Şahsen ben umbro'nun çıkardıgı forma modellerinden hiç memnun degilim bir gecede çizilmiş gibi ADİDAS, NİKE, Reebok, PUMA, UMBRO, JOMA, LOTTO, Ben oyumu NIKE'tan yana kullanıyorum...
O topikte bende yazdım ,benim söyledigim reklam degil ürün sponsorü
PUMA ve ADIDAS
en çok puma yakışır ya da Rbk
Kesinlikle nike---> ama şunuda belirtmeden geçemicem bu seneki formalar son yıllardaki en iyi formalar.Ben genel olarak ürünleri ele aldığımda nike markasını tercih ediyorum!!
Ya Adidas da olmasın Fenerbahçe ve Galatasaray'ın giydikleri formalara benzer forma giymek içime sinmez benim bu yüzden Adidas olacağına Umbro olsun daha iyi benim için.
Formaların dizaynı için eleştiriyorsanız birşey demem ama kumaş kalitesi için eleştiriyorsanız saçma çünkü kumaş kalitesini klüp seçer klüp umbroya istese 1. sınıf kumaştan forma yap dese umbro da yapar (bkz Chelsea 2005 formaları ya da İngiltere Milli Takım) Ama fiyat da Türkiye şartlarında kabaracağı için 120 ytl gibi fiyatlarda forma alımı az olacağı için 79 ytl lik 2. sınıf kumaş formalar kullanılıyor.
Saydıkların arasından da PUMA'yı tek geçerim.
Şunun Düz Grisini düşünün lütfen ya
Puma ve Nike.
darkdarkprince benim eleştirim modelede kumaşada o senin dedigin yurt dışında olur UMBRO,nun işi yokta bjk forma yaptıgınımı düşünüyorsun formayı burda bir türk firması yapıyor yerlerinede gittim düşün diger iki klubede orda forma yapılıyor Ben kendim gördüm ama benim sorum o degil nike ta olsa pumada olsa aynı yerden çıkıcak emin olabilirsin,,,
bu formalar güzel bence adidas kalite yapıyor, şu siyah forma Beşiktaş forması olsa yok satar.
Bence Reebok çok güzel olurdu.
Adidas ve ya Nike. Ikisi de cok kalite formalar yapiyor. Ama bu senenin formalari Umbronun bize yaptigi en iyi formalar.
Renk konusunda hatam yok da logoyu güzel yapıştıramadım
Almanlar iyidir adidas daha klasik daha güzeldir bence
Umbro iyidir. Önünde Cola Turka reklamı olmasa alacağım ama alamıyorum.
Şöyle birşey denedim
Bu çalışma güzel olmuş bide parlak oldunmu tadından yenmez En iyi forma dizaynı şu an darkdarkprince unicef formasına ait, devamlarını bekliyorum arkadaşlar oylucaz Kim bilir ordanda klübe göndeririz...
adidas fb gs nike'ya ts için üretiyor bence bizimki reebok veya diadora olabilir.