Şimdi Ara

Beşiktaşımız Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu İle İlgileniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyaspor Kulübü Başkanı Hasan Akıncıoğlu, futbolcuları Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu için Beşiktaş Kulübü ile görüştüklerini HABER903'e açıkladı.

Akıncıoğlu, HABER1903'e yaptığı açıklamada;

Beşiktaş Kulübü'nün Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu ile ilgilendiğini dile getiren Akıncıoğlu; "Şu anda yurt dışındayım. Musa Nizam'a bir çok kulüp talip olmuş durumda. Beşiktaş Kulübü de bunlardan bir tanesi. Yurt dışından yarın döneceğim ve Beşiktaş Kulübü ile bir görüşme gerçekleştireceğiz. Ömer Şişmanoğlu'nun da satın alma opsiyonu ile bizde bulunmaktadır. Dolayısıyla onunla ilgili tasarrufumuz şu anda söz konusu değil. Beşiktaş Kulübü'nün de Ömer ile ilgili girişimleri var ama kadromuzda tutmak istiyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Kendi yorumum...
    Açıkçası ben ikisininde kulübemize alternatif katacaklarını düşünüyorum. E malum, İsmail yok, Uğur gitti(Sezon sonu gönderilir). Hilbertin yaş aldı başını 30'a dayandı o da gider yakında. Musa-İsmail-Emre Özkan-Gökhan Süzen olarak 4 tane bekimiz olur. Bana yeter gibi geliyor. Sene sonu batu da gönderilir ömer şişmanoğlu daha iyi zaten batudan. Almeida da 30'u almak üzere 1 senesi var. Bana göre 30 yaşını dolduran herkes yollanmalı. Bu doğrultuda bu transferler bana doğru geliyor.

• Ömer şişmanoğlu kesinlikle bonservisi ile birlikte alınmalı
  • Ikiside gelmesin , elin omer'I musa'si alternatif olucagina furkan yaman,hasan turk,muhammet demirci gibi oz evlatlarimiz alternatif olsun.bu saatten sonra yerli alinicaksa da eren derdiyok veya tunay gibiler icin girisimde bulunalim alamazsakta canlari sagolsun.takimdaki su havayi bozabilcek 2 tane sey var 1.guven kaybi 2.disardan gelen cop yerliler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ikiside gelmesin , elin omer'I musa'si alternatif olucagina furkan yaman,hasan turk,muhammet demirci gibi oz evlatlarimiz alternatif olsun.bu saatten sonra yerli alinicaksa da eren derdiyok veya tunay gibiler icin girisimde bulunalim alamazsakta canlari sagolsun.takimdaki su havayi bozabilcek 2 tane sey var 1.guven kaybi 2.disardan gelen cop yerliler.

Malesef her genç oyuncu necip gibi olamıyor.
    Belki erkan kaş o seviyeye çıkar. Ama ben hasan türkte kuvvetli sol ayağından başka bir özellik göremiyorum.
    Furkan Yaman için daha çok erken ama Muhammed konusunda katılıyorum.
    Ömer şişmanoğlu ve musa gelirse çöp olmaz ayrıca.
  • Hayırlı olsun ozaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

Ikiside gelmesin , elin omer'I musa'si alternatif olucagina furkan yaman,hasan turk,muhammet demirci gibi oz evlatlarimiz alternatif olsun.bu saatten sonra yerli alinicaksa da eren derdiyok veya tunay gibiler icin girisimde bulunalim alamazsakta canlari sagolsun.takimdaki su havayi bozabilcek 2 tane sey var 1.guven kaybi 2.disardan gelen cop yerliler.

dostum katılmıyorum. hasan türk, muhammed demirci ve furkan yaman'ın çok gelişmesi gerek. özellikle muhammed bir türlü bekleneni veremiyor. 1-2 senesi daha var. daha 17 yaşında. eğer bu sene oynatırsan harcamış olursun. pilot takım alıp orda oynatsak böyle oyuncuları daha iyi olur. ayrıca musa nizam ve ömer şişmanogluna çöp demişsin seneye yabancı sınırlaması 5e inecek sivok mu stoperde kalacak hala zannediyorsun?

• Bu kadar iddiali konustuguna gore heralde sivok'un seneye gideceginden kesinlikle eminsin ? Gitmezse napicaksin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cenk Tosun Gerekli miydi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sivok 30 yaşına geldi. genç stoper takviyesi yapılmalı. yabancı hakkı defanstan ve kaleciden yana kullanılmamalı bunu hep söylüyorum. sivok'u gönderip göndermemek hocaya ve yönetime kalmış.
  • ömer şişmanoğlu doğru bir seçim ama musa nizam kötü bir transfer olur demedi demeyin
  • İkisi de bizden uzak Allah'a yakın olsun. Ömer tam kazma, Musa ise yetersiz. Rıdvan'ı, Tanju'yu harcadık Musa'yı mı oynatacağız. Emrah Başsan deseler kabulüm ama Musa olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Tennant

Tam Beşiktaş'a göre transferler,ucuz anadolu topçuları.

• quote:

iltifat mı ettin hakaret mi çözemedim.
  • Musa Nizam o kadarda iyi değil oynayacak kadar hem zayıf hem yetersiz

Ömer Şişmanoğlu kayseride saç baş yoldurttu aşırı kazmaydı ama bu sene biraz daha iyi gibi bilemiyorum Musa yı istemem ama Ömer şimdi bu yoklukta alternatif olur özellikle Mustafanın olmaması ve Mehmet Akyüzünde yetersiz olması Almeida'dan sonra düşünülebilir Ömer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranzetta

sivok 30 yaşına geldi. genç stoper takviyesi yapılmalı. yabancı hakkı defanstan ve kaleciden yana kullanılmamalı bunu hep söylüyorum. sivok'u gönderip göndermemek hocaya ve yönetime kalmış.

30 yasindaysa nolmus ? tecrubeli,6 senedir bu takimda oynayan,kendi milli takiminda istisnasiz her mac banko olan ve bu ligin en pahali stoperini begenmeyecekseniz kimi begeniceksiniz.ki stoper mevkiside takviyeye en az ihtiyac duyulcak mevkimiz su an.bide sen bunun ustune takviye bekliyosun.hem genc,hem turk hem de yetenekli..daha cok beklersin kardes.hali hazirda bu tanima uyan ersan var neyine yetmiyo ? daha bunun toraman'i , atinc'i filan var..
  • Bir stoper için 30'una geldi diye gönderilsin mantığı bence çok yanlış. Tecrübe iyidir. Sivok da iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

quote:

Ulan ya akşam akşam iyi güldürdün

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium 

quote:

Beşiktaşımız Musa Nizam ve Ömer Şişmanoğlu İle İlgileniyor

• Alınacaksa bir tek Musa Nizam alınsın Ömer'e gerek yok.Musa'nın da o kadar çok forma şansı bulacağını düşünmüyorum.
  • Almeida'da Hilbert'de 28 (yazı ile yirmi sekiz) yaşında, ulan amma meraklısınız yaşı büyük göstermeye.3 sene daha oynar Hilbert sağda sen rahat ol.

Takım içindeki kimyaya uyum sağlayabilecek, özverili ve yetenekli her oyuncu değerlendirilebilir.Kibirli artist oyuncu bize uymaz, bu iki oyuncuyu bilmediğim için de yorum yapmam doğru olmaz.Ama alternatif oyuncu anlamında alınabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ranzetta

sivok 30 yaşına geldi. genç stoper takviyesi yapılmalı. yabancı hakkı defanstan ve kaleciden yana kullanılmamalı bunu hep söylüyorum. sivok'u gönderip göndermemek hocaya ve yönetime kalmış.

Bir başka saçmalık daha, fm oynamıyorsun burada, uyan.Sivok da 3 sene babalar gibi oynar her sezon da 7-8 golünü atar, savunmasını yapar.

Ayrıca Sivok da 29 yaşında.Ne bu herkese 30 yaş 30 yaş diyorsun

ulan sayı ile mi veriyorlar bunları anlamıyorum cidden, dönem dönem geliyor bir tane kendini alim sanan kendini bilmez fanatik
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.