Şimdi Ara

Beşiktaşıda Men Edecekler...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen haberde çıkmıştı, Fenerbahçenin durumu kadar Beşiktaşda şüpheli, 2 önemli kişi içerde olduğu için diye.. Savcının sadece Fenerbahçe ile bilgi verip diğerleri ile bilgi vermemesi saçma olur zaten... Şuan oynanan maçın bitmesi bekleniyormuş(bu kısım garip geldi)

ama garip gelmeyen ve haberin mantıklı gelmesinin nedeni Fenerbahçenin 3 önemli ismi içeride, beşiktaşın 2... onlarında işi zor...

he eğer başka men olmazsa tek dert Fenerbahçeymiş diye anlayacağız.......

• quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Geçen haberde çıkmıştı, Fenerbahçenin durumu kadar Beşiktaşda şüpheli, 2 önemli kişi içerde olduğu için diye.. Savcının sadece Fenerbahçe ile bilgi verip diğerleri ile bilgi vermemesi saçma olur zaten... Şuan oynanan maçın bitmesi bekleniyormuş(bu kısım garip geldi)

ama garip gelmeyen ve haberin mantıklı gelmesinin nedeni Fenerbahçenin 3 önemli ismi içeride, beşiktaşın 2... onlarında işi zor...

he eğer başka men olmazsa tek dert Fenerbahçeymiş diye anlayacağız.......

ne mantıklı ki bu süreçte savcının sadece fenerbahçe hakkında bilgi vermesi mantıksız olsun?

bana mantıklı tek bişey söylesene renktaşım kardeşim bende rahatlayayım :(
  • Adalet istiyoruz biz!!! Torpil istemiyoruz. Kayırılmak istemiyoruz. İsteyenin Allah belasını versin. Delikanlı gibi davranın canımı yiyin. Deyin ki şu an ortada kanıtlanmış bir suç yok o yüzden herkes suçsuzdur cl ye ve uefaya gidenler değişmeyecektir. Alnınızdan öperim. Deyin ki şu an da adı şikeyle anılan ve inceleme altında olan klüpleri avrupaya göndermeme kararı aldık. Alnınızdan öperim. Ama bana sadece Fenerbahçeyi göndermiyoruz demeyin söverim beddua ederim. Adalet istiyoruz biz!!!
  • Fenerin men edilmesi uefa nın geçmiş kriterlerine göre yanlış bir karar. Tff ye yaptırdılar onun için.Sonuç olarak beşiktaş a men gelmezse tff kararlarında çelişecek.Men gelirse yine haksızlık olacak.Herşey en başından beri yanlış yapıldı.Ve yanlış gidiyor.Uefa da sağolsun emsali görülmemiş kararlarını bizim(TR) üzerimizde denemeye devam ediyor.Ve hala bunları göz önüne almadan uefa şakşakçılığı yapılıyor.Keser döner sap döner gün gelir hesap döner o adil uefa nın ucu sizede dokunur.Uefa TR üzerindeki kararlarında resmen at oynatmaktadır ve sadece Fenerbahçe nin değil TÜRKİYE nin hazmedemeyeceği haksızlığa başvurmuştur.
    MAA hak vermek lazım onun yerinde kimse olmak istemez ama olabilecek en kötü yönetimi ortaya koyuyorlar.Verecekleri her karar zaten tartışılır olacak ama bu şekilde değil.
  • Benim ağırıma giden O UEFA görevlisi Delillere gizlilik var diye ulaşamadı, O Savcı neler sssöyledide bizi men ettiler, yani o Savcının sözleriyle CLye alınmadık... üzüntüm bu..............................................................................................
  • beşiktaş utanmaza kendi men olacak...maç 2-0, inş 3 dakikaya 1 gol daha yemezler..
  • quote:

beşiktaş utanmaza kendi men olacak...maç 2-0, inş 3 dakikaya 1 gol daha yemezler..

• yani yazık şu takımlara bırakacaz ya ortamı üzülüyorum gelen geçeni yendik hazırlık maçlarında şunların yenildikleri takıma bak
  • beşiktaş o yüzdenmi elenmeye çalışıyor acaba 2-0 mağlup
  • bırak men etmeyi eğer biz küme düşersek bunlarda peşimizden gelir işin acı tarafı hala bunun farkında değiller ve bizim mağduriyetimiz için göbek atıyorlar
  • quote:

beşiktaş utanmaza kendi men olacak...maç 2-0, inş 3 dakikaya 1 gol daha yemezler..

maç bittimi bilmiyorumda inşallah elenirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbeyy

quote:

maç bittimi bilmiyorumda inşallah elenirler.

evt bitti dünya klübü beşiktaş rusya 2.lig takımına yenildi 2-0 gerçekten çok şanslı takımmış bjk
  • çok üzüldüm yemin ederim.keşke ruslar votka yı biraz daha az çekseydide eleseydi şunları
  • Aziz Başkan biz düşersek 10 takım da düşer demişti. Ne oldu ona?
  • duserken baskasinida yaninda cekme davranisi bravo.

besiktas elense size ne faydasi vardi ? ben sahsen feneri avrupada tum kalbimle destekledim hep, yinede desteklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

duserken baskasinida yaninda cekme davranisi bravo.

besiktas elense size ne faydasi vardi ? ben sahsen feneri avrupada tum kalbimle destekledim hep, yinede desteklerim.

kardeş sen buraya nasıl yazabiliyorsun
  • quote:

quote:

burasi turkcell super lig forumu degil mi? herkes yazabiliyo iste.
  • quote:

quote:

quote:

öyleymiş ben bu konu fenerbahçe bölümünde diye hatırlıyordum.

diğer konuya gelirsek,artık 24.08.2011 tarihi itibariyla türk takımı diye bir kavram kalmadı.dolayısıyla sizin rakipler bizim dostumuz.rakiplerinize başarılar dilerim.üzgünüm

http://www.12numara.org/

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyleymiş ben bu konu fenerbahçe bölümünde diye hatırlıyordum.

diğer konuya gelirsek,artık 24.08.2011 tarihi itibariyla türk takımı diye bir kavram kalmadı.dolayısıyla sizin rakipler bizim dostumuz.rakiplerinize başarılar dilerim.üzgünüm

http://www.12numara.org/

ozgur irade bisey diyemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

yani yazık şu takımlara bırakacaz ya ortamı üzülüyorum gelen geçeni yendik hazırlık maçlarında şunların yenildikleri takıma bak

Doğru söylüyorsun valla az daha elenecektik, ama Allah'tan bir Young Boys ya da Paok faciası olmadı, turu geçtik

Konuya gelince, Hürriyet'te yayınlanan mektup belki bazı şeyleri açıklar size.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18582079.asp

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.