim. Benim aşkım başkasını sevdikten sonra ne yapayım öyle aşkı?
  • bizim tavrımız bu olaylar çıktığından beri belli. yasalar ne diyorsa odur. şike pisliğine bulaşan cezasını çeker, temizlenip tekrar lige döner. beşiktaş işin içindeyse elbette üzülürüz. hatta düşmesini ismiyor olabiliriz ama hile hurdaya karışan cezasını çekecek arkadaş.

madem ortada bi temizlik var. halının altına süpürmemek lazım, toptan bi temizlik yapalım. hergün öleceğime, bir gün ölürüm sonra kafam rahat olur.
  • hocam bizi başkalarıyla karıştırma..biz taraftar olarak;
    "gidin aklanın da gelin" dedik..diğerleri gibi şikeci başkanlarının t-shirlerini bastırıp peşinden gitmedik..
    bu şekilde bir kupa istemeyip sembolik olarak da kupayı verdik..
    diğerleri gibi işi yokuşa sürmüyoruz, türkiyeyi kaosa sürmeye çalışmıyoruz.. biz metris'e yürüme şaklabanlıkları da yapmadık..adam gibi hukuk sürecini bekliyoruz.
  • ben sadece tavrınızı merak etmiştim.Teşekkürler
  • bunu da bir kulüp başkanından beklemek insafsızlık olur. Nasıl futbolcular kendilerini yere atıyor elle gol atıyorlar yöneticiler her verilen cezayı tahkime götürüyorlar ise bu da o kişinin doğal davranışıdır. Yönetmelikler saçmadır şike davaları ceza mahkemelerinde sonuçlamaz ama çıkmış ise çıkmıştır. sene ortasında vazgeçtik galibiyet 2 puan olsun gibi saçma birşeydir. Tıpkı 30lu senelerde 8EŞİKTAŞın çalınan şampiyonluğu gibi. Düşen düşer. Seneye alırsın yeni baştan yaparsın kanunlarını. Mahkemelerden alırsın futbolda yargılarsın şikeyi. Ya da atıyorum şike yi serbest yaparsın zaten futbolun gidişatı o yönde. Parası gücü olan daha da güçleniyor. Teşvik priminin yasal hatta ahlaklı olduğu günleri de gördük. Yakında dopingler adam kaçırmalar hülle transferler de başlar ise şaşırmayın. Schuster 60lı yılların futbolu demişti. Bence futbolu yönetenlerin kafaları da o yıllarda kaldı.

• Kendi adıma bizim başkanın bu hareketlerine şaşırmıyorum, bizi hep rezil etti zaten. Bu süreçte beklediğim çıkışları Gs yönetimi yaptı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir dönem iyi yönetilmediği gibi , bu süreçde kötü yönetidi nokta

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Hiçbir dönem iyi yönetilmediği gibi , bu süreçde kötü yönetidi nokta

heheh ilk defa bi yönetici konuma mesaj yazdı
  • bence olay sadece fenerin düşmesi ile doğacak maddi kayıp değil , hepsinin az bucuk foyaları ortaya çıkar diye korkuyolar yazık türk futblunu yöneten inslar bunlar işte
  • BJK taraftarına böyle bir başkan yakışmıyor.Beşiktaşın şike yaptığını düşünmüyorum ama bu adam böyle sürekli açıklamalar yapıyorsa var birşeyler gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bence olay sadece fenerin düşmesi ile doğacak maddi kayıp değil , hepsinin az bucuk foyaları ortaya çıkar diye korkuyolar yazık türk futblunu yöneten inslar bunlar işte

emin ol galatasarayında vardır işleri ama olay feneri bitirmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

bence olay sadece fenerin düşmesi ile doğacak maddi kayıp değil , hepsinin az bucuk foyaları ortaya çıkar diye korkuyolar yazık türk futblunu yöneten inslar bunlar işte

emin ol galatasarayında vardır işleri ama olay feneri bitirmek

tabikide ama bizim yönetim bunları göze aldı bak geçmişe doğru nasıl üstümüze geliyolar bir duruş ortaya koymak önemli yoksa bu kara leke hep kalacak türk futbolu üstünde

• Hâlâ daha yargilanmadik bize şikeci diyen var.Rezillik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Hâlâ daha yargilanmadik bize şikeci diyen var.Rezillik

bu açıklamalar çok saçma geliyo bana yargı devam ediyo şikeci değiliz kardeşim sizin şike yaptıgınızı 10 yasındaki velet bile biliyor sizin yaptıgınız kaçmak başka bişe deği
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Hâlâ daha yargilanmadik bize şikeci diyen var.Rezillik

bu açıklamalar çok saçma geliyo bana yargı devam ediyo şikeci değiliz kardeşim sizin şike yaptıgınızı 10 yasındaki velet bile biliyor sizin yaptıgınız kaçmak başka bişe deği

Tamam
  • herkesın derdi para,gördük ki klüp başkanları doğruluğu ve adaleti istemiyor,para istiyor
    herkesin derdi para,yokse fenermiş bjk imiş,bunların derdiyle biz taraftar uğraşıyoruz
    fener yönetimi sürekli adam satıyor,hepsi de zengin adamların,git bir futbolcunun %60 hissesini al,seneye geri klübe satarsın
    lugaono 3.5 milyon euroya gidecek adam mıydı, fenerde diyelim 10 yabancı var, her yönetici bir futbolcunun bonservisinin bir kısmını alsa,olur biter,taraftar elinde yok,avcunda yok,klübe para veriyor,trilyoner yöneticilerin cebinde akrep var
  • Demiröreni ayakta tutan unsur paradır. Futbol ne kadar parasal bir oyun olursa demirören okadar iyi bir yönetici olur.
    Şike travması türk futbolundaki para unsurunu ne kadar aza indirirse Demirörende o kadar çabuk koltuğunu terkedecektir.
  • Herkesi anladımda ilhan cavcav'a şaşıyorum ya 90 yaşına gelmiş hala nelerin peşinde bari sol yıllarında iyi olarak hatırlanmayı seçseydin be adam yazık valla üç kuruş için neler yapıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.