Arkadaşlar Beşiktaş'ımızın bütün tezahüratlarını burdan öğrenelim, paylaşalım, okuyalım.
NOT:Böyle bir topic var mı bulamadım sadece bir fikir...
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik. Geceleri uyumadan sabahlar ettik. Uçurumlara düşmeden tut elimizi. Sampiyon ol Beşiktaş'ım mesut et bizi.
Söz bizde beste beste bizde taklit yok bizde. Mevzuda takmiyoruz geri vitese Kadiköyde Samiyende Kral biziz BU ALEMDE
Siyah bizim Beyaz Bizim Forma Bizim San Bizim Siyah Bizim Beyaz Bizim Forma Bizim SAn Bizim Kara Kartalin Ugruna Kiydigimiz CAn Bizim Kara KArtalin ugruna Kiydigimiz Can bizim
Bu sene sampiyon gÖrelim sizi, Ölmeden mezara koymayin bizi Korkutmaz bizleri musalla tasi Ölümüne seviyoruz biz Besiktasi.
GUN DOGDU HEP UYANDIK STADLARA DAYANDIK BESiKTASIN UGRUNA DA BAYRAKLARA DONANDIK SEMTiMiZ ERKEK SEMTi ASIK EDER HERKESi UZERiMDE EKSiLMESiN BAYRAGIMIN GOLGESi iSTE BiZ KOTU GUNDE HEP OMUZ OMUZAYIZ OVUNMEK GiBi OLMASIN BiZ KARAKARTALLIYIZ
seni düsündüm dün aksam yine kafam güseldi içmisim yine birde kendimi düsündüm sora Ölesim geldi senin ugruna hani dolmabahçede yürürken hani fenerbahçeye ..arken hani biz pinarbasi çekerken ISTE ÖYLE BIRSEY ..............
Ne parada Nede pulda Hic gozum yok su dunyada Duysun alem boyle aski Seviyoruz BESiKTASI...
Neyleyim cebimdeki milyonlari Sen sampiyon olmayinca bazen sevinc bazen keder senin sevgin omre bedel...
Besiktas DiYEREK SANA YUZ BULDUK SiYAHIN YANINA BEYAZI KOYDUK YILLARDAN BERiDiR HEP SENiNLE OLDUK BESiKTAS SEN BiZiM HERSEYiMiZSiN
NE CiMBOMBOM NEDE FENER BU KALPLER HEP SENi SEVER SEN YENSENDE YENiLSENDE BU TARAFTAR HEP SENiNLE...
Bu sevda bitmez hasret bitmez isteyene gider hic farketmez Bu alemde CARSI herkese karsi Allah affeder carsi affetmez...
KARAKARTAL UÇACAK ENGELLERI ASACAK ISTE O MUTLU GUNLERDE DUNYA BIZIM OLACAK
Besiktas diyerek sana yüz vurduk Siyahin yanina beyazi koyduk Yillardan beridir hep senin olduk Besiktas sen bizim her seyimizsin
Bir, iki, üç gol yetmez DÖrt, bes, alti olsun Bobo, Nobre, Rico atsin Besiktas'im sampiyon olsun
Sampiyon Besiktas'im Ne istersen iste benden Istersen donatalim dÖrt bir yani bayraklarla Istersen çinlatalim dÖrt bir yani sarkilarla Istersen eglenelim davullarla zurnalarla
Besiktas'in Lig sampiyonlugunu üç sene üst üste aldigi dÖnemde çokça sÖylenmis olup, Erol Evgin'in "SÖyle Canim" adli sarkisindan uyarlanmistir.
Sömürüler Bitmez,Savaslar Bitmez, Isteyen [Savasa] Girer Hiç Farketmez, Bu alemde ÇARSI Savasa Karsi, Saddam Affeder, ÇARSI Affetmez!!!
BU SENE SAMPIYON GORELIM SIZI, OLMEDEN MEZARA KOYMAYIN BIZI, KORKUTMAZ BIZLERI MUSALLAH TASI, OLUMUNE SEVIYORUZ BIZ BESIKTASI...
bu sevda bitmez, hasret bitmez isteyene gider hiç farketmez bu alemde çArşı herkese karşı allah affeder çArşı affetmez
guzel bir topic benim de aklima gelmisti guzel olmus.
elbet bir gun olucez besiktas toprak olup gidicez besiktas olmek korkan ....... sensizligin korkusu sardi dort bir yanimi besiktas Allah'tan tek dilegim sampiyonluk gormeden almasin su canimi besiktas.
çoğu tezaratımız birbirinden güzel ama bence de bir damla yaş bayaa güzel ve duygulu bize yakışıyor...
Carsiyiz biz Carsi, Meyhaneler evimiz, Sokaklar mekanimiz, Sarab siseleri sermayemiz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Carsi severse kimse tutamaz, Carsi aglarsa kimse susturamaz, Carsi kaybolursa kimse bulamaz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Herkes Carsi olamaz..
Çok seviyoruz deli gibi Yok bu sevdanın bir tarifi Sen bu gönüllerin sahibi KARTAL.........
bu kızların gözü yükseklerde zengin paralı şık erkeklerde bizim onlardan ne farkımız var BEŞİKTAŞLIYIZ işte o kadar...
NE BİR KIZI SEVMEK NE BİR LOKMA EKMEK SEVİYORUZ SENİ BAKİ MERCİMEHKKKK!!!
yagmurlu bir gunde gormustum seni ustunde cbukulu formalar vardi bir anda tututldum asik oldum ben hayatin anlami siyah beyazdi. olumle yasami ayiran cizgi siyahla beyazi ayiramaz ki her yolun sonunda olum olsa da sevenleri kimse ayirmaz ki.
Carsiyiz biz Carsi, Meyhaneler evimiz, Sokaklar mekanimiz, Sarab siseleri sermayemiz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Carsi severse kimse tutamaz, Carsi aglarsa kimse susturamaz, Carsi kaybolursa kimse bulamaz, Dinle sosyete kizi iyi dinle, Herkes Carsi olamaz..
Arkadaslar kendı fıkrımı soyluyorum ama bence bu tezahurat cok kotu ıcınde besıktaslılıga yakısmayan kelımeler var meyhaneler evımız sarap sıselerı sermayemız bız ayyasmıyız besıktaslılıga besıktas taraftarına yakısırmı sızce bu?
Aklımda bir tek sen Fikrimde bir tek sen Ne farkeder KARTAL Sen hergün yenilsen Uğrunda herşeyden Öyle vazgeçmişken Nasıl vazgeçerim BEŞİKTAŞ'ım senden
quote:
Orjinalden alıntı: conywayt
Arkadaslar kendı fıkrımı soyluyorum ama bence bu tezahurat cok kotu ıcınde besıktaslılıga yakısmayan kelımeler var meyhaneler evımız sarap sıselerı sermayemız bız ayyasmıyız besıktaslılıga besıktas taraftarına yakısırmı sızce bu?
İyide her beste bütün tribunu bağlamazki... Sonuçta bunlar sevgiyi belirtmek için yazılan yazılar... Daha ne besteler var allah kitabı bile karıştıran... Yani mantık aramıcaksın...
tamam da herkes senin gibi düşünmüyo ki bu bi kesim Beşiktaşta düşünce özgürlüğü var istyen taraftar istediğini düşünür.